Läger och turnering

 
Heejsan!
 
Då har man haft ett icke fungerande internet i ett par dagar vilket gjort att datorn inte ens startats. Istället har man varit i hallen och tränat en massa för har precis haft landslagläger. Började i söndags och med 6 träningar är nu truppen uttagen och imorgon drar vi till Frankrike för att spela en träningsturnering. Ska bli riktigt kul faktiskt men flyget går runt 6 tiden så blir till att gå upp runt 3-4 tiden inatt och håller just nu på att tvätta massa träningsgrejer och packa för att sedan försöka komma i säng rätt tidigt. Stället vi ska åka till heter Rezé och blir till att möta många bra lag och blir perfekt träning inför EM senare i sommar. Vi ska dessutom bo hos franska familjer, och då fransmän inte är så kända för att kunna snacka engelska och man själv kan två ord franska kan det ju bli rätt spännande. Måste också ta ut min aggression på Ticnet som i stort sett hela facebook gjorde idag, sidan hackade när Swedish House Maffias biljetter till deras andra konsert idag släpptes men som någon sa, de har fler miljoner fans i Sverige så hur tror de att två konserter ska räcka. Kurt stod i kö i ca två timmar, sen hängde sig sidan och biljetterna var slut. Det lovas ytterligare en konsert så bättre lycka när de biljetterna släpps hoppas jag!
 
Puss puss!

Midsommaren

Var ju som sagt och firade midsommar på Öland och det blev riktigt lyckat faktiskt. Grymt kul att bara packa bilen och dra iväg på roadtrip med sköna tjejer utan att riktigt veta hur saker skulle sluta. Blev t.ex. till att köa och bo i bilen första natten för att sedan kunna komma in på campingen som var fylld av massa ungdomar. Roliga dagar eller timmar hur man nu ser det var det i alla fall på Öland och vi hade sedan en lika mysig tur hem i bilen igen.
 
Jag och Mickis som två bumbibjörnar i våra rosa dräkter på resan dit
 
Folk missbedömde oss fint,fyra ensamma tjejer väcklade ut ett 10-manna tält, men en kvart senare va det uppe och folk stod halvvägs med sina små tält
 
Campinglivet i tältet        Powernaps efter lite för lite sömn
 Klassiskt regn på midsommar, men vi var glada ändå
Mickis och jag i fina hattar som vi fick av några sköna tjejer
Fina Rebecka och Kristina!

En trip till Öland

 
Heeeey!
 
Då är man hemma igen efter någon dag på Öland där jag, Mickis, Rebecka och Kristina var och firade midsommar. Blogg.se har uppdaterats här märker jag nu så mina mobilinlägg kom tydligen inte fram ser jag där av den dåliga uppdateringen men nu är jag som sagt hemma. Det var en fullpackad bil som rullade iväg på roadtrip i torsdagskväll med fyra glada tjejer. Slapp allla köer eftersom vi körde ganska sent efter träningen men det rullade på riktigt bra och stämningen var på topp på vår spontana roadtrip. Blev faktiskt några riktigt kul dagar på Öland och kommer lägga upp mer bilder sen när jag fått från tjejerna. Men nu är man tillbaka till Södertälje igen och imorgon väntar läger med landslaglaget.Sweet!
 
Puuuuss!
 
 

High heels

Hej på er!

Ligger däck i soffan efter att ha tränat. Var även och fixade lite bankärende på stan, hur vuxet det än låter och så mycket mer hr jag egentligen inte gjort. Träning snart igen och sen ikväll blir det troligtvis chillande med mina lägenhets hoomies som snart flyttar :( Bjuder på lite bilder från helgen. Vi var först och kollade fotboll nere vid Maren med havla Södertäljes befolkning och sedan hemma hos mig en stund innan vi drog ut här i Södertälje lite. Körde högklackat för första gången faktiskt. För det första så är det extrem svårt att hitta högklackade skor i min storlek och sen är jag ju redan 190 vilket har gjort att ja inte använt högklackat direkt. Men alla tjejer vill väl kunna ha högklackat så i fredags brydde jag mig faktiskt inte, blev det högklackat och mycket blickar fick man ju men det va det värt. Riktigt kul faktiskt haha så bryr mig inte utan de lär nog bli fler gånger ;)

Cleo, jag och lilla kurt haha


Har tv-spels kväll med mickis efter att ha...

imag1852-1 (MMS)

Har tv-spelskväll med mickis efter att ha bastat och ätit gott. Ägde precis ut henne i en NBA match med 20 poäng men får nog erkänna att de berodde på mitt Miami Heat lag som va rätt bra gubbar. Tränat småbarn och tränat själv är annars vad dagen har bestått av och nu ska vi fortsätta och mysa med jordgubbar och snart byter vi nog till film, fingrarna börjar bli trötta av allt spelande haha. Puss puss


16 juni

Heey!

Nyss hemkommen från mysig middag med tjejerna på stan. Innan de var vi och såg Sverige möta Spanien i en riktigt bra match där Sverige spelade grymt bra och vann med Spanien som normalt sätt är stora favoriter med runt 10 poäng. Riktigt kul match att se faktiskt!

Var ju i Malmö i veckan och lovat lite bilder ju så här är lite bilder från några sköna dagar i Malmö.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag och några vänner var och hälsade på vår gamla skola och såg 9:orna stå för skolavslutnings underhållning, som vi själva gjorde när vi gick där

" Dagens outfit" hahah, denna bild är riktad till en särskild söt läsare <3

Fikade med Fanny!

Åt lyxig frukost med vännerna innan jag drog mig tillbaka till Södertälje!

 


Svensk sommar <3

Ute lite i de fina vädret innan. Svensk sommar, that's all i have to say. Vill så gärna utomlands men blir inget just nu i alla fall. Snart börjar landslag perioden och just nu försöker jag träna så mycket som möjligt också. Träning imorse och bilden ovan var sedan efter att jag skulle ta mig hem. Nu ska jag snart iväg och möta upp Emma som kommer från Malmö, så ska vi käka lite och sen spelar dam seniorlandslaget landskamp mot Spanien i Täljehallen så ska givetvis dit och kolla den matchen. Hinner inte skriva mer nu, men har lite bilder från Malmö och från igår som sedan kommer dyka upp här sen.
Puss

Tjaa!! Då är tiden inne att åka tillbaka t...

img_20120615_093 (MMS)

Tjaa!! Då är tiden inne att åka tillbaka till Södertälje igen efter ett par riktigt bra dagar i Malmö. Åt lyxig god frukost med vännerna imorse och sa inte bara hejdå för ett par månader nu utan kramade även extra om Becka som i augusti drar till USA innan jag hoppade på tåget. Hunnit med de mesta ja velat i Malmö och varit riktigt skönt att va hemma och träffa Malmö vännerna, familj och släkt igen. Var även på min gamla skola och fick se ett par ansikten som det var väldigt länge sen jag såg. Nu ska jag tillbaka till Södertälje och fortsätta sommarlovet där:) puss


Malmööö

Heyhey!
Skön dag som bestått av lång sovmorgon och sedan mycket chillade men sen även en löprunda som tog slut på en. Kvällen bestod sedan av middag med familj och släkt. Länge sedan jag såg dem så riktigt kul att träffa dem och sitta och snacka och äta gott. Imorgon ska jag träffa min kära gamla vänner Rebecka och Ellinor, hoppas på fint väder för ska ner till Sibbarp och de tror även att de ska få i mig i havet, vi får väl se hur det blir med det haha. Ska bli riktigt kul att ses i alla fall och det är det som är de allra bästa med att va hemma nu, träffa massa människor som man förr träffade dagligen!
Bjuder på lite bilder från Viktoria park spaavdelning där jag och mamma var och myste igår. 


Då har man anlänt i Malmö och idag spender...

imag1707 (MMS)

Då har man anlänt i Malmö och idag spenderade ja hela dagen med mamma på Viktoria park spaavdelning där vi låg och solade lite, bastade och badade i olila pooler samt gymmade. Fick med mig mamma in i gymmet som hon inte tillbringat en minut i på drygt 10år. Det var underhållning att se henne på löpbandet asså, när man säger åt henne att börja jogga och hon frågar hur man gör vet man att det är illa och löptekniken saknades så fint. Men hon va duktigt och kämpade på ändå och ja fick gjort mitt gymprogram. Imorgon blir det middag med familj och släkt här ska bli riktigt kul att träffa de igen...Men det är ju lite nedstämd som man nu lägger sig när man ska sova efter Sveriges fotbollsinsats idag. Men som zlatan själv sa denna matchen var de stolpe ut, nästa match är de stolpe in. Puss puss


Mot Malmö imorgon!

Då ligger man här i soffan efter att kommit hem från Stockholm där jag va på Amandas studentmottagning. Hon tog dock studenten i tisdags och hade då mottagning med Mickis men eftersom hon bor i Stockholm hade hon även idag själv med mer familj, släkt och vänner. God mat och trevligt sällskap blev det och sen drog vi hem med tåget igen. Måste nu börja packa inför imorgon då jag faktiskt ska dra hem till Malmö. Det var ett bra tag sedan jag var hemma, i julas närmare bestämt och det ska faktiskt bli skönt att få komma hem lite. Stannar dock bara 5-6 dagar men det ska ändå bli riktigt skönt att få åka till Malmö lite. Ska försöka träffa så mycket människor som möjligt men även bara ta det lugnt och umgås med min familj, det behövs det med. Så ska väl försöka börja med det som jag normalt sätt brukar vara rätt sämst på. Packa! Packar alltid med mig för mycket och vi får väl se om jag lyckas bättre nu.

Puss!


Gladiatorerna

Heey!

Då ligger man död i soffan eftersom de blev lite sömn inatt då vi inte var hemma förr än runt fyra inatt. Var sedan uppe och tränade i förmiddags och har nu bara chillat. Var som sagt i Karlstad igår på inspelning av Gladiatorerna där Jennifer i mitt lag var med och tävlade som utmanare. Trots att inspelningen tog över fyra timmar så var det riktigt kul att vara där faktiskt. Vi hejade och skrek halsen av oss på Jennifer som var grymt duktig. Programmet kommer ju sändas i höst så tänker inte säga hur det gick mer än att hon var grym och kämpade riktigt mycket. Minglade även med lite gladiatorer, Binta och Vickan träffade sin man och vi fick jämfört lite muskler. Det är helt sjukt vilka muskelpaket gladiatorerna är, tv:n överdriver inget asså. Mycket ögongodis alltså och även rejält med underhållning.

Jennifer som utmanare

Hero gick runt och visade upp sig

Visselpipor, flaggor och skyltar, vår klack var taggad!

Prime <3

You wish!


Hängde lite med "Toro" som gjorde någon väldigt glad och "Bullet" som vi annars brukar möta på basketplanen.

Trött Jennifer och vänner från hejarklacken efter tävlingen


Livet är jävligt bra nu. Gick på sommarlov...

imag1645-1 (MMS)

Livet är jävligt bra nu. Gick på sommarlov idag och fick betyg jag är nöjd över. Sen har vi åkt till Karlstad för att heja på vår kära vän Jennifer som är med som utmanare i gladiatorerna. Stöttar och hejar som fan på henne här från läktaren i den fyllda arenan och stämningen är på topp. Hon är så sjukt duktig och modig som ställer upp men de roliga är att det är gladiatorerna som borde va oroliga för hon fintade precis bort två gladiatorer totalt här i attackboll. Hon är helt enkelt grym och nu ska vi fortsätta vår klack här!!!


Graduation

Då har fyra av mina närmast vänner tagit studenten. Fyra underbara tjejer som nu är s.k. arbetslösa och som vi firade ordentligt i tisdags. Glädje var det som gällde hela dagen och hade riktigt kul och antagligen bara en bråkdel av av alla studenter hade. Först var vi på deras utspring och sen åkte vi runt som galningar till de olika mottagningar och käkade massa god mat, dansade lite syrian dans och på kvällen blev det utgång. Om ett år är det man själv som kommer stå där, minns förra året när jag hade två år kvar och hur snabbt det har gått. Ett år kommer gå fort och även fast man självklart vill ta studenten så ska jag nu ta vara på sista året för tror ändå det senare i livet kommer vara en tid man kommer sakna. Tog en hel del bilder så eftersom det varit dåligt med bilder på sistonde bjuder jag på en massa nu.

Puuss!


They are done!

Denna bild beskriver väl det mesta. Många fina vänner som igår tog studenten och det blev en riktigt kul dag för oss alla. Mycket skatt, god mat och lyckliga människor gör ju att det inte kan sluta på något annat sätt.
Orkar dock inte skriva mer nu utan måste sova.
Hörs mer sen!
Puss

Studenten och jag har varit ute och fixat ...

imag1564 (MMS)

Studenten och jag har varit ute och fixat lite grejer inför den stora dagen imorgon. Vad är då oddsen att man stöter på en vilt främmande skogshuggar kvinna som tar saken i egna händer och fixar björkris åt oss? De va i alla fall vad som hände, hon gav mig hennes hundar i kopplet och hoppade sedan in i skogen haha Mickis och många andra 93vänner tar studenten imorgon och kommer bli en grymt rolig dag. Fråga mig inte varför både jag och Mickis är vakna nu, tjejen ska på champangefrukost 07.00 och ja ska fixa hennes hår innan de. Men även nu fixas de massa men snart måste vi lägga oss. Blir en stor dag imorgon för alla studenter och även jag ser grymt mycket framemot den:)


Studenten och jag har varit ute och fixat ...

imag1564 (MMS)

Studenten och jag har varit ute och fixat lite grejer inför den stora dagen imorgon. Vad är då oddsen att man stöter på en vilt främmande skogshuggar kvinna som tar saken i egna händer och fixar björkris åt oss? De va i alla fall vad som hände, hon gav mig hennes hundar i kopplet och hoppade sedan in i skogen haha Mickis och många andra 93vänner tar studenten imorgon och kommer bli en grymt rolig dag. Fråga mig inte varför både jag och Mickis är vakna nu, tjejen ska på champangefrukost 07.00 och ja ska fixa hennes hår innan de. Men även nu fixas de massa men snart måste vi lägga oss. Blir en stor dag imorgon för alla studenter och även jag ser grymt mycket framemot den:)


Heey!! Varit lite frånvarande här nu på se...

img_3361 (MMS)

Heey!! Varit lite frånvarande här nu på senaste men varit fullt upp men jag kan ju sammanfatta de som att just nu mår man riktigt bra. De sista plugget är inlämnat, haft en kuul helg med avicii och utgång och i veckan blir det studentfirande och sen väntar lov från skolan. Förutom när man kollar ut och tror att det är oktober så är livet på topp:) Färgat Claesson hår här ikväll och nu ligger vi i sängen och ska snart kolla BB finalen. Myys! Hoppas ni haft en trevlig helg;) Puss puss


RSS 2.0