Sista rycket!

Dagarna rullar på nu näst sista veckan i skolan och kvällen vet jag numera hur den ska spendas. Två kvällar till fullt med plugg then I'm doooooone! Ska bli så sköönt, lyckan som kommer uppstå. Men först måste jag fixa lite käk här till mig och sen börjar pluggandet. Var även och slingade och klippte ( ytterst lite) mitt hår idag, fräscht utan någon utväxt nu inför sommaren. Bjuder på lite bilder från förra onsdagen när vi firade min födelsedag som jag lovade innan! Enjoy!
Chillade lite med Waise!

28 maj

Heej!
Då gick man en sådär lagom skön dag i skolan idag, slutade runt 9.30 tiden och drog sen ner på stan med Claess och fixade lite saker. Skulle egentligen slingat håret och klippt mig idag men blev inställt så de blir på onsdag istället. Hade vår första träning idag på, ja vad ska man kalla de, försäsongen eller ny träningsperiod. Varit ett litet break nu på några dagar efter NM då man fått vila sig men nu börjar träningen igen och det var skönt att röra på sig igen. Någon som rört sig lite väl lång är Mickis, hon är nu i Spanien och lever livet kan jag säga, tjejen mår bra och när hon kommer hem väntar en galet rolig helg med bl.a. Avicii konsert och sen tar hon studenten nästa vecka. Galet kul!!!
Nu ska jag fortsätta min fjärde sista pluggdag här då...Seee yah!
Tjejen ska flytta till USA och jag saknar henne redan efter 4 dagar! :(

Birthdays!

Inatt fyllde älskade Claess år så nu är även hon myndig och förra veckan var det Anita (och jag) så igår blev det ytterligare roligt födelsedagsfirande. Middag och trevligt sällskap hemma hos Claess där vi firade henne och Anita och sen drog vi vidare till The strip här i Södertälje. Först stor glädje på Olearys när Loren drog hem vinsten och sen en grymt rolig kväll på The strip där även Panetoz kom o körde lite dansa pausa. Lyyyckad kväll!


Firande!

Heeelluu!
Gryyymt kul kväll igår, blev väldigt lyckat på alla sätt. Har vänner av guld som jag är så glad över och igår samlades de allra flesta och hade de trevligt hemma hos mig...Gick förvånasvärt bra att få in allihopa faktiskt  i min lägenhet och därefter drog ungefär tio utav oss vidare till Stockholm. Va på Rose och kul att det första som händer när jag kommer in är att vakten kallar in mig i enrum och frågar ut mig om mina kontaktuppgifter då de tror att jag har falsklegg. Haha dog av garv, men de insåg ganska snabbt att de var helt ute och cyklade...Fick finaste presenterna av tjejerna också och bara för att sammanfatta allt så skulle jag säga att det var riktigt kul.
Fler bilder kommer sen men nu är de allt jag hinner lägga upp för efter inga timmars sömn inatt, idrottsfunktionär hela dagen och nu precis hemkommen från Scania milen (dock utan att sprungit milen) måste jag nu ta tag i plugg.
Puss puss!

Lill lördag

Heey!
Håller på och fixar här lite inför kvällen. Ska fira min 18års dag idag en lill lördag och ser framemot en riktigt kul kväll. Blir många vi ska trycka in i lägenheten men nu måste jag fortsätta fixa mig.
Puss puss

Ready for tomorrow!

Skola, ärende på stan, plugg, tvätt, städning och matlagning. Inte de roligaste sakerna man kan ägna sig åt men det är vad tiden nu ägnats åt och plugg kommer vara något som jag kommer få fortsätta kampas med nu dagligen i drygt 1,5 vecka till. Men imorgon väntar även annat kul. Ska fira min 18års dag hemma hos mig och ska bli spännande och se hur man kan tränga in 20 pers i min tvåa. Därefter blir det utgång och ser framemot en riktigt kul kväll!! Kommer bli grymt!
Har lite bildbrist nu så får bli en låt istället!
Puuuuss!

Sunshine!

Döör så skönt väder de är, levt instängd i baskethallar nu i en vecka så riktigt skönt att vara ute hela dagen idag då det var friidrottsdag med skolan. Lite färg har man nog också lyckats få och hoppas nu bara vädret håller i sig. Det är sjukt så mycket som händer just nu inom kommande veckorna, massa kul saker som olika födelsedagsfirande, Avicii och grejer som måste fixas men även mycket skoluppgifter som ska in. Fullt upp alltså och måste se till att fixa de sista plugget nu bara innan man kan pusta ut och avsluta sitt andra år på gymnasiet. Så dags och ta tag i plugget och lägga blogg och facebook åt sidan.
Bjuder på bild på Ray-Ban pilot solglasögon som nu är mina, en av mina fina 18års presenter från mina kära föräldrar.
Puss puss!

Nordic champions

Då är sista matchen spelad under en period med mycket träning och matcher. Varit fullt upp med SM och NM nu på senaste och massa träningar men nu är alla matcher för säsongen spelade och även första delen med landslaget är över. Gått på bästa sätt då det slutade med både SM guld i U18 SM och nu idag drog vi hem titlen som Nordiska mästare också. Varit match mot de nordiska lagen i veckan och gått lite upp och ner men så oerhört skönt att va på banan igen och spela och kom idag även med i All star team för Nordiska mästerskapet vilket kändes grymt kul. Även fast säsongen för Telge är över så är det landslag i sommar som väntar så nu blir det mycket individuell träning för att komma igång för fullt efter min skada och vara redo inför sommaren.
Mina päron har nu dragit sig hemåt mot Skåne igen vilket innbär tom lägenhet hos mig igen men ikväll blev de mysig middag hemma hos Claessons släktingar i de fina vädret. Något jag helt missat de här dagarna!
Puss puss!

My birthday!!

Biiiiiiirthday idag och då är man äntligen 18 år!!!!!!! Haft en väldigt bra födelsedag tanke på förutsättningarna att jag är på landslagsläger. Föräldrarna anlände här igår och sjöng för mig imorse och fick finfina presenter och lyxig frukost. Sen har gratulationerna öst in från alla håll och tack snälla allihopa! Har även haft träning och spelat match med landslaget då det är Nordiska mästerskapen och det blev vinst mot Norge med 20 poäng. Riiktigt lyckad dag alltså och känns sjukt skönt och äntligen vara myndig! Ordentligt firande väntar dock nästa vecka!!! Nu är det NM som gäller men det är sjukt så många andra roliga saker som också väntar efter det! Wiihooo!


Heey readers (ni som smygläser också haha)...

img_4217-1 (MMS)

Heey readers (ni som smygläser också haha)! Skolfri vecka väntar och invigdes idag med sovmorgon men så mycket mer sömn blev de nog ändå inte för kom hem runt två tiden igår från Sunsvall. Men är ledig i veckan pga att de är Nordiska mästerskapet med landslaget och träningslägret innan matcherna startar började idag. Imorgon blir det dock ingen sovmorgon, ska upp tidigt för att åka till Vällingby och träna. Så ska hem och sova nu men varit en riktigt mysig kväll. Träffat Rebecka en väldigt nära vän från Malmö som nu befann sig i Stockholm och snackat massa minnen. Sjukt hur snabbt tiden går och hur mycket som hänt men också kul och tänka tillbaka på livet i Malmö och få updates på hur allt är där när man nu flyttat 60mil från sin hemstad. Grymt mysigt och unnade oss även planka och efterträtt så kvällen kunde inte blivit bättre. Nu är jag snart i Södertälje igen men älskar att bussarna inte timear så lär dröja ett tag till innan jag är hemma. Puss puss!


Sm guuuld! Telge säsongen är numera helt s...

img_2048 (MMS)

Sm guuuld! Telge säsongen är numera helt slut och grymt stolt över våra insatser då de blivit många guld. Idag vann vi U18 SM finalen vilket gör oss till svenska mästare i vår ålderkategori. Trött tjej påväg hem i bussen från Sundsvall nu och beslagtagig bucklan för och mysa lite haha. Fast fick inte behålla den länge så nu myser ja med Mickis istället. Lång resa hem, många timmar kvar men varit en kul helg! Kommer hem inatt någon gång och sen imorgon är de landslagsläger som gäller. NM börjar på onsdag så träningsläger innan de...Dessutom råkar de va så att man på onsdag blir myndig! För nice! Puss puss


Heey! On the road påväg till Sundsvall och...

img_3873 (MMS)

Heey! On the road påväg till Sundsvall och sitter här med Mickis och Louise och massa andra telgespelare i bussen påväg dit för att spela SM. Det är final4 så de är två matcher som väntar för mig som bara ska spela u18 men är även u20 SM som många ska spela. Ska bli grymt kul faktiskt och är snart framme efter denna långa bussresa och ska då käka tacobuffe. Hoppas ni får en bra fredagskväll! Puuuuuss


At my place

Kommer hem från träningen till en nersläckt lägenhet och när jag öppnar dörren pumpas musiken för fullt och fram hoppar Amanda och Binta. Glada tjejer som intagit min lägenhet och nu sitter vi här allihopa (plus Mickis) med våra gamla rutiner som det faktiskt var ett tag sedan vi gjorde. Myyyyysigt myssigt.
Imorgon drar vi iväg till Sundsvall och spelar SM! Ska bli grymt kul faktiskt men tyvärr måste jag till skolan innan och bl.a. göra muntliga nationella prov i engelska. Buuhuu hatar engelska men vi får väl se hur de går, man ba jag förbereder mig för hjärnsläpp :P
Höörs imorgon, lär ta med mig datorn då en lång bussresa väntar till Sundsvall.
Puss!

Repeat

Kollat skor på amerikanska hemsidor, lagat korv och haft Amandas favoritlåtar på repeat är vad kvällen ägnats åt efter träningen. Climax med Usher är en av låtarna som bör lyssnas på! Klockan rullar dock på så ska snart ta och lägga mig, har nationella imorgon i mitt favvoämne engelska!! Hör ironin! Ser framemot helgen dock då vi drar till Sundsvall och lirar SM.
Gonatt!!

Healthy girls

Skulle kunnat starta eget Nancy's här i Rosenlund efter kvällens måltid med Amanda. Rycket vi får när vi efter träningen går till coop och frivilligt köper grönsallad och tillbehör för att va nyttiga och lyckades faktiskt väldigt bra med vår måltid. Kan observera att detta typ aldrig hänt i världshistorien, men någon gång ska väl vara första gången och kanske ska försöka införa detta fler gånger. Jag och Zahui har efter de chillat hos mig, kollat lite BB och nu sitter hon och pluggar lite. Är döö trött så ska snart sova skulle jag tro...
Puss puss!

Monday

Ligger i soffan och har precis kollat klart på en rätt kass film som jag var tvungen att se till ett svenskarbete. Ganska fint väder utan men dock inte så varmt. Jag är dock instängd här i lägenheten, saknar min balkong nu lite men vad ska man göra? Sommaren närmar sig och då vill man bara va ute. Länge sen man var i sommarstugan..Har lantställe i Småland och va ute på sjön där mitt på sommarn är inte helt fel. Längtar tills sommarvärmen kan komma på riktigt...
Nu ska jag ta och laga lite mat, sen väntar träning och ikväll hoppas jag på att mina trappuppgångsvänner Binta och Amanda håller sig här så vi kan hänga lite, have to catch up med Binta som hunnit va både i Barcelona och Göteborg.

24 hours

Heey!
Då blev det Mitticupen guld idag, vinst mot 08 och detta va nu vårt tredje guld denna säsong...Det går bra nu:)  Nästa vecka är det U18 SM och vi ska även då försöka dra hem ytterligare en guldmedalj. Det är final4 i Sundsvall och kommer bli riktigt kul. Precis njutit av chokladdoppade jordgubbar som vi tillslut fick tag på. Fööör gott och vi typ inbillar oss att det är nyttigt. Bjuder på lite bilder på mig och Mick från de senaste 24 timmarna.

Changed plans

Blev inte riktigt som vi tänkt igår..Va lite sent ute för att komma in på Gröna Lund och se LMFAO som spelade där igår. Hade varit grymt kul att vara där men när vi kommer dit va där 2000 pers i kö och polisen varnar oss innan vi ens hann ställa oss att vi till 99% inte kommer komma in eftersom de max skulle släppa in 700 till. Fullproppat Gröna Lund igår alltså men tyvärr ingen LMFAO för oss. Men ska ju som tur är snart på Avicii så får klara mig!
Istället hade jag och Claess en väldigt mysig kväll då vi först käkade planka på fin restaurang och sen biopremiären av Älska mig igen. Mycket ögongodis i den filmen kan jag ju sägen och blev även en och annan tår. Bra film som jag kan rekommendera alltså.
Puss!!

May

Hello guys!
Ligger i sängen och ska när som helst sova. Har kommit fram till att maj blir en intensiv månad. Slutspurt i skolan men blir även mycket roliga grejer. Hoppas på att sommaren ska komma nu för är så galet skönt nu när det börjat bli varmt.
Skön kort skolvecka har det också varit och helg redan imorgon. Ska dock skriva nationella prov i engelska B sådär runt 8 imorgon men resten av dagen blir desto roligare. Drar till Stockholm med Claess på kvällen och innan de ska man väl hinna med träning och annat.
Bjuder på en bild på mina fina vänner från igår :) Mina båda systrar som snart drar till USA och lämnar mig här :(

Senaste nytt

Shoo!
Fick ha sista lektionen på stan idag och därefter blev det glass i solen nere vid Maren och sen en runda på stan och kollade lite i affärer. Ingen shopping för mig nu dock då jag fyller år om två veckor men måste däremot kolla ut lite vad jag önskar mig. Kom dock på att det var väldigt länge sedan jag visade shopping här på bloggen och införskaffat lite snygga saker på senaste så tänkte visa de.
Bikbok
Salt


Cubus och Bikbok


Bikbok och Indiska


Bikbok


Min älskade röda skinnjacka från Salt (gör sig inte riktigt på bild)

Sweet home

Då är man hemma efter ett träningsläger med massa fystest och basketpass. Kroppen är ganska trött faktiskt men varit bra träning så det känns skönt. Återhämtat mig med lite Ben & Jerry och mys med Claess ikväll så nu är det bara att gå och lägga sig i hyfsad tid och så upp till skolan som vanligt imorgon då. Sverige verkar också haft riktigt sommar typ men något som man missat helt då vi bott i hallen, ska dock försöka ta vara på värmen imorgon lite om det går.
Puuuss!
Slitna tjejer på bussen hem

RSS 2.0