Fullt upp



Tjo! Då har man varit ledig idag och vad gör man, stressar och bokar upp sig totalt. Var uppe och tränade imorse, käkade sedan lunch på stan med Claess, blev thai idag som omväxling mot nancy. Sedan drog ja ner på stan för att fixa lite ärende och tog sedan min första körlektion. Vad ska man säga? Inte mycket till lärare idag, skulle mest testa mig idag och placering och backningsförmågan va ju inte på.topp kan man säga. Ett motorstopp blev det också, känns lite som de hör till men annars gick det väl okej. Sen träning igen och stannade kvar i hallen för att se kings spela och lite annat. Nu ligger jag i sängen och kollar film. As trött så kommer snart däcka och lika bra de för har träning 9.45 imon. Goonaatt!

Ledig imorgon!



Heej!
Två träningar idag, skola, årsmöte med klubben och ligger nu i Claesson säng för att kolla film. Så har dagen sett ut och Nadia gulle med sitt nytagna körkort skjutsade oss precis till Ica maxi för att köpa choklad. Vi ska nu försöka se en film här på datorn. Dock en riktigt dålig en som vi måste se med skolan. Imorgon är man ledig då vår enda lektion är inställd men ska försöka va lite aktiv istället och träna och fixa lite på stan och har även bokat in min första körlektion ever. Kört med pappsen har man ju men antar att de här blir lite annorlunda. Behöver hålla igång körningen nu när ja inte kan köra med mina föräldrar så de blir nog bra, ska bli kul haha. Nu ska vi snart starta vår film här. Puss puss

Sep. 26, 2012



Heej på er!
Får ta och bättra mig lite känner jag, får klagomål enda borta i USA om att ja uppdaterar för dåligt men har fortfarande inte fått mitt internet till lägenheten än så gör allt via mobilen. Har istället skaffat Twitter (paulinahersler), instagram tog över facebook med bilder och tror även Twitter kommer växa nu. Men ingen ursäkt för att inte blogga så ska bättra mig.
Hade spexfoto igår. Dresscoden var olika, majoriteten av oss var uppklädda i kavaj och skjorta medan få utvalda i klassen fick andra roller. Ska nog inte avslöja mer än så eftersom de senare kommer bli en tävling på skolan där folk ska rösta men tror att bilden blev riktigt bra faktiskt. För skönt att vi bara går imorgon också för fredagens enda lektion är inställd. Så sista dagen imorgon i skolan sen tar man helg. Ska nog försöka boka in en körlektion på fredag också, måste hålla min körning vid liv nu när jag inte är hemma och kan köra med pappa. Min kära vän Nadia tog idag körkort, sååå grymt! Hon skulle iväg på "tandläkartid" och utan att säga något åkte hon då iväg på uppkörning och klarade de. Man blir ju sugen även fast jag vet att ja har långt kvar haha. Ska försöka få med mig Claess som verkar halvt efterbliven med det där eftersom hon kan köra med sina föräldrar här hela tiden och är osäker på om man ska växla ner till ettan när man stannar. Då blir man ju orolig men vi båda ska nu försöka ta tag i detta lite...

Right now



Tjoo!
Då har man blivit halvt opererad idag...Fått ont i fötterna på sistone och en smärta som igår blommade ut totalt och gjorde så sjukt ont rent ut sagt. Fick boka akuttid till fotvård och då hade man givetvis lyckats få infekterade sår inne i foten typ. Fotvårdtjejen hamnade typ i chock och höll på över 1,5 timme för att försöka skrapa bort de. Lyckades delvis och slutade med att ja nu istället fick två hål i foten och vaknar ja inte upp med mindre smärta imorgon blir det antibiotika. Känns som de är en av 1000 som råkar ut för sånt, och ja är den människan då...Annnars har jag idag chillat med bror min, träningslediga var vi efter att ha kört på bra nu så det va skönt med lite återhämtning. Imorgon har vi spexfoto, klassen har ju haft sina diskussion, varit allt från tomt foto till sista måltiden som förslag men nu har vi i alla fall något nytt. Något som vad jag vet ingen annan haft på skolan, inte så länge vi gått där i alla fall. Får se hur det går imorgon men det ska nog bli bra. Nu ska jag och Claess ta och sova. Godnatt!

Söndagkväll

 
Heej! Då sitter man och myser framför X-factor med bästa familjen Claesson. Hade träningsmatch mot Uppsala idag som vi vann tillslut men kände oss inte nöjda över insatsen idag, men träningsmatcher är ju till för just träning så de va bra. Haft många matcher nu, var ju i polen torsdag/fredag där vi också lirade och sen nu idag så imorgon är vi faktiskt lediga. Ringde akut till en tjej som ger oss fotvård och hoppades på att få en tid för har lyckats få några blåsor eller något liknande under fötterna som gör så sjuuukt ont. Fick som tur är en tid och hoppas nu verkligen det försvinner. Bjuder på liten bilder från igår då vi käkade gott och var och firade Josse som nu även hon äntligen blivit 18. Nu ska vi kolla Beck! Puss puss

19 september

 
Heey!

Då ligger man i soffan trött efter träning. Fick el i knäet efteråt, även fast det är obehagligt då muskeln hoppar för fullt av elen är det så skönt och hindrar det att svullna upp. Förutom en idrottslektion med tema kondition som vår lärare uttryckte sig så var skolan soft idag. Fattar inte ens varför vi ska behöva ha idrott som lektion när vi går elit och tränat varje dag...Fett onödigt menmen. Sedan kollade vi bara film och jag och Gabbi ringde och fixade lite med vårt projektarbete. Kan berätta mer om de arbetet senare som faktiskt är väldigt annorlunda och riktigt kul, vi måste kolla upp ytterligare lite saker innan vi kan köra på till 100%. Blir ingen mer skola för mig denna veckan, imorgon drar vi till Polen i två dagar för att spela två träningsmatcher. Ska bli riktigt kul faktiskt, säsongsstart närmar sig så träningsmatcher behövs! 
 
Puuuss puuss!
 
 

Det här är bara början

 
Det var ett tag sedan vi stod där som SM-mästare andra året irad och mycket har hänt. Stora delar av laget har ändrats och idag hade vi vår första träningmatch med vårt nya lag. Det är inte länge vi spelat tillsammans så utifrån de förutsättningarna gick det helt okej men såklart en del att jobba på. Spelade varje period som en match och vann tåv och förlorade två men kul att få spela lite och matchen var mot Solna som vi kommer möta ett antal gånger senare under säsongen. Säsongen börjar om några veckor så nu gäller det att träna oss samman och va redo för en lång tuff säsong både i ligan och i Eurocup. Ligger just nu bara och chillar framför tv:n, inte så trött men antar att sängen snart kallar.

Puss!

Skypedate

Ohh...precis pratat av sig och uppdaterat sig med Mickis som befinner sig på andra sidan jordklotet i USA! Skype är ju för underbart, saknar henne redan massor men kändes nästan som hon var här. Snackade på om allt mellan himmel och jord och det bjöds på några sköna sekvenser i vår 2 timmar långa konversation.




Rookiefest

Då hade man i hemlighet planerat Rookiefest i helgen och det s.k. "lagmötet" slutade istället med att de sex rookiesen (3 nya och 3 som inte haft sin rookiefest) fick klä på sig katastrofala outfits, sminka sig med glitter och ansiktsfärg och göra uppdrag på stan m.m. En tradition här om man ska börja spela i damligan så igår var det dags...Minns själv min rookiefest och mottot är väl egentligen att rookies har inget att säga till om! Riiktigt kul haha och jag tror trots pinsamma och jobbiga grejer som de fick göra att alla hade riktigt kul. Det fortsatte hela dagen och efter middag på Olearys fortsatte vi kvällen hemma hos mig och sen vidare på lite olika håll. 
                                    
 Sminkning inför uppdrag
                                                                          Claesson glad och fin:)                                                                                                            Rookisen färdigutklädda och redo                                                                                                                             The old rookies( som redan spelat i ligan men inte haft sin fest) !                                                                                                   Team new rookies!                                                                                                  Showtime down town!

                        Uppdrag: Blåsa folk på magen                                                              
Hejarklack på Kingsmatch!                             Bilder från senare på kvällen då vi var snälla och lät de byta om!
 

Time to say goodbye

Tiden springer iväg och har fortfarande inget fungerande internet så det har gjort att jag inte uppdaterat nu igen...Så sammanfattar lite kort det som hänt senaste veckan som faktiskt varit ganska händelserik. Förkyldningen vägrade släppa så blev till att åka till Mossberg och få ut lite penicillin som jag nu tagit och hjälpt vilket innebar att jag förra veckan började träna igen efter ett lååångt uppehåll på en veckas ledighet och två veckors sjukhet. Vinkade även iväg bästis som nu befinner sig på andra sidan världen i USA...Hade knappt fattat att hon verkligen skulle åka men när väl tiden var inne kunde inte tårarna stoppas. Sjukt hur nära man kan komma en människa på så kort tid som vi faktiskt bara har träffats (ca 2 år) men hon är som en syster för mig och har spenderat så mycket tid med henne dessa år nu att det kommer kännas tomt. Saknar henne redan massor men hon verkar ha det riktigt bra så är glad för hennes skull. Vinkade även iväg Binta som nu dragit till Frankrike för att lira där. Henne hoppas jag dock att jag får se i jul igen men även där en nära vän, granne, glädjespridare som dragit och som kommer saknas rejält. För någon vecka sedan stack även Sally till USA, underbara Sallsall som varit lagkapten i laget och som också kommer saknas så. Där hann man inte ens säga hejdå men hon verkar vara den som hunnit finna sig mest till rätta och verkar ha de riktigt bra. Fler jobbiga avsked väntar men ännu inte klart när de drar...
 
 
 
 

RSS 2.0