Today

Heej!
 
Idag har det varit skola och träning som vanligt. Hade även möte med min engelsk lärare som gick allldels utmärkt. Lite andra möten där emellan har jag hunnit med bl.a. bridge som idag handlade om att kunna balancera sin budget och framförallt om man flyttar från Campus om 1-2 år. Tyckte summan av pengar vi får om vi bor utanför Campus kändes väldigt generöst tills jag insåg att det är i LA jag bor i och inte Rosenlund. Fick mig en rejält chock när bara hyran här kan ligga mellan 6-12000kr i månaden/per och då är det ändå om man delar lägenhet med någon. Dock inget jag ska tänka på nu men trivs mycket bra med bekvämligheterna av att bo på campus. Inte handla, diska, laga mat eller göra någon större städning. 
 
Facetimade även med bästa Claess idag! Kan ju va bland den bästa funktion på Iphone, snackat med Anita och Mickis innan (som förövrig kom till USA idaaaaag!!!!) och något som kommer användas flitigt trots alla konstigt blickar jag fick från kinerserna när jag gick och pratade med telefonen framför mig på campus idag. Riktigt skönt och få prata av sig lite och kändes nästan som att hon va här<3
 
I helgen är det recruiting time, d.v.s. det kommer att komma 6 tjejer på visits och planerna är många och det lär bli en intensiv men rolig helg. Bl.a. ska vi på säsongens första football game på lördag som ska bli riktigt kul!! Känns som det var igår jag själv var här på visit (i början på maj) så när vi idag gick igenom vad som kommer hända kändes det rätt konstigt. Jag har i alla fall erfarenhet av att vara på visits så ska bli kul och träffa de nya tjejerna var av vissa av dem redan är klara för nästa år. 
 

Long day!

Heeello!!
 
Va har man gjort idag då? Ja,vad har man inte gjort idag känns det nästan som. Varit en massa saker idag (längsta dagen på veckan). Gick upp 6.45 och skulle ha möte med en läkare. Tyvärr blev det missförstånd så det är uppskjutet till imorgon och gjorde istället foam rolling och rehab. Därefter hade jag min engelsk klass där vi försökte analysera och lista ut hur ett släktträd hängde ihop i en dikt. Har gjort en del random uppgifter i den klassen men nu är det bara 2,5 vecka kvar av summer school så nu har vi skrivinlämning och kort muntligt framförande kvar. Hade sedan min Political Science klass och idag var jag rätt lost måste jag erkänna. Förutom att min lärare hoppade över det som stod i planeringen, gick han även in på oväsentligt många detaljer och skulle kunna jämföra det med vår gamla kära Igelstaviken lärare Per och hans sidospår. Kan ju va väldigt intressant men när det gäller politik och på engelska så tappar man mig rätt lätt.
 
Jag hade därefter Bridge där jag konstaterade att jag om 2,5 vecka har två inlämningar och två finals och möjligtvis en muntligt presentation...Känns som att jag får börja nu! Efter Bridge gick jag till rehab centret och körde arm biking. Fick sedan avlossat runt 800 skott med min nya älskade vän "The gun" och hade därefter gym. Sköt ytterligare några 100 skott efter det, gick och träffade en fot terapeft som ska fixa ilägg i skorna samt gick och åt en efterlängtad middag. Dagen var dock inte slut där utan direkt därifrån gick jag till PLF (obligatorisk plugghjälp skulle man kunna översätta de till) där jag fick försöka framföra min kunskap och lära mig nya  saker med min PLF lärare. Kom hem runt 21.45 och la mig pladask på sängen. Klockan är inte 23 än men trots den nattmänniskan jag är ska jag nu faktiskt ta och sova  nu. Träning 7.15 imorgon!
Mycket som händer här men trots att pluggbiten inte tillhör favorit aktiviteten så är det vårt nya mindset som talar, we dont have to do this, we get to do this! 
En bild på en del av fina campus!
 
Gonatt från LA!
 
 

27 augusti

Heeej!
 
Kvällen är här och jag har precis kommit hem för dagen. Gym, träning, rehab, skola, Bridge och lagmöte är saker jag har haft för mig idag. På lagmötet pratade vi om saker vi tog med oss från föreläsningen av Jon Gordon och hur vi ska jobba med oss själva för att nå ännu bättre resultat. En bomb släpptes också när Coach Jenny avslöjade att hon är gravid!!! Reaktionerna filmades och här är en suddig bild från en video på bara början av vår stora gruppkram som även ligger på Instagram. UCLA Women's basketball har en egen instagram som heter uclawbb som ni kan följa om ni är nyfikna på mer infon om oss.
Får se hur kvällen slutar men lutar åt rätt lugn med lite serie kollande och plugg. 
 
 

The weekend

Heey!
 
Då är det söndag kväll här borta i LA och dagarna rullar på ruskigt snabbt nu. Konstaterade precis att det redan är 2 veckor sedan vi hade vår photo shoot, känns som att det var igår. Igår var det dock ingen photo shoot utan igår var jag, min roomie Lu och Kari och hade communty service. Vi får ju uppleva så mycket och får så mycket både materiellt och stöd från människor så community service vilket är något vi gör ganska mycket under året som innebär att vi är frivilliga medhjälpare vid olika event för människor. Igår fick vi hjälpa till att dela ut mat/dricka/snacks till äldre människor med olika sjukdomar. Somliga av de var blinda och andra satt i rullstol och de alla samlades för att komma film på storbilds-tv och äta. Häftigt att se de annorda sådana här event och kändes skönt att hjälpa till och att speciellt när något sådant litet verkligen uppskattas. Efter det fick jag äntligen testat The Gun som den kallas här. Skjutmaskinen som passar dig hur länge du vill. Hört mycket om den och den var precis lika grym som folk sagt. Borde ha sådanna i Sverige asså, sköt runt 500 skott på 30-40 minuter!! Jag och Savanna hittade sedan det s.k. musikrummet här i vår byggnad där de stod ett piano och jag fick återuppta lite spelande. Lika sjukt varje gång hur min hjärna verkligen inte vet hur man spelar utan jag typ får stirra upp i taket och bara försöka låta mina fingrar känna. Tillslut gick det i alla fall riktigt bra tills jag slutade spela och hörde kinesen i rummet bredvid mig spela de ena galna klassiska stycket efter det andra.
 
Idag har dagens spenderats på 3rd Street Promenade Santa Monica. Shoppinggatan i Santa Monica som är svår att inte älska. Förutom att massa grymma affärer finns där är där pratglada människor (hann inte gå långt förr än folk stoppade oss och började prata) olika gatuupptränanden eller andra händelser vart man än går. Idag var det allt från Disneyfigurer, clowner, en man som ballanserade tallrikar och kaffekoppar på huvuudet, en dansande man i kjol till en reklaminspelning med skådespelaren/programledaren Mario Lopez. Trots sina delar med riktigt exklusiva delar finns där också många butiker där man kan fynda. Köpte bl.a. ett par shorts och tre toppar på Zara för totalt 170 spänn och fick sedan äntligen köpt ett par Victoria Secret mjukisar. Avslutade sedan med Yogurtland och kan inte vara annat än riktigt nöjd med dagen. Nu ska jag ta tag i läsning som jag måste göra till min klass imorgon. 
 
 

Friday!

Heey!
 
Började dagen med träning 7.15 och tjejerna jobbade på riktigt bra. Själv var jag på sidan av och gjorde rehab och avslutade sedan med armcykling (de är precis som de låter) och fick också svettas.Hade senare rörelseanalys, liknande som många av oss basketspelare gjort på Norrköpingslägret elller med Tälje. Liknande övningar men de verkade faktiskt positivt överraskade av mina resultat så det var i alla fall skönt att höra. Satt sedan och gjorde ytterligare foam rolling (de dör för foam rolling här) och stretchade medan vi väntade in alla footballs killar som satt och gjorde tandavtryck. Till slut blev det även vår tur och tandavtryck är nu gjort för att kunna få tandskydd. Har också varit och kollat på tjejerna som spelar fotboll idag då de hade deras första match. De stod dock 3-0 redan i halvtid til UCLA så vi drog och käkade istället och var precis nere i Westwood och käkade godaste glassen. Man väljer först olika cookies som sin "bägare" och sen glass att ha imellan. Sjukt gott och nästan omänskligt att de dessutom bara kostar 1,50 dollar.
 
FotbollsplanenLu gör tandavtryck och såg ut som dregglande apa bakom sin hand
Tog isandet av mitt knä till en ny nivå idag haha (helt ofarligt alla oroliga mammor/släktingar).

The first half completed

Då har man avslutat sin tredje vecka i skolan här (inga lektioner på fredagar) och skrivit sina 2 första prov här in the US.Anorlunda provuppläggning och en del förvirrande ord men tror trots allt att det har gått helt okej, i alla fall för att vara första proven. Nu väntar ytterligare 3 veckor av summer school, sedan ett upphåll på 1-2 veckor innan riktiga skolan och allt annat drar igång ordentligt. 
 
Igår vad Jon Gordon och pratade med oss, hela laget och all personl va samlade i filmrummet och det var faktiskt väldigt inspirerande. Vi har under sommaren läst hans böcker, jag har läst "The Engery Bus" och de andra i laget har läst andra böcker av honom. Han pratade om positivitet och mental inställning och givetvis är det saker jag har hört förr, men hans inlevelse och drivkraften inom honom gjorde att man tog till sig det på ett annat sätt som jag hoppas ska hjälpa oss som lag. Det handlar hela tiden om att vara på sin topp, vi har ord och quotes som står för vem vi är och något vi ska utveckla och jobba utifrån när vi tränar. Det är väldigt typsikt USA att ha massa såndana här bitar så antar att det är något jag kommer bli van vid och förhoppningsvis också lära mig av. Jon Gordon var i alla fall en utav de mest positiva och glädjespridande människorna ja träffat och alla gick därifrån med ett leende på läpparna då hans energi verkligen smittade av sig.
 
Idag är en dag då jag är hemma förvånadsvärt tidigt, var klart runt 4-5 tiden, chillade och kollade tv i omklädningsrummet och är nu på rummet och väntar in min roomie för att gå och käka. Inget pluggande idag heller, så skööönt och imorgon väntar träning 7.30, rörelseanalys och minigolf. Kommer säkert dyka upp fler planer men det är vad som jag vet väntar nu.
En av få saker Jon Gordon pratade om....
 
 

Full fart

Tjoo !
 
Har nu kommit hem för dagen och andas ut här i sängen. Hade träning 07.00 imorse, först gym sen basket och sen rehab. Duschade sedan snabbt, tog en smootie på vägen och begav mig mot min lektion. Hade psykologi idag och idag var det faktiskt rätt lätt. Vi pratade om könsroller och hur mannens och kvinnans beteende i samhället är men en i klassen kände också för att försöka reda ut vilken läggning man har om man som kille tänder på en transvestit...Americans! Har dock prov på onsdag (och ett på torsdag och förbereda för ett till imorgon) så måste nu plugga massa. Känns rätt konstigt att gå i skolan igen, när man tog studenten tänkte man liksom shiit skönt nu ska jag inte plugga på länge haha men nu är man här igen. Käkade därefter lunch och hade sen möte med en doktor här. Beundrar verkligen deras medicinska utrustning och tillgång till läkare/fysios här. Har nog träffat 4-5 olika som har kollat mitt knä och jag kommer nu följa upp med denna läkaren varje vecka för att se hur utvecklingen går för knäet har som sagt varit irreterat och jag har haft mycket värk/smärta som vi nu försöker få bort.
Därefter var det dags för brigde igen. Har både grupp och individuell brigde men idag slog vi samman båda och fick idag öva på att göra muntliga  framträdande. Fick en fråga och hade bara 5-30 sekunder på oss att förbereda oss för att sedan prata i en minut. De va bara jag, min roomie och våra två lärare så ingen publik direkt men trots det något som är bra att öva på. Har pratat mycket om muntliga framförande nu och även fast det kanske inte är det roligaste jag vet så känner jag ändå att jag hanterar det bra på svenska, på engelska är det däremot betydligt svårare. Vi skulle räkna hur många gånger man säger hmm, ehh eller liknande men amerikaner säger mer ahm, like osv. kom vi fram till. Fick därefter fylla i en sjukt lång enkät och som grädde på moset fick vi oförberett göra två prov. Tidsbegränsade prov som testade läsförståelse och ordförråd, vet faktiskt inte riktigt vad syfte det var med de proven men fler prov väntar sa de. Skulle därefter haft open gym men det blev inställt så istället för att sitta och vänta en timme på att hallen skulle bli ledig drog vi nu istället hem och ska antagligen tillbaka till hallen senare och skjuta istället. 
Fick fråga angående vem som är vem av de namn som jag skriver om. Lu (Luiana) är min roomie som jag bor med och är från Portugal men varit på junior college här i USA sedan 2 år tidigare (så är 21 bast nu). Sav eller Savanna är en annan freshmen som jag också hänger mycket med och som var med på bilderna från igår när vi va i Santa Monica och är väldigt lång (ca 208).
 
Har faktiskt inte tagit några bilder idag så låter istället denna bilden tala...
 
 

Santa Monica!

Hello!!

Riktigt härlig dag idag. Sov ut och fick många timmars sömn inatt och var sedan och åt god frukost på Denny's nere i Westwood. Tog litet tag innan vi dit för båda jag och Svanna är sämst på att lokalisera oss men Lu var även med och till slut hittade vi dit. Hade scrambled eggs, bacon och goda wåfflor och hoppade sedan på bussen mot Santa Monika. Har hört mycket klagomål på komunaltrafiken i LA men att ta sig till Santa Monika var faktiskt väldigt lätt. Bara att hoppa på bussen, betala en dollar, inga byten eller något och beroende på hur mycket folk det är på bussen tar det mellan 20-40 minuter. Av någon anledning försvann solen dock när vi kom dit så det var rätt molning men trots det rätt ofattbart att va där. Kollade precis 90210 igår och nu va vi där de faktiskt spelar in de och liknande serier. Blev inget badade men avkopplande att bara ligga där på stranden (tvungen att plugga lite) och bara ta de lugnt. Vi var sedan givetvis tvugna att ta en sväng på shoppinggatan och om jag gillade Westwood så är det här ännu bättre. Jättemysigt "gågata" med massa affärer och massa folk och uppträdande av olika form. Såg allt från en dansande farmor i askungendräkt till ett gäng manliga akrobater. Hann inte i närheten gå igenom allt som fanns där utan fastnade lite för länge inne på Forever21. Försöker låta bli shopping eftersom jag vet att jag inte kommer behöva speciellt mycket kläder men 4 basic linnen och 7par trosor för 100spänn fick man med sig. Köpte även äntligen ett par vita Converse eftersom ja lämnade mina slitna hemma i Sverige. Nu ska jag avsluta denna helg med plugg, har 2 midterms denna veckan plus en anna uppgift att förbereda för. Imorgon är det 7am practise igen yyeey! 
 
 Westwood <3
Inget konsitgt i LA direkt?
Va nära att köpa de här bara för de va så coola! 
 

Good morning!

Otroligt skönt och ta sovmorgon och sova ut idag. Förutom att få ordentigt med sömn har jag i stort sett än så länge bara legat i sängen och smsat och snackat med Sverige.Trots 9 timmars tidskillnad finns de ändå trots allt rätt många tillfällen på dygnet då jag kan snacka med de där hemma även fast det kan vara olika dagar för oss.
Idag måste jag plugga, vet inte riktigt hur jag ska lägga upp de här för har 3 midterms nästa vecka och har okej koll på alla men kan inget av ämnena riktigt bra. Skulle också vilja åka iväg till en mall här och kolla lite affärer. Behöver köpa Converse eftersom mamma envisades med att jag inte fick ta med mina favvo vita eftersom de va så slitna. I och för sig rätt smart, för har redan en hel del här och är redan kär i all shopping här även fast jag knappt kollat så mycket. Jag har dock redan anpssat mig till collegemiljön och går mest i träningskläder eller väldigt chill klädsel så all denna underbara shopping som finns skulle jag egentligen inte behöva ta del av. Men det är ju som med maten som jag berättade om igår, ibland kan man kan inte riktigt låta bli.
 
Igår blev det en myskväll här. Jag och min roomie kollade film, såg Love and other drugs och det konstaterades att jag är rätt känslig till tårar då jag satt där helt förstörd och hon helt normal när filmen va slut. Hon hade dock redan sett den så skyller på de. 
 
Verkar som min roomie fastnat i sin film som hon ska se för sin engelsk klass men ska försöka dra med henne och gå och käka frukost i dining hallen nu. Imorgon blir det Santa Monica!! :) 
 
Bjuder på en bild från vår photo shoot förra veckan (inte fått orginal bilderna än dock)
 

Daglig utmaning!

Avslutade veckan med ytterligare en tidig fys träning imorse och vi alla jobbade på bra, jag gör ju dock rehab på sidan (tillsammans med en annan tjej) men är ändå med på träningarna såklart. Var sedan på ett möte här om mat och hur man ska äta hälsosamt här och utanför campus som elitidrottare. Har även haft sådana här möten i Sverige och då snackar man knäckebröd,vatten och keso. Här handlar det mer om att undvika fritering, smör och krämiga såser och lyckas man göra det anses den maten som ganska hälsosam. Låter kanske inte så svårt egentligen men de är faaan inte lätt haha. Får som frukost och lunch väljer mellan flertal restauranger och äta på och frukosten brukar bestå av en smootie och lunch av en sallad, taco bell eller som det blev idag, macaroni and cheese. Förutom att man vill försöka variera sig lite så är det i alla fall restaurangmat så bestämmer man sig bara för en "rätt" är det de man får. Middag äter vi däremot i en dining hall och det är där de blir farligt...Förutom att det finns pizza, pommes, läsk, hamburgare och ibland även annan skräp mat som finns där varje dag har de även gaaalna efterrätter. 
Asså fine om de hade haft lite torra småkakor som brukar va efterrätter i Sverige men neeeej, de har den ena goda brownien efter den andra varje dag, cupcakes, tårtor,cookies, pajer och olika smakers mjukglass med tillbehör varje dag.
 
Gjorde vår kroppskontroll igår ju och fick reda på hur mycket fettmassa/muskelmassa vi hade i kroppen, vad nöjd med mina siffror tanke på att jag inte kunnat springa ordenligt på 8 månader men det fanns ju en del i laget med rätt sjuka siffor. Strävar efter att minska fettprocenten i kroppen  och ersätta med muskelmassa så trots det behålla min vikt. Men med de här dagliga frestelserna är det lättare sagt än gjort asså...
 
 
Och just de...Som pricken över i:et upptäckte vi idag att det finns ett ställe med lösgodis på campus där vi kan använda våra kort och köpa gratis godis!! Vet knappt vad jag ska säga? :O :O
 
 

August 15

Heyheyhey!
 
Tredje 7am träningen denna veckan idag men börjar redan vänja mig trots den icke morgonmänniska jag är. Var sedan på lektion, käkade och hade individuellt och gruppmöte med våra "studievägledare". Var därefter och gjorde min rehab och nu är jag faktiskt tillbaka på mitt rum, tidigare än vanligt (typ 5). 
Träffade första svenskarna på skolan här igår, det var rätt komiskt faktiskt eftersom jag först såg två killar bakifrån i receptionen där jag bor och min första tanke var, de skulle ju kunna va svenskar. Blev rätt chockad när de sedan går förbi och jag hör att de pratar svenska med varandra. Trängde givetvis mig på och kändes fett skönt att få prata lite svenska här haha även fast ja bara varit här knappt 2 veckor. Tror nog faktiskt här är en hel delsvenskar/skandinaver (man kan nämligen tex. läsa en skandinavisk kurs) men svårt att hitta de bland alla tusentals människor. När riktiga skolan startar vet jag dock att fler kommer hit...
 
Imorgon ska vi göra något rätt coolt, vi ska mäta vår fettprocent och vår muskelmassa i kroppen i en slags maskin för att sedan kunna återgå till de och se om det skett någon förbättring. Sifforrna säger väl egentligen inte så mycket nu eftersom jag inte har något att jämföra med men det här är bara en av alla speciella och häftiga maskiner de har här. För någon dag sedan fick jag även kontrollera min bollkontroll genom att göra olika bollbehandlingsövningar med en speciell basketboll med ett chip inprogramerat som är kopplat till datan som räknar ut speed, höjd, kontroll och annat man har på bollen när man studsar eller skjuter den. Man kan även se hur hög båge man har på skottet, hur snabbt man skjuter och massa annat. En rätt sjuk sak som också används för att kunna förbättra sig själv.
 
Tanke på att jag just nu har 3 klasser (normalt på sommaren har man 1 eller 2) innebär det att jag har en del att göra i skolan. Har massa saker man måste läsa som jag inte riktigt är van vid på samma sätt som i Sverige. Så ska nog försöka ta itu med de lite nu under kvällen. 
Igår kom våra skyltar upp på våra nya platser i omklädningsrummet, även fast jag fått en hörnplats av någon anledning (finns fler lediga platser) så kan jag inget annat än älska vårt omklädningsrum. Finns alllt från mat till fällbara fåtöljer/soffor och tv-spel där inne. 
 

Freshman

 
Tjaa!
 
Precis hemkommen från dagens alla aktiviteter men ska dock iväg på något som heter PLF om ett tag, min första gång där idag men det ska vara någon typ av hjälpmedel för att plugga. Det är obligatoriskt att gå på så antaligen lär de väl sitta och fråga ut mig massa om lektionerna jag varit på för att hjälpa mig. Tar en Political science som en klass och är kanske inte de mest intressanta och särskilt inte när politiska fraser och ord används som jag knappt hade förstått på svenska. Det är däremot en jämförelse mellan Storbritannien, USA och Frankrikes regeringar som undervisas så kul att läsa om Europa i alla fall och något man är lite mer bekväm med. 
 
Vissa bilder är nu redan publicerade från vår photo shoot och det finns även en artikel publicerad om oss som ni kan läsa här. Bilden är på oss freshmen från detta året och som jag kommer spendera mina 4 år här med. Lauren (till vänster) har dock redan varit här ett år men redshirted (skadad och stod över från spel) hela förra säsongen så kommer va här 4 år till.
Nu ska jag iväg på PLF!! Puuss
 

This monday

Heello!!
Busy dag idag...Har dock bara haft en lektion idag då vi kollade film men trots det är man rätt trött då man varit iväg från 06.30-19.00. Tidig morgonträning med gym och äntligen fick man köra lite basket också även fast det var väldigt begränsat p.g.a. mitt knä. Sedan har jag haft något som kallas bridge och individual bridge. För att sammanfatta de hela så är de möten vi har för att gå igenom nya saker samt de hjälper oss med saker. Jag och garanterat många hemma i Sverige är dock redan vana vid att ha hand om vissa sådana saker själv men här vill de strukturera upp de och ha massa möten och grejer. Har även träffat en doktor idag som undersökt mig och sen har vi haft lagmöte då vi fick skriva en snabb resumé (8 min på oss att skriva) om en bok vi fått läsa. Vi ska sedan jobba vidare med den och slutligen fick vi göra ett kollage med bilder/ord från olika tidningar, en s.k. bord vision av oss själva som vi också ska ha till något i framtiden. Fick klippa och klista från olika modemagazin/tidningar och slutligen blev min såhär haha!
 
 

Amazing photo shoot!

Vilken dag! Har idag fått möjligheten att vara med om en riktigt häftig photo shoot! UCLA är sedan tre år tillbaka kända för att varje år arrangera en stor photo shoot och enligt coacher och spelare som varit med förr var den bästa iår. Var där tidigt imorse och fick hår och smink fixat av riktiga stylister och därefter tillbringades hela dagen i studion med laget. Vi alla tog 4-5 olika bilder, individuella basketbilder, årsbilder (freshmen, sophomores, juniors, senors), basketbilder med UCLA props, professionell bild med classy outfit samt en bild med vanlig klädsel med saker som symboliserar våra intressen utanför basket. Massa underbara människor som hjälpte oss att fota, styla oss (en tjej smörjde till och med in mina ben i lotion åt mig), gav oss mat och självklart fantastiska Pam som hade koll på allas basketoutfits. Dagen blev som sagt lång i studion och utöver alla bilder som togs var där folk som filmade oss, tog backstage bilder och intervjuade oss. En grymt rolig dag och en upplevelse som jag dessutom är bortskämd med att komma få göra varje år här. Coacherna var även med oss hela dagen och det är otroligt vilket gäng de är! Här har ni mina backstage bilder, har även någon av orginalbilderna (som jag fotade från en tv skärm) men de får ni vänta med tills jag har de på riktigt.
 

Im here!

Heeej!
 
Jag är här, för ca ett år sedan började denna college process och det kändes då väldigt långt bort. Nu är jag här och har redan spenderat en vecka på UCLA i LA. Känns sjukt att det är här jag ska bo de kommande 4 åren men det känns helt rätt. Trivs jättebra redan. Har denna veckan fått göra en hel del. Det har varit introduktion och möten om skolan, läkarundersökningar, syntest, hjärnskakningstest, massa papper som har fyllts i, vaccinering, gått i skolan, startat träningen och träffat massa trevliga människor som jag numera kommer spendera varje dag med. Har även varit och fixat amerikanskt nummer (älskar kommunikationen med att alla, coacher, mentorer och vänner såklart här då alla smsar och man får svar inom bara någon minut, antar att de vuxnas hightecknivå är lite högre här hehe) och nu även äntligen en Iphone 5. Jag ska inte lägga upp någon stor recension här men gillade inte min HTC incredible S som ja haft nu ett bra tag (lämnat på lagning 3 ggr), strulat för mycket så nu är även jag en i mängden och har Iphone!
 
Allt är verkligen nytt här, massa intryck och nya grejer att ta in, allt från skolsystemet till att köpa lakan (de har inte påslakan här ,hallå??!!) men än så länge har allt gått bra. Tar nog såklart lite tid att riktigt komma in i allt men redan efter första veckan har man kommit in i vissa delar. Vi går ju till exempel och äter i dining halls eller på restauranger här varje dag, disk och handla är något jag inte kommer sakna utan Jamba juice (smoothie stället) och Taco bell är nya favoriterna. 
 
Imorgon händer något riktigt kul, vi ska imorgon iväg och ha en riktigt photoshoot med laget. Förra året var det en stylist som stylat bl.a. Britney Spears och andra kändisar som stylade spelarna och blir garanterat något liknande iår. Vi ska därefter spenderade hela dagen i studion och ta massa olika bilder. Vi ska givetvis ta basketbilder med teman och bilder för reklam. Men vi ska även ha med oss en professionell/classy/snygg outfit som vi ska fotas i samt props som de kallar de här, dvs. rekvesita som symboliserar intressen, saker vi gillar utöver att spela basket och ta bilder med det. Ska bli riiktigt riiiktigt kul faktiskt och ni kommer garanterat få se bilderna här när de är klara.
 
Det verkar va många som är nyfikna om hur jag har det och hur det ser ut så här är några basic bilder på min omgivning här...
Hallen som vi tränar/lirar i (dock vollybollnät uppsatta tillfälligt då jag tog bilden)
 
En av byggnaderna med klassrum
 
Fixade till vårt rum lite så för tillfälligt bor jag såhär med min roomie på andra sidan. Men ska om 5 veckor flytta till singelrum och ha rummen bredvid varandra istället. 
 
En del av fina campus!!
 
En del av vårt enorma omklädningsrum!!

RSS 2.0