Thailand i bilder

Då äntligen ska ni få ta del av bilder från Thailand. Bilder säger mer än ord så egentligen behöver jag väl inte säga så mycket mer. Det var i alla fall två underbara, välbehövliga veckor i värmen. Även fast man kanske kan tro att jag var själv där om ni kollar på bilderna haha så va jag där med mina föräldrar och min fina moster som har lägenhet där nere. De vill bara hålla sig lite mer utanför bilder på bloggen...Enjoy!
Allt för turisterna!
Vårt massage team
Pappa fick lite massage
Bäst fina moster maggan <3
Gick på ansiktsbehandling!
Hyrde moppe några dagar och åkte runt,sjukt härligt!
Gooodaste thairätterna, åt i princip någon av de här varje dag. Chicken sweet and sour och Chicken Massaman.
 
 
 

Effektiv!

Heej!
 
Ungefär lika aktiv som jag idag varit, lika oaktiv har jag varit här på senaste. Har idag redan hunnit med att rehaba, haft körlektion, fixat ärende, skickat iväg viktiga mail, handlat samt tvättat allt efter resan. Har fortfarande saker att fixa men har nu tre timmar till innan träning. Känns rätt bra faktiskt. Anledningen till jag hunnit med allt detta är dels för att jag började 8 imorse men även eftersom vi denna vecka har lov. Föör skönt. Inga lektioner men plugg har vi fortfarande massa kan jag säga! 
Har fortfarande inte lagt upp bilder från Thailand men så länge får ni ta del av lite bilder från helgen.


I'm home!

 
Heej!
I'm back! Blev inte så mycket mer bloggning från värmen men nu är jag tillbaka efter 2 helt underbara veckor i Thailand!! Har verkligen haft det så skönt och blev en riktigt skön paus i livet med allt. Bara njutit av värme, sol, bad och shopping varje dag. Kändes rätt sjukt att komma tillbaka till Sverige i lördagskväll och se snö igen och byta flip flops mot uggs. Men har verkligen haft det så bra med familjen och moster Maggan i värmen men känns faktiskt helt okej att vara hemma igen också och träffa mina fina vänner igen. Så med 10kg mer shopping, några nyanser brunare och betydligt mer utvilad är man nu tillbaka och går en vecka i skolan innan det är lov :) 
 

Direkt från poolen

Heej! Sitter nu i skuggan efter att ha ätit en väldigt god lunch här vid poolen. Det är sjukt varmt här, 2-3 20minuters intervaller i solen är typ allt man klarar innan det blir för mycket och sedan svalkar man sig här i poolen. Smidig som man är här man lyckats smörja in sig ojämt med solskyddsfaktorn så tycks se vissa röda partier mer än andra häaha. Har nu suttit i skuggan med min bok och har det riktigt bra. Åkte taxi till Phuket till lite olika ställen igår. Åt en enorm glass till middag och fick även shoppat en del även fast jag tror jag kommer gå loss allra mest i Patong. Nu ska jag ta mig ett dopp här, har wifi precis vid poolen, så sjukt skönt även fast de fungerar sådär ibland. Pusss pusss

Shopping

God morgon!
Klockan är typ mitt i natten i Sverige men här är det morgon och jag har precis äti ute på balkongen. Ska snart iväg med en taxi som vi förbeställt ocensam väntar Phuket town, något outlet och Phuket festival. Blir alltså shopping hela dagen idag och kanske ganska bra eftersom min hud fick sig en ganska kraftig förändring igår (utan att bränna mig dock). Nu måste jag göra mig i ordning. Internet funkar sådär nu så går inte att ladda upp bild tyvärr.
Vi hörs, pusss!!!

Anlänt

Heeej! 
Då har man kommit fram till värmen och redan tagit del av allt det underbara som finns här och som ska utnyttjas dagligen. Badat, solat ( även fast mina föräldrars favoritord är skugga och är överbeskyddande), ätit gott och shoppat. 30 grader här och har idag bara chillat vid Maggans pool. Maggan är för många av er redan känd som den baskettokiga moster Maggan, hon brukar ha stenkoll på allt som händer när jag spelar men jag är just nu inte spelaktuell utan nu passar vi på att njuta här tillsammans istället med Maggan, som även har lägenhet här i Thailand. Precis hemkommen från en runda nere i byn med god mat och shopping... Ja som ni märker, jag har det bra nu!
 
 
 

RSS 2.0