NY I'm coming for ya

 
Har två veckor kvar av summer school här innan det väntas 2 veckor lov innan riktiga skolan drar igång (vi är på quarter system därför vi börjar så sent) . Det är till och med så att vi inte är "tillåtna" att bo på campus så måste tillfälligt bo någonstans under de två veckorna. VAD passar då bättre än att åka till the east cost och hälsa på sina kära vänner. Trots att vi är i samma land bor vi väldigt långt ifrån varandra. Men det här är ju ett perfekt tillfälle för att kunna hälsa på så det är precis vad jag tänker att göra. Kommer dra till Jennifer i NY, Kurt i New Jersey och sedan avsluta hos Mickis is Maine. Väldigt exciiiiited förutom de att flygbolagen spelar ett spel med mig och ändrar biljett pris och biljett typ hela tiden så har inte lyckats boka en biljett till ett bra pris än. 
Skulle precis boka men givetvis hade biljetterna gått upp 200 dollar på 3 timmar nu när jag kollade (fattar inte hur det hänger ihop). Men förhopnningsvis hittar jag någon biljett snart.
Någon som har tips på några bra flyg sidor med billiga flyg?

Long weekend

Phuuu..Då var veckan över. Ett tuff vecka som gått i snigelfart. Tränat hårt och igår avslutade vi med oförbredd kondition vilket tog mina sista krafter. Var och sköt imorse men nu har vi långledigt eftersom det är Labour weekend. Har kondition att göra under helgen och ska som vanligt till hallen och skjuta osv. men ska bli riktigt skönt med någon dag "off". De flesta ska dra hem i helgen men jag ska givetvis stanna här. Ska passa på att dra till stranden, träffa min gamla lagkompis från Malbas som också flyttat hit faktiskt, ta det lugnt och försöka sova ikapp de jag missat under veckan lol. Låter inte helt fel enligt mig, även fast jag önskar jag också kunde få se min familj.
BIld på saknade mamma och mig precis innan jag sa hejdå från flygplatsen. Dröjer dock inte sååååå hemskt länge tills hon kommer hit och hälsar på! 
 

Birkenstock

Livet som en athlete består rätt mycket av träningskläder, duschning och tillståndet av att vara svettig. Det är olika träningar per dag, lektion, tillbaka till träning och jag byter typ om 4-5 gånger om dagen (känns som 20). Värmen här i LA gör att man ofta bara drar på sig ett par träningshorts och en tröja och lätta skor är ett måste. Har i stort sett gått sönder mina slides som jag har här och mina flipp flopp som ja har är som att gå på marken och pajar mina knän. Dags att köpa nya helt enkelt och har gått och blivit besatt av de här Birkenstock flipp floppsen. Vet inte varför jag inte kollat på de innan (kanske de att man bor i ett grått Sverige som har regn 9 månader om året) men här i LA passar de perfekt. Förhoppningsvis gör det att jag "dress up" lite mer också då och då men framför allt är det ett bra sköna, snygga och väldigt använda bara skor som jag tänker införskaffa. Lite tveksam när det gäller färgvaltet dock, vad sägs?
 
 
 
 

Is this time of the year

Heey!
 
Så en lång dag av alla möjliga typer av aktiviteter. Träning, yoga, skola, gym, plugg sessions och fick även massage idag i skadeförebyggande syfte där han tryckte rejält och hittade en hel drös med ömma punkter. Kändes väldigt befriande efteråt dock och kan inte vara mer tacksam för all typ av hjälp och satsning de har för oss här.
På fredag väntar "årets händelse". Lite krydd där såklart (game time är årets händelser) men vi ska på fredag (och även hela söndagen) ha våran årliga photo shoot. Då pratar vi inte någon klass fotografering i en gammal gympasal utan den här photo shooten vet jag inte hur mycket pengar de lägger på. Det är  en studio down town i LA, med ett proffisgt fotograf team, stylister, make up artist och bokstavligt talat en riktigt modell miljö. Behöver jag ens säga att jag är taggad?
 
Bild från förra årets photo shoot! 
 

Start of year two

Hej hej hej!
 
Ser man på, då hittade man tillbaka här igen. Mycket har hänt som sist och jag har som ni kanske märkt haft ett uppehåll här igen. Jag har avslutat mitt freshmen year på UCLA (jag har dock 4 år kvar eftersom jag red-shirtade), fått njuta av 6 veckor i Sverige och äntligen kommit tillbaka på basketplanen och fått spela igen. Jag är nu tillbaka på UCLA och har börjat summer school och tränar hårt för mitt kommande år här.
 
Jag var totalt 4 veckor med landslaget i Sverige i somras och det var riktigt roligt, fick se mina underbara saknade vänner, spela basket som jag inte gjort på 1,5 år och fick resa och se både Spanien, Portugal och Italien. Resultatet var väl inte det vi hoppades på men för min del individuellt, var det riktigt bra och viktiga matcher för mig att få spela för att komma igång igen efter min skada.
 
Det är svårt att sammanfatta 4 veckor av mycket upplevelser och massa roliga studer men en hel del bilder har tagits så varför inte välkomna mina läsare tillbaka här med lite bilder från landslags sommaren. 
 
 
 

 
 
 
 

RSS 2.0