Week 2

Week 2 är påbörjad här då och idag har dagen bestått av lektioner. Tisdagar är vår dag off och idag beordrades även jag vara helt off så idag har jag nästan känt mig som en vanlig student här på skolan haha. Hade på mig vanliga kläder för en gång skull idag, hade tre lektioner och sedan tudering för min dinosaurie klass. Insåg idag att det inte bara är dinosaurier vi måste lära oss om, utan också massa fossiler och uträkningar och rent ut sagt skit. Menmen, ska försöka göra vad jag kan för den klassen och kommer behöva lära mig massa nya konstiga ord. 
 
Fick precis reda på att de är 960 kalorier i min älsklings dessert här (varm kladdkaka med glass, chokladsås och nötter). Får se om man ska ta sig en ikväll, fortfarande så sjukt svårt att stå emot frestelserna här men jag tränar ju varje dag och nu springer jag och så mer så tror jag klarar mig. Borde även ta tag i lite läsning som jag har för mina klasser och ska även ta och städa mitt 4X3 meter långa rum. Älskar att bo på campus haha, minsta städningen ever, ingen disk/matlagning och bara att gå och äta i stort sett när man vill.
 
Säsongen är i full gång och min rehab går framåt nu igen efter en setback. På fredag möter vi Oregon och på måndag Oregon State. Ska bli kul och efter att förlorat 3 matcher med 2 poäng ska vi nu se till att ta hem de här.

Lite snabb uppdatering från mig, hoppas allt är bra med er! Bjuder på min "normala" lagbild som vi också tog tidigare på säsongen men som jag ganska nyligen hittade på hemsidan. 
 
 

2014

 
Bild på hur facebook summerade mitt år.
 
GOTT NYTT ÅR!
 
Då har ett helt år gått....2013 är numera historia och 2014 har redan rullat igång. 2013 var ett riktigt rolit år om man ser på saker runt omkring mig. Basketåret 2013 var det sämsta någonsin, har inte tränat en basketträning eller spela en match på hela året. Helt sjukt asså! För 2 dagar sedan var det min årsdag sedan operationen ( har gått mer än 1 år sedan jag skadade mig dock) och jag är inte tillbaka än. Det går lite fram och tillbaka men för bästa tänkbara hjälp och det får ta den tid det tar. 
 
2013 var däremot ett stort år på andra sätt. Det var året jag tog studenten, ett minne och en upplevelse för livet. Efter mycket slit under mina skolår tog man alltså studenten och hade en helt fantastisk dag. Fattade också mitt stora beslut om att åka på college. Var mycket collegeprat under våren, sedan blev det visits i maj och därefter signade jag för UCLA där jag spenderat min tid sedan i augusti. Rätt stor livsförändring att flytta från Sveriges Södertälje till LA men kan inte ha hamnat på ett bättre ställe. Jag tog även körkort 2013, var 2 veckor i Thailand med familjen och åkte till Turkiet med mina tjejer. Finns mycket att säga om året men det är några rätt stora avgörande händelser i livet som jag fick ta del av 2013. 
 
2014 har nu invigts och har börjat bra då det är lov så varit fri från skola, tagit hem vår första conference game vinst och har haft allmänt kul med folk här på skolan. Ser verkligen framemot detta året och detta ska bli ett grymt år båda på och utanför plan. 
 
Önskar er alla en riktigt god fortsättning! 
 

RSS 2.0