SpainHej kära läsare ( ni som är kvar)!

Ni får ursäkta min randomhet att lägga upp inlägg, jag hoppar från finals week till påsk och till att nu åkt hem till Sveirge, varit på landslagsläger och sitter nu i en buss i Spanien. 
Har avslutat mitt freschman år på UCLA och har fått komma hem och träffa familj och en hel del vänner redan. 
Landslagslägret började i måndags (kom till Sverige i fredags) och vi har nu tränat i Ängelholm ett par dagar och åkte idag till Spanien där vi ska spela en turnering. Vi ska därefter spela en turnering i Porugal och efter det väntar EM i Italien! 
Faktan att vi har tre toppen länder att åka till, jag inte har spelat en enda match (pga min knäskada) sedan Novmeber 2012 och jag är här med några av mina absolut bästa vänner gör att denna månad som vi nu har framför oss kommer bli sjukt kul! 
Imorgon ska jag spela min första match sedan jag skadade mitt knä i november 2012 och även fast jag tränat fullt och spelat på träningarna nu i drygt 2 månader kan jag inte sticka under stolen med att jag allt är lite nervös.

Vi börjar nu nära oss vårt hotell här i Noja (tror de är så man stavar de) i Spanien där vi ska bo och spela! Hade turen att få en buss med wifi så tänkte passa på att uppdatera er lite här nu medan vi åker bussen. Som jag alltid säger ska jag försöka hålla bloggen vid liv lite mer nu... Ni får reda på om jag lyckas eller inte om ni kikar in här.

Ha de bra!

Pusssss

RSS 2.0