In Maine

Tyckte inte det räckte att vi båda var långa och blonda, tog det till en ny nivå för att förvirra amerikanerna lite grann.
 
Har det mycket bra här hos bestie. Sett mycket av hennes campus och var till och med (för andra gången den här resan) frivilligt på lektion. Var och gymmade medan hon tog en nap och gjorde sedan min konditions program när dem spelade pick up. 30 minuter av intensiiiiv konditionsträning. Sprang 60 down and backs (yes 120 totalt) och det är också vad vårt konditionstest kommer att bestå av nästa måndag!!
Avnjöt sedan en mycket god taco middag, kollade paradise hotel och ska nu bara mysa. Imorgon har mickis bara en kort lektion och sedan ska vi bada o basta och sedan förhoppningsvis åka iväg och se lite av Maine.
 
Puss på er!
 
 

New York baby

Man har då varit ute och rest i en vecka och varit i New Jersey och hälsat på Kurt, varit i New York (som bor nära New York) och även hälat på Jennifer på hennes skola. Varit riktigt kul att få se tjejerna skola och få träffa massa nya människor. Träffat massa härliga människor också och det är ganska logiskt att mina vänners vänner blir lätta att klicka med eftersom vi är vänner. Gick till och med frivilligt på lektion och tränat i deras hallar och kände mig nästan som en av studenterna på skolan. 
Nu är jag i Maine som sagt men här bjuder jag på lite bilder från resan än så länge.
 
 
 
 

På resande fot

 
 
Heeey!
 
Då har jag tagit mitt pick och pack och flyttat ut från summer school housing och är nu på resande fot. Summer school är nu slut och the fact att vi är i quarter system gör så vi nu har 2 veckor lov där vi inte är " tillåtna" att bo på campus. Vi måste alltså hitta eget boende och vad passar då inte bättre än att ge sig ut i landet och hälsa på sina fina vänner på öst kusten. 
Vår coach vill även att vi ska ha ett uppehåll från basketen MEN det betyder inte från fys. Vi har värsta konditions och gym programmet som de har skickat med oss som vi ska göra för när vi kommer tillbaka väntar spring test och klarar vi inte det så har vi 6am konditionsträning hela hösten tills vi klarar testet. Testet kommer bestå av 60 down and backs, dvs 120 sprints totalt fram och tillbaka på planen. Fuuuun stuff!
 
Så för en vecka sedan lämnade jag LA och drog till New Jersey och hälsade på Kurt och har sedan varit hos Jennifer som bor lite närmre New York ett par dagar. Riktigt kul att få träffa dem och att få se hur deras liv är på deras skolor och träffa deras team mates. Riktigt kul faktiskt och är så skönt att bara kunna umgås med sina svenska vänner, inte behöva tänka på skolan och uppleva nya saker. Var självklart också i New York vilket var riktigt coolt. Gillade staden och försökte se så mycket som det bara gick på den tiden jag var där. Fick även in lite shopping och kändes som jag fick sett det mesta som jag ville.
 
Nu har jag förflyttat mig till Maine och är och hälsar på Mickis!!! Hon är just nu och har clinic med laget så jag chillar fint i hennes säng. Kom hit igår kväll och stannar här tills fredag så ska nu få umgås med min bestie i ett par dagar och få se hur det är på University of Maine.
 
Ta hand om er!
 
 

C session has come to an end

Summer school här 2014 börjar gå mot sitt slut. Jag var hemma i Sverige för första delen av sommaren här och har nu varit här i 6 veckor och fått in mycket bra träning samtidigt som jag hittat på lite andra saker, tagit Stats 10 och avslutar nu på torsdag denna session.
 
En main händelse och rent ut sagt upplevelse som varit här var när min lagkompis Maddie gifte sig här på skolan med sin baseball kille. Riktigt fint bröllop och så romantiskt med två athleter from UCLA som annordna ett stort fint bröllop mitt på skolan vid finaste utsiktsplatsen och med en massa Bruins. 
Var riktigt kul att få va med om ett amerikanskt bröllop, och ett väldigt speciellt sådant dessutom! Här är lite bilder från bröllopet.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0