Sista steget kvar!

Hello!
Guuuud asså..Kvällen igår var gaaalen. Det blev en jämn tuff match och tror aldrig jag har skrikit och hoppat så mycket från bänken (har seriöst ont i halsen idag) men när det väl gällde så var vi det starkaste laget även igår och vann igår vilket innebar att vi NU ÄR I SM FINAAAAL!!!
Så sjuuuukt underbart och härligt, kan inte med ord beskriva hur skönt det känns. Nu återstår max 5 matcher då man spelar bäst av 5 finaler.
Vi möter Luleå i final, inte den lättaste resan direkt vilket troligtvis kommer innebära att jag nog inte kommer få hänga med på den första matchen på tisdag då vi flyger dit och matchen inte är en avgörande match (utan minst 3 matcher måste spelas och vinnas för att ta hem guldet). Oavsett så kommer jag ju inte spela då mitt korsband är av och det vill jag just nu förtränga även fast det är svårt. Man vill vara på plan och dela något sådant här kul, men nej ska inte tänka så här för kan inte ändra på något. Är ändå så sjukt lycklig över att vi är i final och nu har vi ett steg kvar som vi måste kämpa oss igenom och vinna tills vi kan ta hem SM guldet!

Outfit från veckan

Tröja från Bikbok (ny), jeans från Gina tricot, armband Lindex, ringar och klocka från Thailand och Converse.
Rätt bekvämt nu när "värmen" (läs: ingen snö och solen visar sig) börjar komma!

SM FINAAAAAAAAL!

Låter klippet tala!

Allt jag kan säga är REN LYCKA!


Från Ipoden

Heej! Har fortfarande inte fått tillbaka min dator och då det redan känns som en evighet sen jag lämnade ifrån mig den (24timmar haha) har jag nu övergått till min IPod touch. Funkar rätt bra faktiskt. Morgon träning imorse men ingen kvällsträning idag.Innebär att kvällen är ledig och "tyvärr" så kan jag inte göra en del plugg då grejen jag skriver ligger på min dator. Men har tyvärr också ett vanligt traditionellt NO prov att plugga till som jag inte behöver dator till:( Kan inte lägga upp bilder från Ipoden men skriver kanske mer senare. Puuss!!

Måndag kvällen är räddad! Pizza i soffan f...

dsc02680 (MMS)

Måndag kvällen är räddad! Pizza i soffan framför 2 and half men är inte helt fel faktiskt. Tyvärr har jag ingen dator just nu,en kille har den o fixar massa uppdateringar o så. Men får tillbaka den senare i kväll så det är chill. Nu ska jag fortsätta bara ta det lugnt,faktiskt trött efter fysen jag körde idag. Puss puss


28 mars

En helt okej måndag faktiskt än så länge får jag säga. Ska snart iväg och träna och måste till hallen lite tidigare för en kille ska kolla på min dator och se om han kan göra något så att mitt internet fungerar hela tiden och inte hackar som det gör nu. Bjuder på en rätt skön bild på våra coacher (med oss i bakgrunden)som LT (lokaltidningen) tog för ett tag sedan. Ligans längsta och kortaste coacher!


Spets med fransar

Känns ju lite typiskt faktiskt att man precis varit och shoppat och så kommer man hem och får syn på den här snyggingen på nätet och givetvis hittade man INTE in i den affären idag.
Aja..kanske inte tänkt att jag ska ha den, men får väl se om jag hittar den här i Södertälje kanske. Snygg är den ju!

Estocolmo!

Heej!

Trots att vi struntade i bio:n (ni fattar snart varför) så blev det en hel dag i Stockholm. Började med att ställa fram klockan en timme och det kombinerat med att vi skulle upp vid 7.30 tiden gjorde att min sömn inte riktigt ville samarbeta med mig utan jag stuntade helt i alarmet och försov mig. Vaknade genom att jag hör någon som öppnar min ytterdörr (får panik!) men fattar då att det är Amanda som kommer för att väcka mig. Anledningen till att vi skulle upp så tidigt var ju eftersom vi skulle iväg till en internationell kyrka som Mickis skrev på min blogg innan. Jag är inte speciellt troende eller så men Leah, från Usa i vårt lag är och jag samt flera i laget tyckte det kunde vara lite spännande att komma till en sådan kyrka. Det var HELT annorlunda jämfört med en vanlig svensk kyrka kan jag säga. Det var fika och sång och så stod det och så pratade de en del på scen. Vi blev behandlade som "gudar" där haha, alla kom och hälsade på oss när vi kom dit och det ropade ut på scen att vi var i kyrkan för första gången och vi fick typ små presenter haha. Så det var en upplevelse faktiskt...

Därefter blev det shopping och käk i totalt ca 5 timmar. Sen var vi döda asså, orkade inte med någon bio, herregud asså, jag lovar, vi ska lägga till shopping som en sport asså. Fick med mig hem ett par jeans, en tröja och en bh.

Nu ligger jag med en påse godis i sängen framför tv:n. Inte helt fel kan jag säga! Skolan imorgon ingen, känns mindre bra.

Här kommer lite bilder från dagen!

Glada, pigga tjejer i solen imorse i Stockholm!

Sång i kyrkan.

Matilda (även kallad Class) och Kurt fikandes i kyrkan.

Amanda och Emma har vi här, på H&M bland kläder.

Emma hittade sin favorit direkt..SÅ hennes stil, eller?

Tre rätt däckade tjejer på tåget hem asså.


Hej Paulinas bloggläsare! Det är Mickis so...

dsc02679 (MMS)

Hej Paulinas bloggläsare! Det är Mickis som skriver i och med att Paulina just nu lider av bloggtorka.. Typ eller något måste det ju vara eftersom hon lämnar bloggens öde i mina händer. Hur som helst så är vi just nu i stockholm på väg till en kyrka för att gå på söndags gudstjänst. Det är dock inte vilken kyrka som helst utan det är en kyrka med amerikanska influenser vilket innebär gospel sång och andra coola grejer. Det är våran amerikanska lagpolare som dragit med oss på detta! Spännande ska det bli iallafall, förhoppningsvis så skriver Paulina ett inlägg om hur besöket var senare. Efter kyrkan blir det lite shopping inne i stan som sedan kommer avrundas med middag och bio. Riktigt mysig dag alltså! Men det var allt från mig. hA dEt bÄst!


YES! Så jävla härlig vinst idag och ännu e...

dsc02676 (MMS)

YES! Så jävla härlig vinst idag och ännu en gång sjukt bra jobbat från tjejerna! Nu väntar en trevlig kväll med laget som ska bli riktigt kul. Class ligger här i min säng och försöker få fram lite bra musik, de går väl sådär om jag ska vara ärlig. Nu ska vi fixa oss. Ha en trevlig kväll


TODAY!

 


Rolig helg framför sig!

Heeej!

Fredag, shit vad denna veckan rullat på snabbt och det är jag bara glad för. Nu väntar rolig, chill helg. Ikväll blir det bio med ett par tjejer från klass, imorgon match och middag med laget och på söndag blir det troligtvis heldag i Stockholm med shopping och bio (igen haha). Låter inte helt fel va?
Jag invigde helgen genom att dra till stan med ett par härliga tjejer och köpte lite smågrejer till mig själv (se ovan) samt presenter till Sally och Jennifer i laget som ska ha middagen imorgon.

Nu blir det träning!

hA de BÄsT! (extra riktat till Kurt och Mickis i mitt lag!!!)

 


Hejsan!

Klockan 11 hade jag kört fyspass för mitt knä, skott och passnings teknik och haft utvecklings samtal. En timme senare och nu har även även käkat lunch och sett något avsnitt av Vänner. Ryktas om att min bokanalys FAKTISKT blivit framflyttad tills om en vecka vilket känns väldigt väldigt skönt. MEN jag ska då inte göra som jag var på väg att göra nu, vara ute i sista stunden utan ska trots det försöka få det mesta gjort idag av den. Är nämligen ledig idag (då alla har utvecklingssamtal) så lika bra att utnyttja tiden lite.

PUSS!


God natt!

Folk gillar att leka med ens känslor! Kul Anita!!
Nu har jag återupplivats lite och är nöjd över att jag faktiskt pluggat väldigt mycket men sen att jag är den segaste på att skriva är ju en annan sak. Så jag kommer vara tvungen att sitta med skiten imorgon också (ska vara inne fredag).
Men nu är det slut (läs: för två timmar sedan slutade jag plugga) för idag och dags att sova.
Ska vara hos sjukgymnasten 7.30 imorgon för er som undrar! 

PUSS!!

Döden

Nu ska jag bege mig in i en annan värld...Dödens värld haha. Både döden då jag ska ha riktigt tråkigt i några timmar och också döden då jag ska skriva ett arbete där jag analyserar en riktigt deprimerande bok som handlar om just döden. Döds kul, nej!!! Nä usch vad tråkigt detta kommer bli haha, gillar min positiva inställning asså...Men ska proppa in hörlurar i öronen på mig och dunka musik samtidigt som lite underhållning, tur man är tjej så man kan göra två saker samtidigt.

Hörs sen när jag förhoppningsvis kommit en bit på dödsuppgiften!

Vinst för fåglarna!

Underbara barnet på bilden har börjat bli riktigt bra på att "göra fågeln", annat kan man ju säga om mig och Mickis. Vi satt och hade kul och roade denna söta tjej på vägen hem från matchen och det är med gläde jag kan säga att vi idag VANN mot Solna, vår första semifianl match med drygt 20 poäng. Ren lycka alltså! Vinner vi två matcher till är vi i final! Det låtar väl rätt bra det så varför inte avsluta detta inlägg på topp.

God natt!


Sitter här med mongot matilda. Stressade i...

dsc02674 (MMS)

Sitter här med mongot matilda. Stressade iväg från mattelektionen och köpte lite pastasallad(givetvis hamnade man i segaste kön till maten också så fick bli en löptur för att hinna). Nu sitter vi i buss på väg mot solna för att spela vår första semifinalsmatch. Är sjukt taggad faktiskt även fast jag inte ska spela. Ska bli grymt kul med match nu igen efter vårt lilla uppehåll på drygt en vecka. Följ oss live 19.00 på basket.se. Nä nu ska jag och den här tjejen bredvid mig ta och räkna matte. Inte fullt så taggande asså! Puss puss


Andra steget mot guldet!

Amanda, Binta, Emma, Matilda och Kurt i glädje när vi kom till semifinal!

07.00 imorse var jag hos Lasse, en sjukgymnast som jag kommer gå till väldigt mycket nu och är ganska förvånad över att jag ens kunde hålla mig vaken. Men det gick hur bra som helst (solen hjälper!) och övningarna gick bra. Efter det drog jag till hallen och körde passnings och skottteknik och lite fys för överkroppen (för knäet körde jag ju hos Lasse). Nu softar jag i soffan och måste snart gå igenom lite grejer inför ett litet prov jag har idag samt kanske ta itu med lite annat plugg. Trots allt två timmar tills jag börjar skolan =)
IDAG är det vår första semifinal! Kvartsfinalsrundan är över (som vi vann) och nu börjar semifinalerna. Vi möter Solna och det är bäst av 5 matcher som gäller. Första matchen är såklart extra viktig nu också och vi spelar på deras hemmaplan. Men det spelar faktiskt ingen roll för vi ska verkligen vinna och tjejerna har nu under matchuppehållet tränat skitbra så nu är vi ännu bättre.
Ska bli grymt kul asså, även fast jag inte ska spela så känns det ändå som att man ska det lite...Match är match.

Muscles

Jobbig skoldag och nu drar jag till gymmet!


Börjar dagen med att missa bussen med 30se...

dsc02659 (MMS)

Börjar dagen med att missa bussen med 30sekunder. Kunde ju börjat bättre om jag ska va ärlig. Kallt är det också nu på morgonen så vinterjackan fick på igen, vill inte riskera att bli sjuk nu. Lång dag i skolan väntar och sedan träning. Vill också passa på att säga GRATTIS till min älskade pappa som fyller år idag!! Hörs sen!


Roligare kväll har man ju haft

Spotify håller mig sällskap här i soffan där jag ligger med matteboken och papper utspridda över hela mig. Lagom kul söndag kväll kan jag ju säga. Låten ovan spelas relativt flitigt för att försöka underlätta min midre trevliga situation. Men känslan av att solen börjat titta fram, min skinnjacka är framtagen och att vi närmar oss vår första semifinal gör att man mår lite bättre.
Blir plugg drygt en timme till..Sedan strejkar jag.
PUSS!

Lördag!

Heej heej!
Varit och tränat, idag blev de inte så mycket fys ("vilo" dag) utan massa straffkast och touch skott. Sedan stack jag, Amanda och Leah till Coop och handlade mat, det behövdes asså.
Ska nu iväg på något som jag trodde skulle vara intervjuer på scen om allt med aktuella frågor och basket på engelska som nu blev att visa upp oss lite och leka lite med barn på en stads aktivitet. Kul med en coach som lurar en.

Äntligen fredag!

Tackar gud för att det är fredag idag. Väldigt behöligt. Dock tyvärr inga större planer för helgen mer än att jag vet att jag måste plugga ganska mycket men ska ändå bli skönt. Måste iväg och handla efter träningen, mitt skafferi ekar asså men glömde pengar till skolan så kunde inte göra det då. Nu ska jag ta och zappa genom tv kanalerna och hoppas på något bra, annars är jag nog tvungen att börja ta tag i min bok som jag måste läsa ut.

Bjuder på dagen outfit ovan, även fast de kanske inte är de mest grasiösa bilder ni sett. Linne Bikbok, Jeans Zara och skjorta med hål vid axlarna och ringar från Thailand.


MJ

Helgen kunde inte börjat bättre än att den här snyggingen låg i innanför dörren när jag kom hem och väntade på mig. Marc Jacobs t-shirt, France and Paris. Gillar den starkt och är mycket nöjd över min lilla blocket affär!

Vad tycks?

That's how I feel now

Har massar tankar i huvudet och trött på allt plugg och andra saker som dyker upp just nu...Börjar tänka på min skada ännu mer nu när det känns tråkigt, för nu har jag ju inte basketen att försvinna bort till. Eller, baskethallen tillbringar jag lika mycket tid i hallen nu som innan min skada men nu ligger jag och kör plankan m.m vid sidan av planen istället och tittar på laget när de tränar, inte samma sak kan jag säga. Jag inser att det bara gått 3 veckor sedan min skada inträffade och vet då att jag har sjuuukt många månader vid sidan av planen framför mig. Samtidigt går så mycket tid åt att just nu ligga där på sidan och fysa och stärka mitt knä för det är det jag vill allra mest nu för att vara så stark som möjligt fram till operationen, så något annat annorlunda hinns inte med. Men så var det innan också men det var så annorlunda. Jag vet att detta kommer bli tufft men träningen kommer gå framåt och jag kommer klara detta hur bra som helst. Men just nu känns rätt mycket skit faktiskt om jag ska vara ärlig, en dålig dag kanske, vad vet jag, men det har man rätt till.
Här med sätter jag punkt och ska inte sända vidare min negativa anda till er.
Hörs imorgon!

Skön läsning,käk och snart träning. Fick s...

dsc02649 (MMS)

Skön läsning,käk och snart träning. Fick skrivit ett litet prov och en engelsk uppgift i skolan idag vilket kändes skönt att fått gjort. Sedan har ja sprungit mellan tvättstugan och lägenheten här några gånger och min diskbänk skulle egentligen behöva sig en omgång men tveksamt om man orkar. Hörs senare. Puss


BB

Jag är verkligen inget TV fan men började av någon anledning se Big brother vid säsongsstarten. Det gick för något år sedan och då idiotstämplade jag programmet bara genom att döma de efter människorna och konceptet. Men nu måste jag säga att det är sjuuukt bra haha. Så sjuka människor som stängs in i ett hus och utsätts för massa sjuka saker. Just nu är det sjukhus "tema" och de går runt med blindkäppar, huvudställningar och en kille där inne får bara krypa för att ta sig fram. Låter kanske töntigt men är så underhållande haha. Sitter och skrattar framför tv:n asså. Skönaste är Gurkan (bilden), han slänger ur sig så sköna kommentarer och gör hela programmmet så sjukt roligt haha. Tips till er som inte ser det, SE de haha =) Tv 11, 22:00 varje dag.


Snart på posten

Hittade en Marc Jacobs grej av en ren slut på Blocket som jag inte riktigt kunde låta bli då jag spanat in den ganska länge. Den är snart på väg hem till mig och jag hoppas den passar...Annars tror jag allt det finns andra där ute som också är intresserade av den så det är inga problem. Visar er så fort jag fått den!
Nu ska jag snart bege mig mot skolan!


New look

Som ni ser, så ser bloggen inte ut som tidigare. Det går mot ljusare tider och jag kände för en förändring..Min gamla svart/röda design åkte och jag gjorde istället en basic ljus, rosa design här på bloggen.
Vad tycker ni, hiss eller diss?

Gamla designen...

VS.


Nya designen?

Hejhej! Har nu varit hos en sjukgymnast oc...

dsc02644 (MMS)

Hejhej! Har nu varit hos en sjukgymnast och fått program med max styrka för mitt knä. Verkligen skitbra. Nu hoppas jag bara kunna få en tid till operation så fort som möjligt också. Väntar på min käre vän kurt som också är här hos sjukgymnasten men som snart är klar,sedan drar vi till hallen där övriga laget är redo för att morgonträna. Blir passnings och skottteknik plus fys för min del. Puss puss


Hemma hos...

Sliten tjej som man hängt med efter skolan asså...Ligger här bredvid mig i soffan rätt däckad, vet inte om det var henne 5 tal matte som knäckte henne eller kanske hennes egna fisar som hon släppt så mysigt? Luktade riktigt illa asså..:P
Vi drar snart på träning och blir då knä övningar för min del. Imorgon ska jag få tillgång till en sjukgymnast som jag troligvis ska gå hos minst en gång i veckan. Hört jättegott om honom så det tror jag kommer hjälpa mig jättemycket.
Nä nu ska jag nog ta och väcka denna tjej, vem det nu kan vara...

I can still recalll last summer

Jag lääängtar verkligen tills sommaren kommer, värme, sol, bad, you name it! Och jag fick en förfrågan om jag inte kunde visa lite sommarkläder och sommaroutfit och såklart kan jag det...Här har ni lite sommaroutfit/våroutfits från 2009-2010.

 


Konsten att handla

Det är så sjukt tråkigt att handla, speciellt när det nästan ALLTID slutar såhär.
Säger som Ullared Kjell..Plast är vad det är, jävla mööög!


Peace out!

Nu drar jag till stan en snabbis, måste handla lite nödvändiga små saker bl.a. mat m.m. samt ska kolla en snabb runda i affärer. Sedan blir det träning och därefter hem och plugga.
Jag är nog världsbäst på att låta timmarna gå efter att man vaknat, har bara chillat framför tv:n och datorn sedan jag vaknade, skönt men vet inte hur jag lyckas med att tiden går så fort.

hA DE bäst!

Från soffan

FULLSATT (ca 2000st) på läktaren i Telgehallen och det bjöds på en bra match. Kul att Kings tog hem segern mot ett av topp lagen.

Är fett trött, ska bara chilla ikväll, borde plugga lite men vet att jag inte kommer göra det om jag känner mig själv rätt. Sitter just nu i soffan och kollar på Melodifestivalen haha, har ingen koll riktig på låtarna men kan ju hoppas det finns NÅGON bra låt som kan vinna.


Friday - Saturday

Heeej!

Sovit länge och skönt idag och väcktes av att solen sken in på mig i Amandas vardags rum där jag sov i soffan. Gårkvällen var hur kul som helst, det blev spontant iväg till Emma på kvällen där vi hade de trevligt med massa sköna människor. En promenad på hal isbana hem till Amanda på natten och sedan slaggade jag där.

Ingen träning idag för laget men jag ska snart iväg till hallen och göra mina övningar, kan snart börja kalla det fys istället för det blir jobbigare och jobbigare (i början låg jag och sträckte på mitt ben bara haha). Igår när jag körde svettades jag till med haha, 2-3 veckor sedan man gjorde det och kändes väldigt bra. Fast vill inte ens veta hur mycket kondition jag REDAN tappat! :(

Har lagat pannkakor som lunch som aldrig sitter fel och ligger just nu som en säck potatis i soffan och kollar tv. Kings spelar också idag (och det är gratis inträde för dem som vill komma) så ska även se deras match senare idag.

PUSS!


Fredag!!

Solen skiner och fåglarna kvittrar. Redovisningen i skolan är över och jag är precis hemkommen från en begravning. Vår kära vaktmästare i hallen (han var inte vilken vaktmästare som helst kan jag säga utan en riktigt unik och schysst sådan) har tyvärr tyvärr gått bort.

Jag sitter nu med Cosmo i min hand och har det chill och ska snart käka lite innan jag drar iväg på träning.

Hörs ikväll!


From Thailand

Mina kära päron var ju som sagt i Thailand och söta som de är så köpte de med sig en hel del grejer till mig.

Lovat att visa er allt så here it is...PLUS alla dessa apsnygga ringar (se HÄR).

Vita och svarta låga Converse (orkade inte trä i snörena på ena skon hehe) <3

"Ray ban" wayfarers

Bikini (tyvärr för liten) och trosor

Olika t-shirts

En skjorta med hål vid axlarna, liknande som Kenza har fast inte likadan..Dock lite liten den med tyvärr.


Glad tjej!



Pianolirande

5246 (MMS)

Då har man först suttit och lyssnat på massa redovisningar och sedan kunde man inte hålla fingrarna borta från pianot som stod i aulan. SHIT vad länge sedan man spelade asså(för er som inte vet så har jag spelat piano i 7år,fram till nu när jag flyttade till Södertälje),har inte rört en tangent på typ 7månader och hjälp vad man glömmer fort. Själva spelandet kommer alltid sitta i fingrarna men nu tänker jag på låtar eller klassiska stycken som man förr spelade i sömnen typ som jag nu fick försöka pröva mig fram till lite. Saknar spelandet till en viss del faktiskt. Kunna sitta o lira lite bara på fritiden men jag vet att jag inte skulle hinna med att ta lektioner som innan. Men det va fett kul att lira lite nu ,kan ja va bra att hålla spelandet uppe genom att spela så lite då och då. Bjuder på den extremt charmiga bilden på mig när jag "spelar". Nu ska jag hem och förbereda inför min redovisning imorgon...


SEMIFINAAAAAL!

Är så sjukt glad och stolt över oss, vi vann vår viktiga match idag mot Solna och är nu ETTA och vidare till SEMIFINAL! Så j***vla skööönt!
Amanda Zahui är den sjukaste människan ever asså, går in och gör 31 poäng och dödar, bara sådär liksom. Love you, du är så jävla grym. Men vi vinner alltid som ett lag och alla bidrog på sitt sätt. De på plan var grymma och jag tillsammans med några andra i laget skek,hoppade och peppade allt va vi kunde på bänken. Precis som det ska va!


Virkat

Jag lyckades! Ena dagen när jag ringde till H&M var alla exemplar slut, dagen efter fanns det en kvar, i min storlek. Ska jag kalla det tur eller är det bara klädesjakten hos en tonåring som är så här?

Ringar

13 ringar direkt från Thailand. Blev man glad eller blev man?

Dagens

 

Byxor med skinndetaljer och blus Gina Tricot, armband Lindex och gåva. Ringer Thailand (fick 13 st av mina förälrar som varit där, ska visa er alla sen).

Heej!

Mycket dålig bloggning på sistonde men för att sammanfatta det så är skolan igång igen efter ett omtumlande lov, vi vann en grymt viktig match mot Norrköping igår och jag har en del plugg att göra som jag inte fick gjort under lovet. Är hungrig så att magen nästan skriker efter mat, ska alltså käka och sedan måste jag iväg på träning (skriver träning som vanligt men i mitt fall blir det rehab träning men givetvis är det med mitt kära lag).

Slänger upp dagens också idag dagen till ära.

PUSS!


Mot samma mål!

Heeej!
Nu har jag försökt landa lite och "accepterat" min korsbands skada. Det är som det är och jag KAN inte, hur mycket jag än skulle vilja det påverka och gå bakåt i tiden så att det aldrig hade hänt. Nu är det bara att köra rehab och se framåt och sedan ska jag se till att bygga på mig rejält med muskler och träna så mycket jag bara kan på bollbehandling och annat för att komma tillbaka så mycket bättre precis som någon utav er kära läsare skrev. Tack snälla för era fina kommentarer! Det värmer verkligen. Måste skaka av mig den här ledsamma känslan i kroppen nu, vi har en del matcher kvar i serien och även fast jag nu inte kan vara med på plan så är målet ändå det samma...Vi SKA ta SM GULD! Och då ska jag verkligen inte sitta där och gråta över mitt knä utan vi är fortfarandet ett lag och jag måste bidrag och försöka peppa och stötta mina underbara lagkamrater så att de kan prestera så bra som möjligt på planen. Även fast det blev förlust igår mot Luleå så vet jag att vi ska spela så mycket bättre för tjejerna är så sjukt grymma! Imorgon är det match igen mot Norrköping, den SKA vi vinna och det kommer vi göra om vi spelar som ett lag.
Mina föräldrar har tillbringat helgen hos mig och har varit jätteskönt och mysigt, speciellt nu när man varit lite nere. Nu har det dock åkt men de lämnade mig här i en helt nystädad lägenhet och med presenter från Thailand som var så sjukt snällt och uppskattades stort. Visar er grejerna sen...

Mitt korsband är av!


I min debutmatch mot Luleå där allt gick kanon..Inte visste jag att man 5 månader senare skulle skada sig och inte kunna spela basket på över ett halv år mot just Luleå.

Så kom beskedet. Mobilen ringde och jag hörde doktorns röst. Mitt hjärta stannade till och innan jag ens hann börja tänka sa han beskedet i mitt öra. Mitt korsband i knäet är av...Det var den värsta skadan som jag fruktat! Jag blev alldels tom och började storgråta. Detta innebär är jag kommer vara borta från basketspel i ca 6-8 månader, jag missar alltså vår slutspels säsong nu och hela landslags sommaren plus ytterligare början på nästa säsong. Jag kan inte med ord beskriva hur tråkigt detta är och jag är så ledsen och förtvivlad. Kan inte fatta det, det är så mågna som blivit av med korsbandet i Damligan denna säsongen som jag tyckt så synd om men man tror inte det ska hända en själv. Jag måste få känna mig deppig och gråta ut lite nu, som jag delvis gjort för sedan är det bara att blicka framåt. Detta ska bara göra mig starkare. Jag vet att jag har en j*vligt lång väg tillbaka framför mig nu med massa rehab och slit men jag vet också att när jag kommer tillbaka kommer jag komma tillbaka starkare och bättre än någonsin på alla sätt. Både mentalt och fysiskt. Jag ska verkligen köra ordentligt med rehab och sedan jag ska bygga upp min kropp rejält och bli biffig. Jag ska också göra all annan typ av basket i form av teknik och skott som jag kan göra för att förbättra det inför att sedan komma tillbaka nästa säsong i topp form, bättre än aldrig förr.
Detta var ett enormt tungt besked jag fick idag,det är knappt så att jag fattar det. Givetvis var det en jättejobbig skada men jag är så glad för att jag kunnat spela hela säsongen och att det inte hände i början av säsongen. Men efter att ha deppat klart gäller det bara att se framåt...Vi har match imorgon och nu när skadan redan är skedd så är inget viktigare än att jag gör ordentligt med rehab och att vi tar hem vårt SM GULD! Det är vi SÅ värda efter allt som hänt den här säsongen asså...

Mot sommar nu tack!

 

Låter bilden tala och säger bara att jag längtar tills det ens är möjligt att sätta på sig ett par sådana här och gå ut.Jag ska hitta några riktigt snygga till sommaren och även försöka att pimpa egna själv...För det är ju så snyggt!
Nu ska jag käka frukost och städa undan lite här i min lägenhet, sedan blir det knä övningar och en runda till stan, tror jag har fått napp på en grej.


Jennifer, Binta, jag och Amanda

Har nu hittat bilderna på oss som jag visat lite av innan som sitter uppe i Telge hallen i bra kvalite.

Here it is...

Fotograf: Ulrich Schulte


3 mars

Hej på er!
Tror jag ska hålla mig till att SPELA basket asså, idag hade vi turnering med alla tjejer i SBBK och jag var coach i ett av lagen och vi förlorade alla våra matcher. Inte okej asså, blev fett upprörd men det var ju bara på skoj så det var ändå kul. Trött som jag sedan var efter turneringen i några timmar och sedan efter att ha gjort mina knäövningar åkte jag hem istälelt för till stan. Tur va det för ringde precis till H&M och tunikan som jag visade igår (se här) kom in igår och var nu heeelt slut. Det var någon som undrade om den fanns på nätet men det gör den tyvärr inte utan den var med i H&M Magazine. Lite synd faktiskt men troligtvis kommer det in nya sa tjejen till mig...Jaha vad händer nu? Helt ledig, bara knäövningar att göra kväll i 45 min kanske. 
Har lust att baka kladdkaka, sätta på vänner och krypa upp i soffan...Eller plugga? Hm, kladdkaka, plugga, det väger tungt både två asså, eller inte. Men måste verkligen ta tag i plugg idag, vill verkligen inte men måste. Men hoppas jag kan kombinera lite och chilla i soffan och käka gott också.

Tomorrow

Imorgon blir det ytterligare Telge event, imorgon är det Telgedagen i hallen så det blir turnering med spelare i alla åldrar. Jag ska då "coacha" lag Paulina, därefter ska jag köra mina rehab övningar och sedan kanske en liten runda på stan. Såg denna fina ska på nätet och ska se om jag kan hitta den inne på H&M. Ska nog bara ta mig en liten snabb runda på stan för sedan måste jag hem och plugga. Det är fett synd men typ enda dagen jag kommer hinna/orka göra det för nu trots att jag har lov det har varit fullt upp och i helgen kommer päronen plus så är det match.
Hörs imorgon!

1a i serien

Fy fan vad vi är bra asså...Vi spelade sjukt bra idag och dödade Norrköping med nästan 20 poäng. Det är ju nästan så att jag börjar känna att det går bättre när jag sitter på bänken haha. Fast så hoppas jag såklart att det inte är. Men jag försöker ge allt på bänken i alla fall och peppa och berömma men det är inte så svårt för vi är så grymma! Med vår vinst idag innebär det att vi just nu är 1a i serien.
Jag har fortfarande inte fått besked om mitt knä...Jag går här och väntar och rehabar och hoppas på det bästa. Hoppas jag får besked snart för VILL VERKLIGEN VETA vad det är. Ovetandet är det värsta.


Gameday!

Heej!!

Sitter här och chillar med tjejen på bild, fick bli en liten annorlunda hemåkning för henne, finns det  hjärterum så finns det stjärterum. Körde förbi 3 polisbilar på vägen, men ni kan va lugna, det var inte långt hon åkte ii bagageluckan...Jennifer är hennes namn och vi sitter just nu och chillar hemma hos mig. Har varit på Scaniarinken och spelat lite basket med småbarn. Ska snart på mentalträning möte i hallen och därefter är det match. En riktig kamp match idag. Vi möter Norrköping som kanske inte tillhör våra favoriter så det kommer bli fight idag på plan och det är en riiktigt viktig match för oss och vi ska vinna den!

Kom till Telge hallen och heja 19.00.



Dagen lång

Heeej!
Dagen har varit fullspäckad med först morgon träning och därefter höll jag (+ några andra tjejer från laget) i Sportlovsbasket för barn på förmiddagen. Därefter kom min kära moster (känd som Moster Maggan inom basketvärlden) och min kusin Olga och så körde vi till Sydpoolen och badade. Himla mysigt och skönt, passade även på att köra lite övningar för mitt knä i vattnet vilket kändes väldigt bra. Därefter blev det kvälls träning och nu sitter jag framför tv:n med min älskade Ben & Jerry. Så där har ni anledningen till varför jag inte uppdaterat så bra idag...Ska se om jag kan fixa någon bild från Sydpoolen, min moster hade nämligen sin vattentäta kamera med sig.
Nu åter till min Jerry...

RSS 2.0