Vill ha

Den  här blir dagen vill ha. En snygg tunika/topp  från Topshop hoppas den finns i Danmark så att jag kan prova den. Den kostar £20 så ungefär 280kr.
image65

Lääängtar tills på tisdag!!

På tisdag ska jag till Köpenhamn. Egentligen så skulle vi ha åkt i fredag och gått på modevisning, marimekko museeum och inte hinna shoppa men de vill man ju när man ska till Danmark. Så vi sa att vi åker på tisdag istället bara att då blir de ingen modevisning men shopping och marimekko museeum blir de. Jag gick in på topshop.com och kollade var deras butiker ligger och till min stora förvåning så har dem butiker i Danmark/köpenhman och i LUND???? De kunnde jag aldrig gissa. Men sjukt bra för jag har hittat skitsnygga kläder på internetsidan men vill ju gärna prova dem. Så bra nu kan jag nog de. Längtar tills på tisdag.
image64Detta är märket Marimekko för er som inte visst de:D Det är sjukt snyggt tycker jag. Jag har en rosa musmatta i detta mönstret.


Kläderna från H&M

Igår kom kläderna från H&M som jag hade beställt:D Dem var väldigt snygga men jag är 180 lång så TYVÄRR va de mesta för kort. Tyvärr också den skitsnygga vita blusen som jag mest av allt ville ha. Men en puder rosa topp (genomskinlig så måste fixa linne till den) och ett par olivgröna byxor blev de. Dem var ju också så klart skitsnygga men hade velat ha den vita blusen men vill inte köpa för korta kläder. Jag fick även skicka tillbaka en kort ljusblå/vit kavaj och en grön cardigan:( men sånt e livet:P När man handlade för en viss summa så fick man en klänning gratis så den fick jag ju också och den var faktist förväntansvärt snygg fast den är sådär på bilden. Jag ska till köpenhamn på tisdag eller onsdag på påsklovet och då ska jag se om jag hittade något snygg där. Jag såg precis att Topshop har affärer i Danmark så bra då kanske de finns grejer där som jag vill prova som jag har sett på nätet eller andra snygga:D
205844-63205844-62205844-61


SNYGGA skor i MIN storlek (och eran såklart)

Det finns faktist snygga skor även i min storlek. Jag har 42-43 men de finns snygga ändå. Här är några exempel.

205844-60205844-59205844-58205844-57205844-56205844-55205844-54

Nr 1. Silvrig ballerina från Jerns. För 899kr. Finns i storlekarna 35.-44 enligt inernet.
Nr 2. Svart ballerina från Jerns. För 850. Finns i storlekarna 36-42.
Nr 3. Röd (fast på internet står de orange) sko från Topshop för 490kr. Den finns i storlekarna 36-42.
Nr 4. Svart ballerina med spänne från Jerns den med. Den kostar 750. Den finns i storlekarna 36-42.
Nr 5. Guldig ballerina också den från Jerns. Den kostar 899kr och finns i storlekarna 35.5-44. Naaaajs
Nr 6. Bronsig ballerins från Ellos den kostar 199kr och finns i storlekarna 36-42.
Nr 7. Röd sko med rosett på från Jerns. För 699kr. Finns i storlekarna 36-42.

Komentera vilka ni tycker är snyggast?:D


Asos

image53Det blev något fel kunnde inte få med denna i förra inlägget. Men här är bilden man kan se klänningen så här som närmast och man ser ju inte hela. Men snygg verkar den.

H&M & Asos

Jag har nu beställt kläderna från H&M. Det blev den vita blusen, ett par olivgröna byxor, en puderrosa söt topp, en grön cardigan, en ljusblå randig kortärmad kavaj. Men bikinin tog vi tyvärr inte för den skulle inte ha kommit förr än i mitten av juni:( Och då vill man ju ha den:P Men en hel del annat blev det. Kul de kommer redan nästa vecka (v13). Sen hittade jag en skitsnygg klänning från Asos för £36 (typ 500kr). Väldigt söt men man ser helt dåligt på kläderna. Hemsida är skitkass det är helt långt ifrån menmen.....dem har snygga kläder. image51



Va med Bebbe idag

Idag va jag med en kompis (Bebbe (Rebecka) ). Vi satte upp vår studsmatta och det gick förväntansvärt bra.  Det var skitball och hoppa sen. Vi letade även efter kläder som kändisar har på sig fast då liknande kläder och billigare för vi ska ha med det i våran tidning som vi gör i skolan:D Ahh de va sjukkul:D


Basketmatch

Hade basketmatch idag. Vi förlorade med 55-26 men jag gjorde 14 av 26 poäng så det var ganska bra.
Dem andra spelade taskigt och slogs mycket men dem satta typ 90% av sina skott :P  Men nästa helg ska vi möta samma eller ett liknande lag för dem mixar sina lag hur som helst och då ska vi slå dem. Vår tränare sa att vi spelade lika bra som dem förra helgen så vi kan absolut slå dem och de ska vi.

Ha de så bra alla glada:D

Snygga saker från Topshop!

Hittade jättesnygga kläder/skor på topshops hemsida. Priset är ju i £ så jag har bara satt ungefär pris.



205844-50
Sööt topp för 420kr.
205844-49
Snygg jeans (tror ja) kjol för 390kr.


205844-48
Sött vitt linne för 350kr.
205844-47
Skitsnygg linne fast  dyrt för ett linne 390kr.
205844-46
Det är ju modernt med röda skor och dem här var ganska snygg för 490kr.
205844-45
Dem här shortsen älskar jag innan i bloggen frågade jag vad ni tyckte inte så många som komenterade något men dem här är nog ändå min favoriter. För 250kr.
205844-44

Klänning ur snygg för 310kr.
205844-43
Och dem här blev också mina favoriter av dem andra och dem här som jag valde mellan. För 390kr.



Topshop har väldigt snygga kläder men har aldrig köpt något där.....har du de komentera gärna då och skriv vad du tycker om de?


Vill ha

image42

Safiye den här väskan var sjuktsnygg jag hittade den på nätet ööövvver snygg är en. De blir dangen vill ha. Jag hittade denna på www.nypd.nu eller en liknande på www.baglovers för runt 400kr. Najs köp Saffe den är sjukt snygg:D

Riktigt Bull

Hej!
Nu är jag i skolan och klockan är 15:45 egentligen slutar vi fyra men vi fick sluta drygt en halv timme tidigare. Fy va bull de är att ta buss nu. INGEN buss går nu 14:40 och 16:10 går dem bara så då måste jag vänta ända tills dess fast vi slutade tidigare men som tur är har vi biblotek där det finns data som jag sitter vid nu. RIKTIGT BULL bajs hade velat komma hem och typ sova lite extra eller något:( but nooott.
Jag ska träna ikväll (skitball) och sen va med Elli/Geeten efteråt mamma och pappa ska ut på något. Vet ej vad mamma ska överraska pappa han fick de i födelsedagspresent:P Men jag och Geeeten ska ha skitkul:D
Puss på er:D


Val?:D

image39Ännu ett ilandsproblem vilka som är snyggast.:D
Alla är från Topshop och dem här kostar £28 = ca 390kr.


image40
Eller dem här som också kostar £28
image41
Eller dem här även dem kostar £28 så det är bara utseendet som avgör.

Komentera vilka ni tycker är snyggast.

Biptest

Jag säger bara fy faaaaaan.......biptest är de värsta jag vet. Man blir så jävla trött och jag ger mig inte utan jag ska ha bättre men tyvärr så missade jag 3 gånger för jag var ju skittrött. 9.6 blev det denna gången förra blev det 9.9 så de blev inte bättre. :( Men det har varit en jobbigt veckan och sen var jag sjuk för typ 1 veckan sedan. Jag är skittrött nu först dansa hela dagen och uppvisning i söndags sen piano dans och dans på måndag sen friidrott hela tisdagen och sen detta biptest.Jag har ööver mycket träningsverk från i tisdags och ännu mer nu:( hehe men de hoppas jag gå över för de är match i helgen och den SKA vi vinna:D Då orkar jag springa 10.8 eller mer för den ska jag ge allt för vi SKA vinna den


Friidrott

Idag hade vi friidrottstävling eller rättare sagt MM ( = malmömesterskap) på Atletikum (eller hur de stavas).
Jag tävlade i längd, höjd och 60 meter.  Längden gick skitbra jag hoppade 4.39 jag vann över alla 6:or i malmö och det var med ganska stor marginal. 2:an hoppade 417 så de saknades 22cm upp till mitt. RIKTIGT NÖJD kul att säga att jag är malmö mästare i längdhopp årskurs 6. :D 60 meter gick typ som jag trodde att de skulle gå inte bra men inte dåligt. Jag är snabb men inte jättesnabb typ. Jag blev 14 av 32 men jag sprang under 10 s och de är jag väldigt nöjd med 09.51 blev min tid. Höjd gick väl också bra kom 2:an (av 9) men hoppade riktigt dåligt personbästa är 140 men jag klarade bara 130 idag dåligt...:( men jag har inte övat på ca 2 månader så det är kanske inte ås konstigt. Men ganska nöjd med min friidrottsdag. Nu har jagf varit barnvakt:( fast jag inte ville frö vi har läxa till i morgon som jag ej har gjort och så fyller pappa år. Har säkert många stavfel men pallar inte läsa igenom de.
Ha de bra

Puss & Kram

Dans

Heej idag hr jag dansat hela dagen. Vi har haft uppvisning/konsert på konsertuset i Malmö.
 Det var skitkul ville inte gå ner från scenen men var tvungen och det gick jättebra:D Mmm det var skitkul hinner inte lägga in något nu för ska snart sova det är ju skola i morgon.:(
Denna veckan blir de mycket friidrottstävling, över med flöjt, BIPTEST (fy fan va hemskt), spansk läxa (inte så mycket), utvecklingssamtal, spela upp en teater (som inte känns bra alla är inte säkra på vad dem ska göra och vad dem ska säga), hitta fakta om en engelsk författade och redovisa de för klassen ....:(  mer kommer jag inte på nu men ska bara komma ihåg allt också:D Men de går säkert bra:D


Ha de så bra

 Puss På Er

PS.Yees Lasse åkte i Let's dance tur för det hade varit dö orättvis annars fast det var det ju när ebba och anna åkte också :( DS.

Vilka ska jag välja??

205844-37Jag har hittat 4 snygga jeansshorts men vet inte vilka jag ska köpa. Dem här är från Topshop och kostar £22 som motsvarar ca 308kr.







205844-36
Eller dem här som också är från Topshop som kostar £18 som är ca 250kr.





205844-35
Dem här är också från Topshop och kostar också £22 som jag sa innan så motsvarar de ca 308kr.




image38
Eller dem här från Gina Tricot för 199kr.






Jag vet inte vilka jag ska välja komentera vad ni tycker. Har någon handlat från Topshop så komentera gärna för jag vill typ veta hur mycket porto de blir och om de är bra kvalite och så.



Match

Vi spelade match idag. Det gick riktigt bra vi vann och vi spelade bra. 21-52 blev det. Jag gjorde 16 poäng men vet ej hur många mål jag gjorde för jag satte 3 straffkast. Är inte ren i huvudet nu och pallar inte räkna? Heheh..
men ny match nästa helg då ska vi möta ett helsingsborgs lag. Får se hur det går men jag ska göra allt för att vinna.


FEL

De från förra inlägget med kläderna asså rubriken blev fel. Det finns 1000 andra kläder som jag tycker är lika snygga och snyggare jag menade enbart från H&M, för att jag sitter och kollar vad jag ska beställa i deras katalog. Så det är inte bara kläder från H&M som jag tycker är snygga absolut inte. :D


Snygga kläder som jag skulle vilja lägga beslag på :P!!

205844-35
Allt är från H&M  dem här vita byxorna (jag har visat dem innan i bloggen)
för 398kr.

205844-34
Rosa längre topp för 149kr
205844-33
Brun söt topp för 149kr. Fast en nackdel när tjejen har på sig den på internet så ser den ut att vara ful för det ser ut som ett linne under som sitter tajt och sen en lös tun blus över. Hoppas de inte är så på riktigt kolla själv vad ni tycker http://shop.hm.com/shop/do?action=viewshoppingwindow&dept=DAM_TRI_KOR 
205844-32
Oliv gröna byxor skulle gärna vilja prova dem här de ser skitsnyggt ut på modellerna men när man bara ser
byxorna är dem inte lika snygga. Men dem kostar 249kr.


205844-31
En grön cardigan för 198kr. Riktigt snygg bara den inte sitter för tajt.

205844-31
Ett par skitsnygga brillor för 79.50kr.
image29
Samma bikini som jag visade typ förr förra inlägget men visar den igen för den är sjuktsnygga men som sagt trosan ser lite konstig ut väldigt tanga aktig.
Vill ha
Och till slut den snyggaste av alla den här ska jag köpa den är så sjukt fin. För bara 198kr. NAAJJS


Egentligen har aldrig H&M varit någon affär jag brukar handla i men jag beställde hem katalogen och kollade där och blev väldigt förtjust i vissa kläder t.e.x. dem här. Frågan är väl bara hur bra kvalite det är för dem här kläderna kan man inte hitta i affärerna utan bara via internet och katalogen.

Kolla in länk

Ni måste kolla in denna länken. Jag säger inte vad de är med bra är de.......nu blev du allt nyfiken va?? Jaa men kolla in den då!!:O:S NU MED EN GÅNG!!!!men varför fortsätter du att läsa du skulle ju kolla in länken gör de nu.försök inte läsa mer nu tar de stopp ändå. Ja stopp stavas med 2 p enligt mig gör de det. För stopp skyltarna på vägen står på engelska.sluta nu läs och kolla in denna snyggingen på länken.
http://www.youtube.com/watch?v=SYKrZ-EW9bU

Vill ha

image29
En riktigt snygg bikini från HM. Bh kostar 149kr och trosan 129kr. Tillsammans blir det för dem som inte kan matte eller inte orkar räkna 278kr. Trosan ser lite konstig ut på bilden lite över mycket tanga men får se hur den passar en på riktigt kanske ska beställa den i HMs katalog.


Kändisar som ni inte är vana att se dem.

Snokade lite på kändisar och hittade några konstiga, äckliga och roliga bilder på kändisar.
image18
Mischa Barton riktigt sliten och ful när hon bär hem kassar. Vad mycket smink kan göra.
Inte ens Mischa Barton är naturligt snygg som man skulle kunna tro. Eller har hon som alla andra bara en dålig dag när inget vill som man själv vill. Men man kan ju inte vara snygg hela tiden.






image20

Lindsay Lohan klär sig väldigt utmanande och det är verkligen inte snyggt. Här visar hon hela bröstet :P Not najs.







image21
Söta fottbolls spelande Mary-kate and Ashley.  Det är nog när dem är med i en film men ganska gulligt att se dem där. Dem är inringande bland killar ni ser hakorna på killarna ovanför dem.










image22
Opps...så kan de gå när man lastar in saker och de blåser. Men akta dina guccinaglar (vet ej om de finns men finns de borde hon ha de) Paris.




 Här kommer ni se två bilder på kändisen och så kan ni ju själva avgöra vilken som är finast och varför?!?!:D
image23
Britney Spears

image24
Cameron Diaz

image25
Christina Aguliera

image26
Madonna

image27
Christina Applegate


Vilken bild var snyggast?

Shopping på Vero Moda

205844-17
Denna snygga västen från Vero Moda
för 359kr. Den är snyggare i verkligheten än på bild. Det var farmor som tyckte den va snygg när den hängde jag tyckte inte de men när jag provade den var den skitsnygg.
205844-16
Jag köpte även denna snygga jeanskjol också den från Vero Moda för bara 199kr. Den är skitsnygg.
205844-14
Dessa vita byxorna köpte jag också de
syns kanske inte på bilden med de går bara ner till knäna. Köpta på Vero Moda för 279kr.
205844-13
Till sist så köpte jag den här skitsnygga röda blusen det är en dragsko i midjan den är skitsnygg.  Köpt på Vero Moda för 259kr.

Jag är riktigt nöjd med mina inköp idag. Jag köpte även 2 singlar (eriks och andreas johnssons) och en stor klämma att sätta upp håret i.

Stek Heeeta Danny<3<3<3<3

205844-12
Den här killen bara älskar jag. Han är så grym och så enormt söt snygg gullig och charmig ohh vad snygg han är. Jag har själv träffat honom 2 gånger och jag lovar han är så snygg i verkligheten också faktist snyggare. Den här bilden tog JAG på idol i stockholm den gången när han åkte ut.....:(:(:(:(:(  (kan inte fatta att han åkte jag trodde typ bara att de skoja när de sa att han hade åkt ut) Ussh nä......men har har släppt singel som är skitbra och åter igen JAG ÄLSKAR DIG DANNY (asså jag älskar honom inte lite utan mega mycket han är så j*vla snygg)//En som älskar danny  enormt

Vill ha

205844-11
Dagens Vill ha är en blå kavaj med bälte i midjan från Ellos. 249kr kostar den. Riktigt snygg men den är kanske svår att hitta något att ha till :P vet ej men skulle gissa de.

JEANSKJOL SÖKES

Jag provade min gammla (väldigt gammla köpte typ för 3-4 år sedan) jeanskjol och värkte att den tyvärr var för liten nu är jag på jakt efter en ny. Någon som vet någon affär eller internetsajt med en snygg kort helst blå jeanskjol så skriv gärna till mig:D Tack på förhand!!

Vill ha

205844-10
Dagens Vill ha är en ballerina sko från Jerns i min storlek:D (Y)(Y) 899kr kostar dem men alla skor som är snygga och passar mig kan jag betala de för:D Idag var de riktigt sommar värme very nice längtar tills sommaren kommer:D Ska till stan på onsdag (har studiedag) jag ska lägga in bilder om jag hittar något:D Ha de najs.

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNS

205844-9
Det var ju den här snyggingen som skulle ha vunnit. Inte någon Ark med fjäderbolero, mega halsband och uåtstående brallor. Nä Måns låt var skitbra en riktig hitt och en riktig  schlager. Jag satt där hemma och hoppades och hoppades men de räckte bara eller ja bara och bara till en 3:dje plats. NÄ MÅNS SKULLE HA VUNNIT<3<3<3<3<3

Vill ha

205844-8
Dagens Vill ha är dem här vita byxorna från Hm för 398kr. Dem här eller några andra vita byxor ska jag absolut köpa fast jag väntar lite tills det blir lite mer sommar/vår.

Snyggt från Gina tricot

205844-7
Snygga kläder från Gina tricot jag hittade dem här på nätet men det finns mycket mer  i butikerna än som visas på nätet.

Vill ha

Vill ha
Denna blir dagen "Vill ha". För 179kr på gina tricot kan man köpa den. Men frågan är bara vad man ska ha under för den är nog för kort för att bara ha tajts och jeans funkar inte. Vita byxor funkar nog but no de har jag inte :( De kommer nog bli sommarens köp vita byxor och jeans shorts.

205844-5

205844-5 Jag gick in på www.acnix.se för att de stog i en Frida tidning och där kunnde man beställa prover helt gratis från den här krämen som tydligen ska vara bra för finnar. Undra när den kommer?Men det kan ju alltid va värt ett försök. Skriver senare när jag har fått den om den var bra. Men alltid kul att testa.

Dagens Gulliga

205844-4

Jag såg denna på Onlys sajt och den va ju bara för gullig. Nicke Nyfiken på tröjan och någon slags banan/citron i håret. Hehe så sööt tröja:D

Snyggtsätt från HM under 400kr

205844-3
Gick in på Hm sajten och skulle hitta en snygg uppsättning för billiga pengar och detta blev mitt val. Hoppas ni gillar den.

STORA fötter

Jag har riktigt stora fötter 42 och för de mesta 43 :( Jag skäms för de med de finns inget att göra någon som vet några bra affärer/hemsidor med stora skor. Jag ska kolla på jerns och försöka hitta på internet. Fan asså man vill ha snygg skor och hällre köpa många och billiga än få och dyra lixom dem på jerns koster minst 800-900 kr:( JOBBIGT HATAR att mina fötter är så stora!!!! Men jag kan inte hjälpa de:(

Vill ha

Vill ha
Denna från Hm för endast 198kr tycker jag är skitsnygg men ser inte riktigt ut att passa mig:(

Sommarstil

Sommarstil

Kollade runt på olika sajter och hittade dessa snygga sommar kläderna.

Blogg

Hej Hej!
Har läst mycket i tidningar nu om modebloggar och de verkar väldigt kul. Men också väldigt såvrt och tar mycket tid men jag vill i alla fall börja och se hur mycket jag hinner och gör. Hoppas folk läser den.
MVH Paulina

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0