Hjälp mig med Halloweenutklädnad!


God morgon!

Vad hände med min tidigna uppstigning? Ingen aning men sömn är underbart! Nu ska jag iväg och göra reklam för Entré på stan.

Halloweenfest med laget ikväll! Kommer bli fett kul men har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till..HJÄLP MIG! Något bra tips på något man kan fixa utan dräkt och sådant som jag inte har.


Galabilder


Helt sjukt att de nästan fick ihop 50 miljoner kr på 2 timmar, den timlönen är inte fy skam.

Rosa bandet galan igår var galet rolig....älskar sådana tillställningar med mycket folk och tv och grejer...nästa är ju IDOL som också kommer bli grymt kul.
Fällde även en tår under galan då inslagen med personer som drabbats av bröstcancer var så känslomässiga...det är verkligen fruktansvärt med cancer och statistiken att 1 av 9 kvinnor får bröstcancer är en enormt skrämmande statistik.
Det innebär att 1 tjej i varje skolklass kommer få det...:(

Känner du någon som har/har haft bröstcancer?


Modellande i shopping center



Heej!

En trevlig dag på stan med lagpoolarna och sedan träning blev det idag. På Entré var det gratis sminkning, hårstyling och fotografering och givetvis ville man vara med och pose:a där. Bilder skickar de till en om 2 veckor.
Imorgon är det Halloweenfest med laget..hjälp vad ska man klä ut sig till? TIPS!
Förövrigt springer lovet iväg i alldeles för snabb takt men det har varit ett fasligt roligt ett.

Måste nanna kudde nu då jag ska upp ganska tidigt imorgon och få utträttat lite tråkiga grejer och sedan gå på stan igen och göra reklam för Entré.

See you guys!

hA DE bäsT!


Galaoutfit



Sminkning


Det här var outfiten för gårdagens Rosa bandet galan. I stort sett allt var nyinköpt och svårt att fota svarta kläder men fick mycket komplimanger och själv tycker jag det var snyggare i verkligheten än på bilderna. Visar separata bilder på mitt nyinförskaffade ikväll.
HIMLA kul var det dessutom igår...fler bilder från galan kommer senare.
Nu ska jag iväg till stan och skylta lite och göra reklam för Entré (ett shopping center som ni borde veta nu hahah).

Outfit
Päslväst Lindex (NY)
Svart längre tröja Gina Tricot (NY)
Halsband köpt på Entré i en smyckesaffär glömt namnet :( (NYTT)
Fjäderörhängen gjort själv med grejer från Panduro (NYA)
Armband Glitter, Ica och Lindex
Stövlar Deichmann (NYA)


hA De bäST!


fixfix



Hallå hallå!

Håller på att måla naglarna samtidigt som jag skriver det här inlägget. Har även duschat och ska nu börja göra mig i ordning inför galan ikväll. Ska bli riktigt roligt. Har även hunnit med shopping idag med farmor, bl.a. det här snygga halsbandet. Visar fler grejer senare, grejerna lär nog också hamna i outfiten för ikväll.

hA DE bäsT!


It's a funny (and sunny) day


Nu drar jag in till Entré (shopping center) med min kära farmor. Där blir det shopping i några timmar och sedan sticker jag och tränar. Därefter är det hem och fixa sig för att sedan gå på Rosa bandet galan ikväll. Riktigt rolig dag alltså!
Mina Converse åker på idag, lämnar uggsen hemma då det ser ut som en riktig vårdag, den uppfattningen lär nog ändras när jag kommer ut men orkar inte stänga in fötterna i den värmen nu när solen för en gång skull är framme.

hA DE BÄsT!


GALA! GALA! GALA! GALA!

Ett, tu, tre så har jag fått en fribiljett till Rosa bandet galan imorgon i Malmö Arena. Guuud vad roligt det ska bli!
Leona Lewis m.m. kommer vara där och anar även en del kändisvimmel i publiken.
Wow! Det här kom verkligen bara sådär pang bom, kommer bli grymt kul. Tack Rebecka!


Jag bryr mig inte om jag är 192

Först och främst vill jag ge en enormt stor eloge till Deichmann som är så underbara och har damskor upp till storlek 44 (jag har storlek 43). Det kändes som jag var i ett skoparadis när det fanns 8-10 par skor som passade mig där och det beskriver ju bara hur dåligt de andra kedjorna har det med stora damskor.
Det gick till och med så långt i Deichmann butiken att vi stod och diskuterade vilka skor som var snyggaste och som jag skulle köpa i en hel 1 timme, normalt sett brukar man vara glad att man hittar ett par skor som passar och så tar man dem.
Här sprang jag fram och tillbaka med nya par som passade för att se vilka jag skulle köpa och p.g.a. beslutsångest blev det hela 3 par.
Jag köpte TILL OCH MED ett par stövlar med 2-3cm klack.
När jag hittade de skorna kände jag bara, nej jag skiter i att jag redan är 189cm lång. Jag har aldrig kunnat ha och aldrig trott att jag skulle kunna ha ett par högklackade skor. Inte bara för att jag redan är 189 lång utan för att jag inte trodde det fanns så stora "snygga" skor i storlek 43. Nu hittade jag ett par väldigt snygga, basic, svarta stövlar med 2-3cm klack som jag bara kände, nä jag sturntar i om jag blir 192, jag vill också kunna ha högklackat. Det är inte det att jag kommer springa runt med och vara 192 i skolan varje dag utan jag kommer använda dem när jag också vill vara lite "finare" och ha högklackade skor...Grejen är att jag tycker verkligen att det är snyggt att vara lång och dessutom ha högklackat. Men ibland känner man bara inte för att kolla extremt mycket ner på andra eller märka att kompisarnas huvud slutar vid ens egna axlar. Eller folks alla skumma och konstiga blickar man får ibland, därav att det inte är någon favorit att springa runt i högklackat.
Älskar mitt egna uttryck...
- Det är inget fel med att vara långt, tvärtom, jag gillar det, "problemet" är bara att alla andra är så mycket kortare än sig själv.
Någon som håller/inte håller med mig?

Här är i alla fall mina 3 par som stövlar, i storlek 43 som jag är så oerhört glad för att jag hittade.
Ca 349kr/st (kan säga att hade jag HITTAT ETT PAR stövlar i storlek 43 på typ Jerns hade jag fått ge runt 1800 spänn och då hade de dessutom varit tantiga, förstår ni min glädje över Deichmann?).




Måste också tillägga att skorna är mycket snyggare i verkligheten men ni lär garanterat få se fler och bättre bilder på de i outfits.

Vad tycker du?


SPA

Vilken dag alltså. Överraskningen var som jag nästan gissade (fast bättre än jag trodde), spa. HEEELT UNDERBART!! Vi var på Ystadsaltsjöbad spa där vi relaxade i poolerna (bubbelpool och vanlig större), bastade och tog varsin massage. Större avkoppling får man leta efter.
Verkligen underbart och så himla gulligt och snällt av min kära mamma att överraska mig med det.


Badandes i poooooolen.


Chiiiill!


Fick morgonrock och tofflor som vi gled runt i där.


Medan vi väntade på att få våran behandling låg vi i de här mysiga sängarna och läste tidningar och åt torkad frukost och nötter.


Mozzarella macka som lunch.


Ser sådär lagom flum och trött ut i blicken efter en underbar massage ;)


Utanför Ystadsaltsjöbad.


Som ni kanske förstår så har dagen varit helt underbar. TACK mamma!

Har du varit på spa någon gång?


SURPRISE



Nu sticker jag iväg med mamma på överraskning....hon har fortfarande inte avslöjat vad det är för något men jag har en liten intention om att det kanske är någon spa-liknande grej...I så fall helt underbart!

Vi hörs när jag kommer hem från överraskningen (vet ej när?).

hA DE BÄsT!


Brilliant



Hej och hå vad jag är smart då! Kom på för 5 min sedan att mamma och pappa har en likadan kamera som jag och har alltså en likadan USB sladd som jag (de använder aldrig sin) så wips så letade jag fram den och nu kan jag helt plötsligt tanka in bilder igen med den sladden (min sladd är fortfarande på vift) wiiiii!

Idag blev det en liten liten runda med Rebecka i stan där vi bl.a. stressade ihjäl oss tills vi upptäckte att jag glömt ställa om min klocka och sedan fick springa runt och leta påse-med-skor då Rebecka korkat nog glömde sin påse med sina nyinköpta skor i på H&M.
Inte så mycket shopping men jag fick däremot med mig snygga fjädrar från Panduro som jag ska göra vrålsnygga fjäderörhängen av och ett lila nagellack...Efter det stack jag in till hallen där jag tränade och gjorde historia.
IDAG tog jag ringen på 3,05 (alltså hoppade upp och nuddade basketringen på 3 meter och 5 cm). Tränar för fullt på att kunna dunka och det närmar sig så smått. WOW asså!
Det är dock inte sluttränat för mig idag, ska snart sticka till Lund och träna med EOS.

Imorgon väntar en överraskning som mamma har för mig, har INGEN aning om vad det är. Blir himla spännande och ni får (precis som jag) reda på vad det är imorgon och jag kommer även visa mina stövlar imorgon (eller kanske kanske ikväll).

hA DE BäsT!


KOM FRAM!


Fotat med mobilen

Damn! Inte speciellt lyckat att jag har tappat bort min kamerasaldd (var är du din lille skit, kom fram), det är nämligen så att JAG (ni vet att jag har storlek 43 i skor) var och shoppade skor igår. Och inte ett par, två par utan TRE par och de vill jag givetvis visa er. Dessutom ska jag in en runda till stan idag där det förmodligen blir någon liten shopping och då är det ju inte så speciellt lyckat att ha tappat bort sin kamerasladd som gör att jag inte kan lägga upp bilder. DEN MÅSTE helt enkelt FRAM!!


Begin



Chokladbullar som lunch, snart träning och sedan in till Entré (ett shopping center).
Lovet börjar ju inte fy skam.


HÅRFEGIS!


Haha hade ingen bättre bild där hela mitt huvud är med och mitt hår syns (relativt) tydligt. Mitt hår är dock lite mörkare nu då det var lite solblekt i augusti.

Jag gillar verkligen mitt hår och är för det mesta väldigt nöjd med det..MEN...det skulle vara kul men en liten förändring...problemet ligger dock hos mig själv. Jag är MEGAFEG när det gäller att expremitera med mitt hår. Har alltid bara klippt topparna, ingen lugg, färgning, slingning eller vad man nu kan göra med sitt hår.
Men jag är dock sugen på lite blonda slingor och snelugg.....tror det kan bli snyggt men sedan kommer den där dumma ångesten fram igen...tänk om det blir skitfult?
 
Då tar det typ 2 år att få normallängd på min snelugg igen (eftersom jag har väldigt långt hår).
 Kanske inte är något jättestort eller speciellt får många med slingor och lite senlugg men för en viss Paulina som inte gjort något alls med sitt hår (hos frisören) på 15 år känns det lite läskigt.

Tror ni jag hade passat i blonda slinog och sne lugg? Eller andra idéer som jag kanske skulle passa i?


Vilken vinterjacks typ är du?



Börjar bli kallt nu och är sugen på att inföskaffa mig en ny vinterjacka. Det finns så många olika modeller och jag vet inte riktigt vilken modell som är snyggaste eller vilken jag vill ha ( I-lands problem).
Skulle vilja hitta en mix av någon av de här ovan.

Vilken typ av vinterjacka föredar du?


gördetsjälv



Ska ta mig till Panduro och införskaffa örhängekrokar, pärlor och fjädrar. 
Har tänkt att jag ska fixa egen fjäderörhängen (om jag inte råka springa på ett par snygga i någon affär) samt göra egna personliga armband. Bra liten sysselsättning nu på lovet när man inte har massa andra "måsten".


domingo



Hallå hallå!

Ställt om gökuren? Annars får ni en positiv överraskning nu när klockan är en timme mindre.
Har hemmamatch idag, vi möter Marks BG, vet inte så mycket om dem men vi SKA verkligen ha den här segern.
Förövrigt sitter jag och tankar in alla bilder i Ipoden igen som försvann igår och 2354 bilder tar en fasans tid att ladda.

HA DE bäsT!


Allt försvunnit



Jahapp!
Då har jag gjort det ingen...råkat synkroniserat min Ipod fel igen så allt försvunnit!
Fattar verkligen inte Itunes då det känns som man är tvungen att klicka på den knappen för att överhuvudtaget kunna lägga in något på Ipoden, men det är just det som gör att allt försvinner.

Är jag korkad eller är det fler som inte riktigt har klart för sig Itunes system när det gäller att tanka in grejer på Ipods?

BTW en liten påminnelse!
STÄLL OM GÖKUREN IKVÄLL!!
OMG sovmorgon en extra timme imon...heaven!


Holiday plans



Hallå sweeties!

Känns helt underbart med en veckas lov och är rejält behövligt!
Idag blir det skottträning och sedan sticker jag tillsammas med lite basketfolk och kolla SM som spelas i Lomma (bara en liten bit från Malmö). Där spelar SM-vinnarna förre året som även vi kommer möta senare.

Lite lovplaner är också...

♥ Garanterat en shoppingrunda på stan (har inte varit och shoppat på 1..1,5...typ 2 månader!!!)
♥ Mamma har en överraskning till mig som vi ska göra (har INGEN aning om vad det är) :D
♥ Chilla rejält
♥ Få undanröjt och städat lite grejer
♥ Bio - se Michael Jacksons film "This is it"
♥ Träna
♥ Vänner-kväll med ett tjejgäng
♥ Spela match och kolla på någons kompis match:D
♥ Ha riktigt roligt

Sen får man ju givetvis se vad som händer men än så länge verkar det blir ett riktigt najs lov.

Vad ska ni som har lov göra?


Puuuh....FRI!


Mary-kate från tidningen FASHION

Från en kass bloggare, stressad tjej, och alldeles för trött Paulina till en nu väldigt lycklig och lättad en!
Jag har nu LOV! ! ! Denna veckan har jag verkligen pluggat varje dag väldigt länge och är helt slut i huvudet därav har jag inte hunnit uppdatera speciellt mycket...3 arbeten har lämnats in på 8 dagar.
Lovet känns så himla underbart och enormt välkommet!
Nu ska jag bli bättre med uppdatering!
Jag känner mig så lättad!!

hA DE bäsT!


ANSWERSANSWERSANSWERS

Voila! Svaren på frågorna från frågetunden! ;)

Vad är det roligaste med att blogga?
Det finns verkligen inget tråkigt med att blogga, älskar det. Grejen är dock att det tar ganska så lång tid och ibland har man inte alltid den tiden. Roligast av allt är responsen man får och varje gång någon kommenterar något snäll blir jag extra glad..*blink*.

Hur många läsare har du om dagen?
Jag har runt 100 unika läsare varje dag...

Hur många inlägg har du skrivit?
Hahahah totalt har jag skrivit 2709 inlägg...oj!!

Vad vill du plugga sen? :)
Jag tycker varken  att no eller samhälle är speciellt kul utan jag gillar mer svenska, journalistik, marknadsförning på nätet, IT teknik lite media och så. Men jag kommer välja gymnasium efter basket och troligvis finns där tyvärr inte någon sådan linje där utan får nog tänka om...

Vart får du din inspiration ifrån när det gäller kläder, skor osv? dom flesta säger tidningar och bloggar, är det så för dig också? :) DU KLÄR DIG APFINT PALLE! :D:DN
Naaaww taaaaaaaccckkk andrea!;)<3 Hehe tråkigt svar men det är ju faktiskt så, tidningar och bloggar är great! Men det kan också vara folk på stan, kompisar, kompisar som normal sett inte har min stil men som kanske har någon speciell detalj som jag gillar och kanska inspireras av.

Är du nöjd med din längd?
Har jag inte spelat basket hade jag inte varit det och tyckt jag var alldeles för lång. MEN det är snyggt att vara lång och dessutom spelar jag basket och där vill jag vara hur lång som helst.

Vilka bloggar läser du?
Haha kan väl säga så här, jag bevakar runt 100 bloggar på bloggkoll. Så väldans många helt enkelt. Läser många av de stora kända som Kenza, Lisaplace och Blondinbella dock inte Foki, än, men borde nog börja göra det.

Hur länge har du bloggat?
Jag har haft min blogg i ca 2,5 år tror jag men har inte bloggat "seriöst" mer än 1,5 -1,7år haha.

Vilken är den bästa bloggen enligt dig?

Vad är det bästa respektive sämsta med att blogga?
Samma svar som första frågan...:D

Är du smart i skolan?betyg?
Jag är väldigt nöjd med mina betyg och kommer troligtvis höja mig ännu mer när nian är slut. Men det viktigaste av allt är ändå bara att man kommer in på den linjen man vill sedan spelar det ju ingen roll hur mycket poäng man har. Men just nu har jag runt 275 poäng.

Vem är din bästa kompis?varför?
Jag har många kompisar runt omkring mig som jag verkligen gillar men med mina allra bästa kompisar är jag extra tight med eftersom jag kan berätta och prata om precis allt med dem och jag kan lita på dem till 100%.

Fest eller myskväll?
Älskar myskväll...ännu hellre tjejkväll = myskväll med tjejkompisar.

Klänning eller kjol?
Klänning sägr jag där, tycker jag passar bättre i det faktiskt.

England eller usa?
Har aldrig varit i USA men USA är ju da shit och tror nog jag skulle tycka om det ännu mer än London som jag var i för ett antal år sedan (även fast London har skit coolt).

Adidas eller nike?
Adidas...de har ju de där Adidaströjorna som man inte kan låta bli att tycka om.

Puma eller björn borg?
Björn borg, större delen av trossamligen består av Björn Borg.

Chanel eller dior?
Har förälskat mig i vissa Chanel grejer därför får det bli Chanel, som t.e.x den lilla svarta eller röda väskan med kedjliknande väskrem.

One tree hill eller gossip girl?
Jag är INGEN tv-nörd och följer typ inga serier hahaha...Dock läst Gossip girl böckerna som var väligt bra.

Svart eller vit?
Svart...mer användbart än vitt när det gäller det mesta.

Grön eller röd?
Rött är snyggare...

Vad kommer du göra efter studenten?
Hoppas på att ha tränat och utvecklats och blivit så bra att jag fåt något kontrakt och spelar basket utomland, kanske Spaninen? :D

Vilket ämne i skolan tycker du bäst om?
Hehe typ slöjd, musik och svenska. Opps...mer än ett men kunde inte välja.

Om du skulle leva på en maträtt i resten av ditt liv, vad skulle det vara?
Helt klart pasta...ibland är det som godis för mig. Och till det...hm...ketuchup (är ketchup freak) och typ någon biff?

Vilken bloggare tycker du mest respektive minst om i bloggvärlden?
:D:D:D:D::D
Jag gillar verkligen Lisaplace..hennes stil, skrivande, hela hennes blogg. Dessutom är det extra roligt att hon är i samma ålder som mig och även bor i Malmö.
Läser inte de bloggar jag inte tycker om men försök till kopior av de stora bloggarna är bara misslyckat.

Berätta om kärleken, har du haft någon kille? har du varit kär? tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Inte så mycker erfarenhet när det gäller den biten. Inte haft något seriöst förhålland haha....Men jodå jag tror på kärlek vid första ögonkastet. Man älskar sin mamma ju! Hahah!

Berätta helt ärligt vad du tycker om kissie! :)) är du en av hatarna eller älskarna?
Haha...Kissie är väldigt speciellt, hon skriver så blonda och dumma grejer i sin blogg men det är ju också det som gör henne unik. Egentligen är hon ju ganska så smart eftersom hon vet att sådana saker gör läsare upprörda eller gör att man bli intresserad och besöker bloggen igen. Man vill liksom läsa det. Sen om man hellre har en stor blogg med läsare som hatar än en mindre med läsare som älskar en är ju en annan femma. Jag tillhör nog mittenkategorin. Varken hatar eller älskar henne.

Hur länge har du spelat basket? =)
Jag har spelat i 4 år...:D

Vilket är ditt bästa basketminne? 
Helt klart Ungdoms OS med U16 landslaget i somras, det lär jag aldrig mer få uppleva.


Från OS i somars. 4 baskettjejer, en bit längre än 4 gymnaser...två av de små tjejerna är lika gamla som mig:P

Favoritblogg (utom egen ;P)?
Lisaplace

Tjänar du pengar på din blogg?
Nej det är inte så att jag tjänar någon regelbunden summa varje månad men har fått ut mindre belopp något enstaka tillfälle.


Hoppas ni förstår!


Puss på er!


Hallå!

Det är tjejen-som-varit-kass-på-att-uppdaatera-de-senaste-dagarna som snackar. Soo sorry men skolan är inte som roligast, ett arbete kvar som måste lämnas in. Men när denna veckan är över har jag en veckas otroligt trevligt lov att se framemot!!!! Då blir det dessutom a lot of uppdatering...promise!
Nu ska jag iväg igen, far hit och dit hela tiden, hinner knappt med mig själv i farten!

HA de bÄST!


office


Kavaj mammas, halsband Italien, lackleggings Bikbok, väska Malaysia, klocka och ring Ur & Penn, armband Lindex och ica.

Jag känner mig lite som en kontorstjej när jag sitter här i min kavaj med min laptop och knapparna glöder. Tar en attans tid att skriva de där arbetena och idag måste jag bli klar. 
Spotify och en liten bit kladdkakan (som blev över igår) ska hjälpa mig genom detta.

hA DE bäsT!


kladdkakalunch


Någon som ser mitt fina Ketchup hej?!


Någon macka till frukost runt 11 tiden och sedan kladdkaka som lunch och....som mellanmål och spm middag....och SEN kände jag mig bara tvungen att fixa någon mat som typ kvällsmål.
Lunchen var ju helt klart favorit!


Söndagstråk:(



Hallå hallå!

Vinst med 2 poäng igår då vi vann över riksgymnasiumet Sanda. Kändes riktigt bra att få den segern faktiskt. Nu har vi vunnit 2 och förlorat 2 (dock förlorat våra hemma matcher hehe...men de blir det ändring på).
Avresa 07:45 igår och hemkomst 19:45 sen blev det tjejkväll hemma hos mig med några kompisar därav dåligt uppdatering.
Idag blir en riktigt tråkig dag, fast ska försöka göra den så rolig som möjligt!
Måste slutföra TVÅ (lägg märke till två) arbeten idag...och har inte kommit speciellt långt...men för att lätta upp stämmningen lite har jag Rebecka bredvid mig (lika pluggandes) och lite senare kladdkaka...

Ha en trevligare dag än mig! Eller ska ni också plugga?


Finn ett fel!



Finn ett fel...det är LÖRDAG och jag skriver ett inlägg 07:05....Tiden är kass men borta match mot Sanda blir riktigt kul.
Ikväll blir det myskväll och tjejsnack med några tjejkompisar.

hA DE bäsT!


Rutig


Skjorta second hand, lacktights Bikbok, klocka Ur & Penn, armband Italien, ica och Lindex och skärp Italien.

Jag tycker nästan man hör på ordet fredag att det inte är någon plugg dag, nästintill förbjudet att plugga...men p.g.a. en viss Paulina som fastnade vid Vänner igår LITE för länge igår blir det nog till att bryta mot den regeln idag...tyvärr...
 Annars ska jag ha en chillig mysfredag med goda grejer och Idol ;)


Idolerna goes Jackson

Idolerna goes Jackson Foto: Stella Pictures/Daniel Ohlsson/TV4

Ikväll ska alla sjunga varsin Michael Jackson låt...blir riktigt spännande att se, han har ju så många bra låtar men tyvärr ingen som skulle sjunga min senaste favvo, Man in the mirror....:( Men dock många andra bra...Här kan du se vilka låtar som ska sjungas.

Ska du kolla ikväll?


ASK!ASK!ASK!ASK!ASK!




Tänkte köra en frågestund...eller rättare jag TÄNKER köra en frågestund!
Så......det är bara att fråga på så gör jag ett inlägg senare och svarar på det! :D

FRÅGA PÅ NU!!!:D


Cosmo



Ibland har man tuuur....jag har turen att ha en faster som jobbar på ett tidningsföretag och check check vad hon fixar till mig varje månad...riktigt naajs!
Första kompis
som skriker till får ett ex av mig imorgon (fick 2 ex).


tors

Hallå hallå!

Dragit igång sy-svart-väst-med-nitar-typ-likadan-som-gina-tricots-modell projektet idag på syslöjden, ätit äcklig soppa till lunch (förlåt barnen i Afrika) och lirat basket på idrotten i skolan idag....mycket trevligt.
Nu är man hungrig och ska ta något att käka....sen de gamla vanliga....(=plugg :( och tränig :) )

hA DE BÄSt!


Parodi!!!!




Riktigt rolig parodi på svenska Hollywood fruar! WATCH!


SY EGNA KLÄDER!



Igår var jag och mamma på Stoff och stil ett tag och kollade runt på olika tyger och mönster för att få inspiration och kunna sy något själv. Mamma vill gärna försöka göra (eller be mig göra) någon Odd Molly liknande tunika, de har mycket volanger och olika knäppningar och är egentligen inte så svårt att sy själv. Jag försökte även hitta ett syslöjds objekt. Funderade på om jag skulle sy en väst, en svart väst eller en i jeanstyg, kan ju inte vara speciellt svårt och sedan fästa massa nitar på den. Men efter att ha räknat på det kom det ändå upp i runt 150 spänn och tänkte att en i affären kostar väl kanske 199kr och då känns det ju inte speciellt lönt. Men gick in på Gina Tricots hemsida och hittade denna väst för 349kr. En sådan skulle man ju lätt kunnat göra och det hade faktiskt varit riktigt kul. Den kostade dessutom mer än jag tänkt och då är ju 150 inte så farligt....det får kanske bli en ny runda till Stoff och stil? Tycker faktiskt det är ganska roligt att sy och framförallt om kläderna blir bra (haha såklart) för då blir de verkligen personliga och unika.

Tror du den här hade varit speciellt svår att sy själv (eller likadan fast i jeanstyg)?


Breakfast




Jag är ledig, njuter av en god frukost och kollar Vänner! Mycket trevligt! Senare blir det fyskontroll men innan dess en hög plugg...

HA De bÄST!


JAG ÄR SEG!



Hemlis om mig är att jag är kass på TV-serier och följer i stort sett ingenting och har typ aldrig sett ett avsnitt Grey's anatomy, Desperat housewives, CSI eller One Tree Hill eller något liknande program...Tecken på att jag är fett seg med TV-serier är väl att jag IGÅR såg på vänner för första gången haha (mer än slötittade) och fastnade verkligen för det...schiho tog mig bara tio år och att serien är slut och bara gamla avsnitt visas. Men det är riktigt kul faktiskt (förstår er nu) och fick dessutom låna min kompis Vänner box....naaajs??!! Misstänker ju att det bli ett och annat avsnitt imorgon på studiedagen...

Gillar du vänner?


It's better in real


Kavaj Second hand, lacktights bikbok, halsband italien, väska Lindex, armband ica och Lindex.

Sorry för en bild sämst bland tiderna, gör inte alls kläderna till sin rätta men så fick det bli då jag kom hem för 30 min sedan och ska snart iväg och träna plus att batteriet till min kamera dog. Känns väldigt stressigt att bara skriva detta och ska inte förmedla min "stress" till er....imorgon är jag liksom ledig, studiedag!!! ;) FETT najs säger jag!
Det kommer firas med plugg som alltid är lika underbart att göra (mycket mycket eroni där).

hA DE BäsT!


Allways purple and pink



Hello sweeties!

Lång måndag, först skola som innehöll håltimme (= Vänner + varmchoklad hemma hos en kompis), svenska, vikarie, vikarie, engelska och sist men inte minst hemkunskap där vi gjorde något så smarrigt som rulltårta. Och sen hem en snabbis och iväg på träning...där jag träffade denna underbara lilla tjej på bilden ovan som jag nu mera tyvärr ser allt mer sällan...hon är en underbar tjej och har världens härligaste personlighet...ni måste kolla in hennes blogg HÄR! Nu väntar plugg och om jag hinner måste jag se lite av de sjuka Hollywood fruarna!

hA DE bäsT!


Lämna flipp-floppsen hemma! ;)



Känns sådär när man ser väderleken och att temperaturen nu kommer ligga runt 6-8 grader.
Nä nu är det dags att lämna flipp-floppsen hemma och krypa in i sina uggs....Plus halsduk, vantar och mössa....de blir snabbt kallt nu asså....hösten har liksom sprudlat ut!

Hm...posivit eller negativt?
Jag vill nog ha höst......men inte så länge hahaha, typ vinter/jul/snö om 3 veckor ;)


Darin la vida



I'm back från Halland och min match är spelad som tyvärr inte slutade speciellt bra då det blev förlust med 11 poäng..:(
Söndagkväll och det blir lite plugg och måndagspepp....det ryktas dessutom om att vi kanske har studiedag, (fast egentligen kan den vänta då vi precis haft prao och andra varit sjuka, jag), men det är ju ändå aldrig fel.
Njuter också av Darins underbara version av Vida la vida...mm!

hA DE bäsT!


PUSS PÅ ER!



Hallå hallå!

Nu ska jag snart iväg till hallen, ska köra lite lugn träning idag efter att jag varit sjuk och är fortfarande lite förkyld och har lite ont i halsen...Sedan sticker vi till en släkting i Halland...har inget internet där så det blir ingen uppdatering förr än söndag då, efter min match.

Ha en underbar helg!


Klubb tema i Idol ikväll!

Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Schihoo ikväll drar idols första delfinal-program igång. Idol fan som jag är ska jag självklart se programmet och det ska bli riktigt kul att se hur de klarar sig och hur pass bra de sjunger till låterna valt efter temat...Mina favoriter sedan innan är Erik och Tove men sen tycker jag om Camilla och Nicklas också, de är rätt balla asså.
Extra kul är också att idolerna har börjat blogga nu...kolla in här för att läsa idolernas bloggar.

Här kan du se när idolerna repeterar inför kvällen.

Ska du se idol kväll? Vem är din favorit?


Bästis!



Hahah...underbar liten förpacking det här! Kärlek till den! 


Fresh



Kännner mig nästan som en ny människa...Har tagit mig en lång dusch som var väldigt behövligt då jag legat som en säck potatis i soffan i 4 dagar och inte skött min hygien speciellt bra...Känner mig betydligt fräschare nu och jag mår även bättre. Bara lite ont i halsen..:P
Passar också på att bjuda på en så otroligt fräsch bild på mig...hahah älskar pappas webkamera.

hA DE bäsT!


" Han där uppe" ville inte det...


Bild från min prao på SVT förra året.

Hallå hallå!

Det är torsdag och jag är fortfarande hemma och mår inte riktigt bra, det är helt klart bättre men känner mig inte 100 än.
Det var faktiskt så att jag skulle praoat denna veckan....MEN nu blev jag ju sjuk och kunde alltså inte det men jag timade min sjukdom ändå ganska bra för " han där uppe " ville verkligen inte att jag skulle praoa.
Först fick jag chansen att kanske få världens bästa praojobb i Spanien på en basketklubb, men det blev inget.
Sen bestämde jag hos min tränare, men sen kommer han på att han är utomlands just den veckan.
Sen fick jag akut bestämma på min fasters jobb på en tidning, men sen ringer hon i lördags och säger att hon blivit sjuk och blir tyvärr sjuk hela veckan. Så i lördags (när vi skulle börja praoa på måndag) hade jag ingen prao så därför var det ju nästan lite tur i oturen att jag blev sjuk nu...jag missar ju inget liksom.
Hade jag inte blivit sjuk hade jag typ fått hänga med min mamma eller något på sitt jobb vilket inte är världens roligaste...:P Så nu hoppas jag att jag haft denna sjuk veckan och nu håller mig frisk (brukar nämligen inte vara sjuk så ofta (TA I TRÄ) utan brukar ha en sjuk vecka på hösten "bara").

HA de bäST!


feathers



Fjädrar ska inte bara sitta på fåglar utan även i mina öron hahaha! Usch nä det lät hemskt, som att jag skulle döda en anka för ett par örhängen....inte dirket...men jag tycker fjädrar är attans snyggt att ha som örhängen.
Vet dock inte riktigt var man kan få tag på några sådan örhängen (mer än internet, cocoo).
Är det någon som vet var man kan köpa fjäderörhängen?


Make-up is not make-up

" Vår " snygga Gina Tricot modell som säker många känner till gör reklam för Gina Tricots kläder och är den snygga tjejen som pasar i allt.
Hittade lite annorlunda bilder på henne på google och enligt mig kan man knappt se att det är samma person trots att hon är sminkad på alla bilder.


Pernille Holmboe (synd att kalla henne " Gina Tricot modellen") i sin vardag med normalt smink och ser inte speciellt annorlunda och snygg ut, mer en vardaglig person, vem som helst.


En stylad Pernille Holmboe som ser ut som en 40-45 årig stilig kvinna...

 
Och sen har vi Pernille Holmboe som den trendiga, snygga, inspirerande Gina Tricot modellen som vi bäst känner till.

Smink gör så himla mycket och här har vi till och med bevis på även om man är sminkad ser man annorlunda ut...det är inte alltid bara smink som gör en snygg utan även retuschering m.m.


Ny design här på bloggen...bättre eller sämre?

Förra...




Nya...



Även fast jag verkligen gillade min förra design och tyckte det kändes hårt att radera ut den i stilmallen så var jag så trött på den och kände att det behövdes något nytt. Så jag tog tag i det och gjorde en enklare design...tycker den är helt okej faktiskt, dock möjligtvis lite för svart men den får duga så länge....det är i alla fall nytt och fräscht och inte så somrig som den förra var.


Vad tycker du om min nya design? Bättre eller sämre än den förra?


SKOLFOTONA!

Wiii idag kom skolfotona, något som piggar upp en rejält när man är sjuk. Känns som det var så länge sedan vi tog de men skolfoton har ju en tendens att alltid dröja så fasligt länge(och då kom de här årets skolfoton ändå ovanligt snabbt).
Man är som ett litet barn på julafton, man blir så glad när man ser att de ligger där i brevlåda och vill bara slita upp kuvertet.
Jag känner mig dessutom ganska nöjd över resultatet så det var himla kul!





Vad tycks? Har du fått dina skolfoton än?


skinnskinn



En sådan här skinnjacka eller skinnväst skulle jag verkligen vilja ha...tycker det är megasnyggt och lätt kombinerat och piffar upp så många outfits. Finns hos modekedjorna H&M och Gina Tricot och ligger på runt 400-500kronor.  Finns mycket höst snyggt just nu som jag är sugen på för tillfället som ni kanske märkt...så en runda på stan hade suttit fint, men först måste jag bli frisk.

Har du någon sådan här skinnjacka eller skinnväst?


Min synvikel



Bombar med Strepsils (tabletter för halsont) och dricker massa juice (vad det nu skulle vara bra för mer än att det är gott) , sedan ligger jag här som en slösäck i soffan framför tv:n med täcke och med laptopen i knäet. Mår bättre idag men fortfarande inte bra...

HA De bäsT! (hoppas ni mår bättre än mig)


38,5....:(



Inte mycket sömn i natt och 38,5 grader i feber för en timme sedan. Känner mig riktigt krasslig men jag ska inte klaga då jag väldigt sällan blir sjuk (TA I TRÄ). Men de är såklart aldrig roligt att vara sjuuuk...sysselsättningen är att ligga och småskratta åt massa inrigningsprogram (typ det enda som visas på tv) där massa ungar under 18 år ringer in och säger heeelt konstiga och fel svar, hahah!
Det börjar på trä....så ringer någon in och svarar skit på dig! Ungefär på sådan hög nivå ligger min humor för tillfället haha.....nä jag orkar inte VAA SJUUUK!! Vill bli frisk...!!

Hur är det med er idag då?


Vill ha denna färgklick på handleden



Idag visade en sådan här manick 05.30 när jag var tvungen att gå upp...har varit och spelat borta match i Nässjö och tack och lov att vi vann den, med ynka 3 poäng. Riktigt skönt!
Jag vill ha en sådan här färgklick! Väldigt mycket! Tvåhundra kronor. Knokk. Ett litet klick ifrån mig bara.
Det drar i fingrarna på mig....hmm!


Hetthetthetträtträtträtt


Nu går det verkligen fort, kvällarna blir allt mörkare och mörkare och vädret blir sämre och sämre...vågar faktiskt uttala mig om att det är höst nu!
Något som garanterat ska införskaffas nu när hösten är här är en pälsväst, vit, brun eller svart vet jag inte men en pälsväst blir det antagligen när jag hittar någon lämplig.
Givetvis ingen av äkta päls utan av fuskpäls, här ovan är några snygga modeller från H&M, Lindex och Bikbok runt 300-500kr/st. Vissa tycker det ser äcklig och fult ut, själv tycker jag det är vrålhett!

Vad tycker du om pälsvästar?


Väntar redan på 3:an...!


Vi på bussen mot bio:n.

Då har man varit och sett " Flickan som lekte med elden " och min sammanlagda åsikt om den är att den var gryym! Lika bra som " Män som hatar kvinnor ", alltså vääldigt spännande...väntar spänt på 3:an då man inte riktigt fick klargjort för sig var alla människor tog vägen när filmen var slut. Becka var också himla nöjd då, speciellt då hon kom in på en 15 års gräns film när hon bara är 13 haahha (hoppat upp en klass och fyller år i december, där är anledning till varför vi kan gå i samma klass).

Har du sett filmen? Vad tyckte du?


Bio-time!



God morgon!

Klockan är tolv och än så länge så har jag och Rebecka endast hunnit vakna och äta frukost. Det är regn och rusk och typ orkan ute och det känns inte speciellt lockande att gå ut men trots det ska vi in till stan en liten stund och sedan gå på bio.
Det blir "Flickan som lekte med elden", är ruskigt nyfiken på den asså....hoppas den är lika bra som "Män som hatar kvinnor".
Nu ska vi fixa oss och sedan bär det in mot stan. Trevligt värre!

CIAO!

TREVLIG KVÄLL!

Svettig och ofräsch ska ja nu hoppa in i duschen, sen bär de mot Rebecka..Idol och chillkväll...det jag behöver!

hA DE BäST!


friiday!!


HAHAH en enormt fin (och vältagen måste ja också tillägga) spegelbild på oss i skolan haha!


Fredag idag...säger väl rätt mycket bara det. Dessutom prao nästa vecka så då känns det genaste väldigt underbart. Och att tillägga att jag snart ska träna och att det sedan blir mys med Idol hemma hos Rebecka så känns det helt plötsligt väääldigt mycket mer underbart.

Ha DE bäsT!


Annorlunda bröllop!! Hahah!



Hahaha fett roligt, annorlunda bröllop.
Kan inte låta bli att skratta men samtidigt skulle det vara skilt coolt att själv ha ett sådant bröllop.
Diggar starkt första snubbens moves.


the first

Heejhopp!

Termometern har sjunkit drasitiskt de senaste dagarna och jag vill leva i min halsduk 24/7.
Men det har ju trots allt gått och blivit oktober...
Matteprovet är över och det gick ganska bra. Nu väntas 1 veckas prao (= inga läxor), två veckors skola (= 2 arbeten ska vara inlämnade) och sedan höstlov. INTE så fel asså.
Ha dE bäsT!


RSS 2.0