Långweekend


Världens underbaraste dag på klipporna på Gullholmen.

Halloj darlings!

I'm back. Har blivit några stopp nu i bloggandet p.g.a att jag har sommarlov och hittar på massa skoj. Inte meningen det, jo att ha skoj såklart men inte med lite luckor i bloggandet. Blogga är bland det roligaste jag vet så det är inte det men dessvärre hänger inte internet med mig. Som jag saknat bloggandet, och er! Man tänker faktiskt i bloggtankar, har massor att visa upp. Drygt 40 bilder som jag vill lägga in men ni lär nog tröttna på mig och min lilla Göteborgs skärgård/ Bohusläns långweekend då så får väl sortera ut det viktigaste. Som jag egentligen redan gjort från de från början 121 bilderna.
Bad
från klippor, ett roligt samtal, restaurang käk, tältning, gekås shopping ( FYNDAT ) och en  otroligt varm och underbar sommardag. De andra dagarna var väl si sådär med vädret. Kortfattat om min lilla weekend. Kommer mer, promise.

Bokade precis tågbiljett hem till Malmö åt mig på tisdag. Hoppas på att inte hamna bredvid någon gammal pratsjuk tant eller något för jag kommer få gå upp med tuppen. Tänkt mig att sova på tåget. Jag ska nämligen på basketläger. Ska bli very najs men tyvärr komma verken datorn eller internetet befinna sig med mig då. Ingen uppdatering :( Men det är då det, nu ska vi inte deppa utan se fram emot lite roliga inlägg. Det är nästan som att man hoppas på att det ska regna imorgon så att jag kan uppdatera för fullu. Usch vilken hemsk tanken, regn, nä tack, men ändå lite, thihi.

Ha DE bäsT!

Har du varit i Göteborgs skärgård/ Bohuslän?

Kommentarer
Postat av: MAGGAN

Du kan lugnt ägna dig åt bloggen och din DATOR och lägga in ny DATA i den.Det kommer nämligen att pissregna hela dan i dag och mesta delen av tisdan också........kolla på www.dmi.dk (det danska metrologiska institutet) där ser du hur nederbörden är de närmste 48 timmarna - timme för timme ! Skitbra sajt!

Här är stora pölar på gården,efter att regnet började kl 04.00 i natt precis som DMI förutspådde. Kolla mail jag sänder med andra bilder till dig!

Tjingeling!

2008-08-04 @ 12:01:59
Postat av: kitt

hello

kul att läsa vad som händer nere hos dig...

kramar från moster kitt,

du är så fin på din bilder

2008-08-21 @ 22:09:32
Postat av: Janet

heej..din blogg äger xD <33



Adda gärna min min msn [email protected]

2010-04-08 @ 17:06:47
URL: http://janetsvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0