Här sitter jag och chillar i en soffa efte...

dsc02365 (MMS)

Här sitter jag och chillar i en soffa efter att ha fått fotvård. Riktigt skönt och väldigt behövligt. Nu sitter Amanda i stolen och jag väntar på henne.När vi är klara här ska vi ta en liten runda i stan och sen ikväll blir det träning. Hörs sen. Puss


Brrr

 
Bild från när jag kom hem från Thailand ;)


Känns lite såhär just nu haha...Vill inte att det ska bli kallt utan vill trotsa med svalare kläder...Kollade bloggen och förra året ungefär vid den här tidpunkten (en veckan tidigare) fotade jag en "sommaroutfit" (utan jacka!!) utomhus...Känns inte så lockande nu.
Får påminna mig själv om att jag inte bor i Malmö för imorse när jag gick till bussen för att åka och träna kändes det ungefär som Malmös vinter. De var KYYYLLLIGT asså...Även fast det inte är lika kyligt nu när klockan är mer känns det ändå som att vinter här i Södertälje närmar sig...Hörde dessutom på radion att den här vintern skulle bli den kallaste på 100 (eller va det 1000?) år!!!!!
Hur sjukt är inte det?!

Har du också börjat få kallt där du bor?


Verkar ju vara omöjligt att hitta...

Hallå!
Oj det var ju väldans vad snabbt den här dagen gick..Var ju som sagt ledig idag så det blev sovmorgon och sedan sponsor lunch med laget, därefter stack jag till skopunkten och var där säkert en timme och provade alla skor i stort sett som fanns i storlek 42 haha men INGA passade (eller vissa men de var inte snygga)... Hittade dock ett par snygga boots som faktiskt var på killavdelningen och skulle finnas i min storlek men givetvis var den slut. Så kom hem UTAN skor, det blev endast lite köttbullar och en tvättpåse från Coop forum hahaha;)
Det är sjukt asså, det finns verkligen inga skor som passar mig (förutom converse eller gymaspor då menar typ höstskor/kängor/boots). Något annat hann jag inte med för sedan var det träning.
Vi kör extra hårda träningar nu eftersom det verkligen närmar sig liga premiären så det är tufft men väldigt bra och kul.
Nu ska jag plugga lite och käka Balleria Choko (LOVELOVELOVE!)

Ha DE bäsT!


Free time



Imorgon har jag studiedag vilket ska bli riktigt skönt. Jag har däremot fullt upp...Ska försöka spana in/göra grejerna ovan, handla lite mat, klippa mig, försöka hitta skor, köpa smink (någon som testat mascaran Volume Millions Lashes, är den bra?)
 + så ska vi ha sponsor middag med laget vid lunchtid, träning på kvällen och så måste jag plugga.
Tror nog aldrig jag får gjort allt men kan ju alltid hoppas...Fett skönt att vara ledig i alla fall!!!!!


Längtar tills imorgon...

Hello!

Har lyssnat på en föreläsning imorse om framgångfaktorer, därefter stack jag till hallen och tränade lite och käkade lunch. Nu väntar jag ytterligare på att min första "riktiga" lektion för dagen ska börja. Är dock en lång dag, vi går ända till 16.30 :(
Imorgon har vi studiedag vilket ska bli såååååå skönt. Den är dock redan fullbokad med sponsor middag med laget, plugg, träning och ska även se om jag kan gå till frisören. Det behövs verkligen då jag inte klippt mig på hur länge som helst, funderar också på om jag ska göra lite blonda slingor...

Nu börjar jag snart! Vi hörs!


Lagbilderna



Lagbilderna har publicerats såg jag precis och jag tyckte faktiskt båda bilderna blev bra. Helkropps bilden på min lilla pose väntar jag dock fortfarande på men den lär nog dyka upp snart.
Har precis kommit hem från träningen och nu kollar jag Idol och ska snart äta.

PUSS!

Uppdate: Tack Li som kommenterade angående 08 Stockholm matchen. Jag har ju glömt att berätta hur det gick...Det gick bra, vi vann med ca 20 poäng och jag är nöjd över min insats, hade nog två-tre blockar, läste spelet bättre och gjorde 7 poäng...Nu närmar det sig ligapremiären mer och mer och det ska bli så kul.


Nytt



Störst var jakten på skor men hittade tyvärr inga (mina storlek 43 fötter är hopplösa). Men däremot fick jag med mig hem de här snyggingarna...Sista korshalsbandet på Lindex och en grön ganska transperat skjorta från H&M.
Me like!


Gulligt va?



Måste bara fresta er med det här som mamma så gulligt hade gjort till mig när jag kom hem från skolan i fredags...Hur glad blir man liksom inte?! :D:D:D:D


Hemma efter dagens spektakel


Jag och Katarina Andersson under matchen.

Tjena tjena!

Nu är debuten gjord i Telge!!! Det blev en mycket bra match från både oss som lag och mig tanke på att det här var vår första träningsmatch. Vi krossade Solna med 2 poäng haha som Binta i mitt lag så fint uttryckte sig. Var väldigt nervös innan men väl på plan kändes det bra...Man märker dock såklart jättestort skillnad på plan nu när man spelar mot och med så bra lag men det känns bara kul och känns redan som jag lärt mig jättemycket och kommer definitivt lära mig mer och förmodligen utveckals mer.
Efter matchen drog jag och mammis in till Stockholm men då affärerna inte hade öppet så länge blev det lite stress fram och tillbaka. Jag fick dock med mig ett fynd hem och det var hur mysigt som helst. Hann även spana in Marc Jacobs butiken och dregla lite på grejer där...


First game



Hahah en bild från igår med några tjejer i laget<3

God morgon!

Med tandborsten i munnen samtidigt som jag betyder om skriver jag nu snabbt ett inlägg här innan jag ska sticka iväg för att spela min första match med Telge. Vi ska möta Solna.
Ska bli riktigt ku men är väldigt nervös...Efter matchen blir det in till Stockholm med mamma för att shoppa lite (hoppas vi hinner innan affärerna stänger).

Önska mig lycka till!


Kvällen



Efter kvälllsträningen idag var det invigningsfest och presentation av hela laget inför sponsorer på Scandic hotell. Där blev det mycket god mat, musik och snack. Var mycket trevligt men vi stack hem väldigt tidigt för imorgon är det MATCH!!!! Och jag har råkat skriva lite fel här innan, förra helgen debuterade jag med Sbbk, imorgon debuterar jag med TELGE, A-laget. Det är träningsmatch mot Solna som kommer bli riktigt tufft, kan inget annat än säga att jag är nervöööös. Men hoppas det ska gå bra...


Hello guys! Solen skiner här i Södertälje ...

dsc02363 (MMS)

Hello guys! Solen skiner här i Södertälje o jag o några polare har precis käkat riktigt gott på Nancy's. Nu väntar bara lite av en natur lektion sen är de HEEELG!;)


Mamma


Lilla mamma och jag

Sovmorgon till halv tio, en vettig fysträning och sedan ynka 1,5 timmes lektion. FETT SKÖNT ! Dessutom har jag nu sedan jag slutat varit väldigt effektiv och städat lite här i min lägenhet och pluggat lite.
Idag kommer mamma!!!!! Är ca en månad sedan vi träffades nu och det har gått sjukt fort men ska bli jättemysigt att hon kommer upp hit<3


Marc Jacobs i Stockholm!!!!!!



Nog visste jag att Marc by Marc Jacobs skulle öppna i Stockholm men att affären slår upp dörrarna redan imorgon hade jag ingen aning om! Blev sjukt glad när jag läste det för ska troligtvis till Stockholm i helgen och då ska jag verkligen kolla in affären. Nu är man glad man bor nära huvudstaden och inte nere i söder;)
Men är det någon som vet vart den ligger? Ligger affären mitt i stan eller, nära centralstationen?


Låt bilden tala


Från Sbbks hemsida.

...Och nu ska jag iväg och träna för att bli ytterligare bättre för det är verkligen inte speciellt långt kvar tills säsongen drar igång (9oktober). Våra träningsmatcher är i helgen medan killarna (Kings som herrlaget heter) har en träningsmatch redan idag som jag ska kolla ett tag på.
Har massa andra småsaker att fixa också så vet inte om jag hinner blogga mer idag.

Men vi hörs, puss!


Cross


Bild lånad från Matildas blogg.


Inte för att jag på något sätt är speciellt troende eller så men tycker kors är väldigt snyggt. Ska försöka införskaffa mig det här halsbandet från Lindex...Är också sugna på de här örhängena.
Om någon dag kommer min mamma upp till mig här i Södertälje och ska vi antagligen åka in en sväng till Stockholm och ska då se om jag kan hitta det där.

Hiss eller diss?


Kocken själv



Gott gott visst? Tycker jag i alla fall och för tillfället i stort sett det enda jag tillagar hemma haha...Men blir nog lite ändring på de (kanske?!) när min frys lagas.
Nu drar jag snart till hallen för att skjuta lite innan träningen börjar.

Ha dE bäsT!


Lagbild



Hej hej!

Idag var det lagfoto som stod på schemat. Vi tog lagbild, närbild och helkropps bild där vi posade kul/coolt med bollen. Riktigt kul och hoppas bilderna blev bra, lägger upp de här så fort de dyker upp...Ovan är lagbilden från förra året (då var jag inte med ju).
I och med  många matcher i helgen och att lagfotografering drog över på tiden liten blev det bara ett fyspass i gymmet idag. Trots det är jag trött och har nog fått lite träningsverk. Imorgon väntar löpintervall på morgonen och sedan kvällsträning.

ha DE bäsT!


Matchen idag gick bra. Vi vann stort o det...

dsc02340 (MMS)

Matchen idag gick bra. Vi vann stort o det var kul att spela. Nu ska jag njuta av min nybakade o nyköpta pizza haha och hoppas på att tvn kan underhålla med något annat än politik. I soffan bredvid mig har jag amanda. Ha en trevlig kväll.;)


Då är ja redo för match o min telge väska ...

dsc02333 (MMS)

Då är ja redo för match o min telge väska som vi fick förra veckan är packad. Vi ska möta Lidingö i u20 sm. Vi hörs efter matchen!


Debut


Heej kära läsare!

Då är jag hemma igen efter en dag med matcher.
Idag gjorde jag min debut i Telges matchkläder och spelade mot Sanda i U20 SM. Gick helt okej för mig tanke på att det var min första match och vi vann med ca 30poäng.
Efter lite vila och mat var det sedan dags för att spela mot mitt gamla lag Malbas. Med 94:or och 95:or som tog SM guld förra året och jag och Amanda på 190 och en annan 93:a vann vi väldigt stort, närmare bestämt med ca 40-50 poäng. Det kändes riktigt skumt att spela mot dem men var riktigt kul att träffa dem.<3

Imorgon väntar sista matchen, då med U20 mot Lindingö. Vinner vi denna avslutade vi den här helgen med 5/5 vinster (totalt med U18 och U20 matcherna).

hA DE bäsT!


Idag är min första match i Telge kläder...


Bild under en träning som tidningen LT tog.

Idag är det SM!!!!!!!! Kommer spela en match i U18 SM och två med U20 och det ska bli grymt kul.
Idag kommer det bli min första match i Telge kläder och jag kommer även spela mot mitt gamla älskade Malbas lag. Kommer kännas RIKTGIT konstigt men ska ändå bli kul. Ska bli så sjukt kul att träffa alla.
Nu måste jag fixa "matsäck" som jag ska ha med mig mellan matcherna (tror snart jag har slagit någon sorts rekord på hur många gånger man kan koka pasta i veckan).

Ha dE bäST!


Fördel med småstäder


Bilder lånade från
Kissie och Kenza.

Den här är verkligen sååå snygg. Väldigt praktisk och grymt snygg bara under ett slappt linne. Normalt sätt så hade den säkert varit slut i närmaste H&M för min del i Malmö efter att den visats på både Kenzas och Kissies blogg men nu får man väl dra nytta av att man bor i en liten stad så förhoppningsvis finns den kvar här i Södertälje...Ska i alla fall se om jag hittar den. Någon som vet vad den kostar?


16 september



Morgonträning och politiskdebatt i skolan är avklarat för idag och nu ska jag lägga mig i sängen med kuddar och en filt och läsa min svensk bok som jag ska ha läst ganska mycket ur till imorgon. Är sjukt trött så är stor risk för att jag somnar...
Sen blir det givetvis träning ikvälll och ska även dit innan och skjuta lite. Hörs sen...

PUSS!



Shoppat...mat!



Nu får man ju sköta alla "vuxen jobb" själv så som handla, städa och tvätta och idag var det påfyllning i skafferiet som gällde.
Sådana grejer är så tråkigt hemma men nu när man måste fixa allt själv och då allt är ens eget är det faktiskt inte så farligt. Men ni ser ju vad jag stoppar ner i varukorgen också haha (ligger faktiskt mörkt nyttigt bröd under kladdkakan också!) och då blir det kul...


Dagens...



Dagens outfit...Eller som en kompis kom på...Dagens trasor haha;)

Skjorta 2hand
Väst gjort själv
Leggings Bikbok
Smycken H&M och Ur & penn, utomlands och Lindex
Converse


15september

Hejsan!

Skolan har rullat på idag och är jag hemma i lägenheten och håller på att laga mat. Senare väntar träning och efter vår träning spelas en träningsmatch där bl.a. mina klasspolare spelar så den ska jag nog ta och titta på ett tag. Sedan är det iiiiiddoooool ikväll (som jag älskar) och måste även plugga. Imorgon är det politisk debatt som gäller, jag ska representera centerpartiet. Någon som kan något speciellt om centern får gärna skrika till.
 
Blogg.se vill inte samarbeta annars hade jag tänkt bjuda på dagens outfit men den kommer så fort det funkar.


SM i helgen


Malbas tjejerna som jag i helgen kommer få träffa<3

Inte heeeeeeeeeeeeeeelt fel att sluta 1,5 timme tidigare idag faktiskt.
Dessvärre har jag utnyttja tiden speciellt bra än, måste  ta tag i lite plugg men sitter för tillfället bara på facebook och kollar spelschema för helgen. Det är nämligen U18/U20 SM vilket ska bli riktigt kul då många lag med spelare från landslaget och från min gamla klubb Malbas(<3) kommer så det ska bli jättekul att träffa dem.
Vi ska även spela mot Malbas (mitt gamla lag) vilket jag inte ser speciellt framemot haha...Kommer kännas konstigt:P

Någon av er basketläsare som också ska spela SM kanske?


Skor för dig, OCH för mig.



Som många säker vet så har jag väldigt stora fötter (43, ibland 42) och i och med att jag skrivit om det här har jag märkt att det finns andra med samma problem.
Jag vill jättegärna införskaffa mig ett par boots/kängor i höst, bootsen med nitar från Dinsko(som bl.a Kenza har) är ju vrålsnygga men de går ju redan halva sveriges befolkning av unga tjejer runt i och finns ändå inte i min storlek. Däremot har jag hittat de här skorna ovan där jag vet att de två översta (från Dinsko) finns i storlek 42 och att de två understa skorna är från Deichmann där vissa skor brukar vara upp till 43-44 och hoppas givetvis på att de finns i så stora storlekar.
Sko nummer 1 provade jag igår och den satt väldigt bra och även fast den ser ganska punkig ut på bilden så tror jag allt den kan bli snygg till rätt kläder. Vill däremot kolla upp om de andra skorna finns i min storlek först för bootsen med nitar tex. var också attans snygga...

Hiss eller diss?


Status, klassfoto och morgondagen.


Spets tunika Bikbok, jeans Miss sexty, ringar utomland/H&M, fjäderörhängen Ur & penn och converse.

Hello!

Ligger smått död och utmattad i sängen efter kvällens träning. Har stoppat i mig lite mat och ska snart bege mig in i boken värld och läsa min svensk roman "Saknad" som jag lånade idag inför ett skolarbete.
Idag var det klassfoto, något som man egentligen aldrig ser framemot men som jag innerst inne tycker är kul, speciellt eftersom man kan sitta och studera varenda människa sedan i katalogen och även kul för sen i framtiden att ha. Man får väl hoppas att man fastnade på bilden, det vore ju kul att bli bra för en gång skull nu i gymnasiet...Outfiten var i allafall ungefär den här som bilden visar ovan. Bilden är från igår kväll haha när jag provade lite (man tager vad man haver, har man ingen helkroppsspegel så använder man sig av kameran).
Imorgon blir det "sovmorgon" då vi inte börjar förr än 09.15 (wihoo) men då ska jag stå redo med löpdojorna för ett löppass ;)

hA De bäST!


Nyttig helg = onyttigheter



Hej!

Måste ändå ge mig själv lite cred för den här helgen då jag verkligen gjort stor nytta och fått gjort mycket samtidigt som jag chillat och tillbringat en del tid med chips och godis.
Har tvättat all smutstvätt (typ 4-5 fyllda kassar), städat min lägenhet, plugga lite, tränat (ajaj träningsvärk i benen efter fyspasset), kollat stan, tagit det lugnt, kollat film och nu står det kladdkaka i ugnen som väntar på mig. Riktigt skön helg och det bästa av allt är att jag har ytterligare ett antal timmar på mig att chilla (och plugga lite) nu ikväll.
Men, JUST DET...Imorgon är det klassfoto och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, så det måste jag allt fundera ut...Några förslag?


Shopping från Grekland

Fick önskemål om att visa upp mina grejer som jag köpte i Grekland när jag var och spelade EM där med landslaget och det är något som jag helt glömt bort för självklart ska jag visa er det....Jag fyndade ju faktiskt ganska rejält där!


Lila Converse (I MIN STORLEK SOM INTE FINNS I SVERIGE),kostade bara 450spänn...FYND!


Ett antal ringar för ca 30kr/st.


En grön cool klocka.


En sjukt användbar Adidas väska som är lätt att ha med sig till hallen eller när man bara ska slänga med sig något snabbt (har den inte hemma för tillfället så fick bli en bild från datorn på den istället).


Ett brunt snygg linne med nitar.


Och sist men inte minst min älskade svarta nitväska som jag fick för endast 150 spänn<3

Vilka fynd va?


Vandring i skogen

Hallå!

Ojojoj alltså...Nu är jag äntligen hemma från vår lååånga vandring i skogen med klassen och paralellklassen.
Har fått ett tiotal myggbett, träningsvärk i ryggen efter att ha gått och burit en stor ryggsäck genom skogen för backar upp och ner i drygt 1,5 mil samt en stinkande röklukt i alla mina kläder
efter gitarr-allsången runt bransan igår.
Kan inte säga något annat än att det har varit ganska långtråkigt att gå (vandring är INTE min grej har jag fått bekräftat) men med härliga människor runt omkring så har det varit ganska kul ändå.


Mitt i vandringen.


Haha Mattias och sina vääältränade axlar;)


Matstopp där vi fick laga pasta carbonara på trangiakök.


Tack o lov att jag fick lånat ett par gummistövlar för det var väldigt mycket lera i skogen så vi balanserade på plankor...


Hahah Gabbi tappade dock balansen och blev lerig haha;)


Allsång kring brasan.


Hahah här har vi några som givetvis inte lät Nutellan stanna hemma;)


Min "lilla" klass ;)


Today - Tomorrow


Jeansjacka Second hand, transparent skjorta mammas, väska köpt i Grekland, lacktight Bikbok, örhängen Ur och penn, övriga smycken Lindex, thailand och H&M.

Här har ni klädseln för dagen...Imorgon blir det något helt annat, rättare sagt gummistövlar och hoodtröja då vi ska ut i skogen och vandra med klassen. Ska gå ca 1,5 mil och tälta under natten...Inte så taggad för kylan, myggen och utetoaletten (snarare ett hål) men ska bli kul att göra något tillsammans med klassen.

PUSS


Birthday



Idag fyller min kära vän/granne/lagpolare Amanda år och jag överraskade henne till tårar imorse då jag plingade på dörren efter att ha pimpat hennes dörr och sjöng med kladdkaka och present.
Blev så glad av att hon blev så glad att jag ett tag nästan trodde det var jag som fyllde år.


Hallå.Har haft en ovanligt trevlig måndag ...

dsc02311 (MMS)

Hallå.Har haft en ovanligt trevlig måndag idag. Först skola(vår lärare släppte oss bl.a 50min tidigare),sen en runda på stan för att fixa lite ärende o så köpte jag de här örhängena. Därefter en kul träning och sedan slängde jag och några tjejer i laget oss iväg med bilen för att se bion "I rymden finns inga känslor" som var riktigt ball faktiskt. Hungriga som vi var efter träningen gömde vi med oss kina mat in på bion o satt där o åt. Som ni hör har jag haft en riktigt lyckad måndag,hoppas ni också haft det. Nu ska jag sova.Puss:)


MIN EGNA LÄGENHET!

Heeello guuuys!

Nu äntligen har jag snott till mig internet av min granne/lagpolare/tunga vän Amanda så nu äntligen kan jag lägga upp bilder på min fina lilla lya haha, min lägenhet!
Känns riktigt sjukt att bo själv i en egen lägenhet men jag trivs riktigt bra.
Här kommer före och efter bilder på min nice:a lägenhet som mamma så gulligt styleat...

Vardagsrummet före


Vardagsrummet efter


Köket före


Köket efter


Badrummet före


Badrummet efter


Min säng


Vad tycks?


RSS 2.0