6 månader har gått...

Imorgon är det 6 månader och 5 dagar sedan jag gjorde min korsbandsoperation. Det är dock drygt 11 månader sedan jag skadade  mig men operationen gjordes i augusti. Sex månader efter operation kallas man på ett test för att mäta av styrka och testa knäet. Det blir som ett klartecken för hur pass man ligger till och att man kan börja köra sin sport fullt ut så smått...Jag ska iväg till Artrokliniken imorgon och göra det testet och hoppas verkligen på att det ska visa bra. Min sjukgymnast säger att det ser jättebra ut och det känns bra för de mesta så egentligen har jag väl ingenting att ora mig över. Men är ändå lite smånervös eftersom jag verkligen vill att det ska visa bra. Resultatet tror jag dock jag får vänta på ytterligare någon vecka men testet görs i alla fall imorgon. Min högsta önskan är just nu bara att min knä ska bli braaaa och hålllbart så jag slipper oroa mig och kan börja köra basket igen. Önskar verkligen att jag är i det tillståndet nu snart men ingenting ska stressas då jag verkligen inte vill riskera något. Jag har krigat länge med denna rehab nu så bara att hålla ut sista nu. Imorgon ska i alla fall de testet göras och det ska bli spännande att se...

Ibiza info

Har fått lite frågor från läsare angående Ibiza som jag tänkte svara på.Det har varit frågor angående hotell(boka hotell när man är 17), flyg, sysselsättning och annat från läsare som själv är intresserade av att åka till Ibiza. Så tänkte dela mig av detta och svara så gott jag kan då jag verkligen kan rekommendera Ibiza.
Vi bokade vår resa väldigt spontant, vi hade hela tiden snackat om att vi ville resa någonstans men visste inte riktigt var. Så dök Ibiza upp och passade oss bra i tiden och allt vilket gjorde att vi bokade de typ en veckan innan vi reste. Hotellet kunde vi boka trots att vi inte var 18, det fanns dock 18årsgräns på vissa hotell men det stod då angivet på sidan. Men ärligt talat så var de inte alls så strikta med de, det var inga problem för oss att bo där trots att ingen av oss var 18. Hotellet vi bodde på hette THB Ibiza Mar och låg på en av de stora beacherna som hette San Antonio. De var den lite lugnare stranden jämfört med Bossa beach som de sägs vara ännu mer liv på. Hotellet var i alla fall hur bra som helst. Vi bokade rum för tre som bestod av 2 sängar och två soffor men då ingen ville sova själv i soffan delade vi tre på två sängar haha. Det va hur bra som helst, låg precis vid stranden, precis i centrum och standarden var schysst. Vi fick dock fixa egen frukost men då där fanns närköpsbutiker 10m från hotellet var det inga problem. Fick de till bra pris också så deras hotell kan ja verkligen rekommendera.
Vårat hotell
Flygbiljetterna bokade vi som sagt spontant ca en veckan innan vi reste på Ryanair som hela tiden hade flyg till Ibiza. Vi reste från Skavsta (tror bara Ryanair flyger därifrån) och var väldigt smidigt, totalt var vi borta 5 dagar...Åkte midsommarafton, fredag och kom hem på onsdagen. Kan verka lite men det funkade faktiskt och vi hann göra de mesta vi ville även fast vi mer än gärna stannat längre såklart.
San Antonio som stället hette som vi bodde på var väldigt fint. Fina stränder med klart vatten och bra stor strand så slapp ligga och trängas med äckliga britter som de kryllade av haha. Sen fanns där såklart en massa klubbar som hade öppet hela natten, de va inga svårigheter att hitta och de va verkligen grymma. Va bl.a. på Space som vann pris för världens bästa nattklubb 2010 som hade hur många rum och våningar med musik och folk som helst. Inget går ju att beskriva med ord utan enda sättet att få en rättvis uppfattning om Ibiza är ju givetvis genom att åka dit för de kan jag verkligen rekommendera er för det var verkligen så j**vla kul och den roligaste resan jag gjort. Så rekommenderar de verkligen, har inget dåligt att säga, det var så sjuukt roligt och bra på alla sätt!! Vill sjukt gärna utomlands i sommar igen och det är inte helt omöjligt att det blir Ibiza igen faktiskt, men det lär bli till att boka något lika spontant som förra året i så fall så får se.
Men allt beror ju såklart också på vem man åker med men med de här tjejerna går det inte att ha tråkigt <3

Måndagschill

Bild på mig och Claess från helgen då laget var hos mig :)

Måndag vilket innebär tidig dag så slutade redan kring lunch. Föör skönt. Kan nu också säga att det är jag Paulina som skriver igen och inte Amanda som varit lite uppdaterande här, nu kanske alla kan förstå mina inlägg igen...Nu slipper ni massa förtkortningar och english, no hate Amanda, tycktre hon skötte de bra annars ;)

Ska iväg på stan med Mickan nu och försöka fixa lite smågrejer till min lägenhet som behövs. Rätt bråttom faktiskt så måste dra men hörs sen, ska bättra min uppdatering och bilder på lägenheten kommer snart som jag lovat och inlägg om Ibiza som ni också frågat om kommer.

Puuusss!!


Svar på frågorna

Först av allt, NI SUGER!!!!! Sämst på att ställa frågor.  -.- riktigt besviken trodde ni var hypeade läsare som skulle ställa typ en miljon frågor för det kan ju liksom vara om Pau och det är jag som svarar. shiiiiiiiet :/  anyways here we go ....
Pau, hur känns det att vara så bra på basket? Jag menar, du kommer ju ändå från Skåne där det inte finns så många talanger man hört talas om (dont get me wrong tho, finns säkert många talanger men ditt namn är högt rankat) vad fick dig motiverad?

Har du någon pojkvän? Är du kär?

Amanda, hur känns det att vara så poppis bland att college skolor? "dont play with peoples hearts and feelings" men det är ok att göra det med skolorna huh?

PUSS PÅ ER BÅDA

Hahah, Jag tror att det känns bra alltså lite snett att fråga en fråga som Pau ska svara på när det är jag som ska svara (BINTA!!!!) haha, men PauPau is the shiiiiiet! representar sin hem stad im proud of her tho :) Hon blev säkert motiverad att få spela med mig så hon ville komma upp till min level ( THAT WAS A JOKE/ETT SKÄMT FÖR ER SOM EJ KÄNNER MIG ELLER KAN ENGELSKA LOOOOOOOOOOOOL)
Neeej, Paupau har ingen pojkvän vet dock inte om hon är kär tror inte det och om hon är det och inte sagt något är det krig NO JOKE! -.-
Hahaha, poppis huh?! Neej, men det är fett najs att folk krigar att man ska spela för dem. Vem vill inte det liksom? så det är najs :) bet u know how it feels,right QueenBaka
Och let me put it like this...Ger du dig in i leken får du leken tåla.. eller?! Vet att players tänker så om andra människor när det gäller hookups, lol så... neeej men sluuta nu haha, känner mig fett elak dock mot vissa...

looove u QueenB! hahahah

Hej Paulina! <33333
Jag spelar basket i tensta och tycker du är jette cool. Vad tyker du om alckohol?? <3333

Hej Fatima! Jag vet att Paulina tycker att man ska göra precis det som känns rätt. Eller jag tror det iaf, jag menar man lever bara en gång och om folk vill dricka eller inte är hlet upp till dem själva. Och jag håller med på den punkten, ditt liv liksom. För att folk som spelar proffs i Europa tex, är inte direkt nunor om man säer så...Just sayin... lol hoppas du fick svar på din fråga Yell :)

Jag undrar när ni båda är tillbaka i spel? Vad har hänt med dig Amanda? Saknar dig och Paulina på plan så när kommer ni tillbaka????

Emmmh, jag är nog tillbaka om typ fyra veckor eller nåt hoppas jag. Jag vred till mitt knä som vartit knas sedan innan men det är inget allvarligt men eftersom jag inte hunnit träna nästa något denna säsong med tanken på mina två hjärnskakningar och sedan typ 3 träningar innan eurocup och sen så har jag vart sjuk så har kroppen ej fått bygga upp muskler och bli starkare som resten av gänget. så det är det jag jobbar med nu, jobbar med fysen och så och rehab såklart. men började träna denna vecka utan kontakt. så det känns bra lite ont ibland bara but im cool tho, och paupau är nog tillbaka lite senare än mig tror jag.

Jag undrar också när ni tror ni är tillbaks på plan? 
Hur går rehaben? 
Vad är mest inspirerande för er nu? 
Hur vet Palle säkert att hennes skada är läkt? 
Blir hon röntgad eller?
Helst vill jag att ni ska ta det lugnt och inte hetsa er tillbaka. Viktigaste är att ni blir 100% återställda och tänker på er själva och inte basketen i första hand.Vet att ni är två kloka tjejer, men förstår det spritter i fötter o fingrar.... Kram!

 

Maggiiish se svar ovan, rehaben gååår bra för oss båda. Men är sjukligt stolt över Paupau hon kämpar som en dåre och man ser hur stark hon blivit och allt. plus måste bara lägga till Pau har vuxit så sjukt mycket som person:D såå härligt att se :) hihi

För mig äre nog att spela mina sista matcher här i Sverige med det bästa gänget (sista matcher i sverige på ett tag iaf, om ni fattar) såå jag vill jätte gärna komma tillbaka tio gng starkare och bättre och bara döda med BÄSTA gänget lol och jag tror pau tänker likadant!

Hon har väll gjort det förr, haha har ingen aning faktiskt men det är väll att man blir starkare och sånt :s

jaaaa,tack Maggiiiish we r :) lol


hur går det med stylingen i nya lyan..vill se bilder o sen er på planen.

 

Det är såå naaaajs hära :) Just sayin :) haha

 

Vad är viktigast för er om ni MÅSTE välja, basket eller vänner?


Alltså för min del så är mina närmaste vänner inom basketen så jag menar det går typ hand i hand fattaru.  vet inte riktigt om det svara på din fråga allstå, vänner är den familj som du själv väljer.. så i meeaaaan ...hmmm hahhaha

yeeea... :S



okeeej, hoppas ni fick svar på era frågor eller så. meeen thats all i got for this time.

och juste mitt nya ord är loling ni vet när man skriver lol så lolar man men på engelska blir det loling. SWAG





Blommor i omklädningsrummet

Haha okej då är frågan..vem gav mig och Jennifer blommor idag?? Haha idag när man kommer till träningen ligger de blommor på min och Jennifers plats. Vet inte om det är någon som driver eller vad men har ingen aning om hur de kom dit och av vem? Men mina blommor står fint här i min lägenhet nu i alla fall och Jennifer blev jäääätteglad ;)
Har chillat med mina kära vänner här ikväll i lägenheten, stor skillnad på att bo en i två nu, föör skönt. Ni ska få era bilder på lägenheten, de kommer håll ut men nu är det dags att sova!
Puss

Shooo mans! Sitter här pp as i call her.ha...

imag0586 (MMS)

Shooo mans! Sitter här pp as i call her.haha,varför kanske ni då undrar..haha,jaa för att hon är the one n only PP haha. Jag vet fett torr-.- Iaf,ja bilden talar för sig själv riktigt sliten tjej här.LOL Men jag och pau pratar minnen och typ framtiden,sjukt mysigt har ej chillat med henne på för länge. Och eftersom hon nu flyttat in i samma port som mig och min roomie QueebB är hos Halvan ikväll så passar vi på. LOL, iaf för er som är riktigt sega så äre Amanda zahui som skriver...emmh,vad mer kan jag skriva?? ?? Nu ska vi se om Pp har trogna läsare trotås att hon är KEFF på att uppdatera bloggen. Vi ska ha frågestund. Fast jag ska svara på frågorna.. så ställ vad ni vill så ska jag svara så gott jag kan;) aijt?? Så upp till bevis om hennes blogg är så känd som det sägs, STÄLL FRÅGOR!!!! Svarar typ imorn eller överimorn. Peace så länge. FSLP


R.i.p min gamla lägenhet, det här är ungef...

imag0571 (MMS)

R.i.p min gamla lägenhet, det här är ungefär vad som finns kvar i den då i stort sett allt idag har flyttats över till min andra nya lägenhet två hus bort. Kommit rätt långt faktiskt och är riktigt nöjd med min nya bostad:) Flyttat i stort sett hela dagen men avbrott på matchen som vi spelade idag mot Solna. Vi fick även ta emot pris idag i hallen,vi blev vinnare av Telge bragden 2011. Det är ett stort idrottspris i Södertälje som alla idrotter och individer tävlar om. Riktigt kul att vi utsågs som vinnare!:) Nu ska jag och mina föräldrar som är här och hjälper mig med flytten snart sova, är fan trött efter att ha flyttat idag haha. Hoppas på att få allt klart imorgon! Puss


Börjat så smått

Flyttningen har börjat. Mickan var världens bästa och hjälpte mig att packa ner massa grejer idag och körde över till min andra lägenhet. De komiska är att ja verkligen ska flytta men samtidigt så ligger lägenheten två hus bort så det är inte värsta avståndet. Har dock mycket att packa, fattar inte hur jag, enstående i en etta kan ha samlat på mig så mycket saker och så mycket skit. Det ska rensas kan jag ju säga men just nu vill jag bara för över allt till min nyrenoverade tvåa. Betydligt fräschare och bättre än min nuvarande kan jag säga..Så hoppas på att få klart där i helgen då päronen också kommer upp och hjälper mig.
Puss!

Då är man snart på skånskt mark igen. Trot...

imag0510 (MMS)

Då är man snart på skånskt mark igen. Trots att jag inte ska spela så fick ja hänga med ner till Lund för att möta Eos. Känns kul att va i Skåne igen, nästan hemma och får även träffa min familj. Sitter här och chillar med Mickis på tåget, kul och skön tågresa har de varit faktiskt och nu är vi snart framme. Gametime 19.00 ikväll så mina kära Skåne läsare, kom dit och kolla. Puss!


Helgen

Heej!
Chillar i soffan efter att ha varit på barnkalas idag haha. Sallys lillebror fyllde år så va där och käkade god mat, lirade lite tv-spel och klädde ut oss till Spiderman haha. Tror Benji gillade våra masker faktiskt även fast han till en början såg ganska rädd ut.
Har även haft match mot Norrköping i helgen som vi vann och haft filmmys med Claess och Lina. Träffade även några sköna killar från Örebro i helgen som vi träffade i somras.  De var här för att testa på Stockholm lite så blev en sväng dit för att träffa på dem.  Haha inte många bilder som togs men Hygerth ville så gärna vara med på min blogg så kände att jag va tvungen att lägga upp de här på honom haha.
Taggade barnkalas idag!

Soon back on court


Heej!
Fick goda nyheter från min sjukgymnast Lasse precis då jag nu mer och mer kan steppa upp i basketträningen. Känns riktigt skönt asså. Känslan av att slippa springa där vid sidan av planen och bara se på laget som tränar ska nu alltså mer och mer försvinna. Har fortfarande en bit kvar till min comeback men nu börjar det närma sig och det kommer kännas så skönt att äntligen kunna börja köra lite basket igen, till en början dock bara utan kontakt.
Kommer nog kännas konstigt eftersom det är ca 11 månader sedan jag tränade en ordentlig basketträning men nu äntligen närmar det sig...
Om ni undrar vart jag varit de senaste dagarna så har jag varit i en pluggzon och för det mesta bara slappat de sista dagarna på lovet. Hängt med mina hoomies Claess och Mickan har jag också gjort men nu idag börjar skolan. Jullovet är slut vilket skär i hjärtat på mig men trots det så känns det faktiskt helt okej att nu dra igång igen.
Puss!

Matilda o Lina hälsar!

Har myyskväll med Claess och Lina och har kollat lite Gladiatorerna och kan ju säga till er som tycket basket är en messport så är bl.a. "Bullet" i gladiatorerna en tjej vi möter på plan. En rätt stabil tjej faktiskt! ;)

Nu chillar vi i soffan med musik, skönt och bara ta det lugnt ikväll och ska även försöka lägga oss i hyfsad tid,som vi inte lyckades med igår. Men det är myysigt här så lär chilla ett bra tag till.

Puuuss!


Sjunde januari

Good morgon!
Okej ska inte överdriva, har varit vaken rätt länge faktiskt men går forfarande runt i min sovtröja och ligger däck i soffan. Precis läst ut min engelskbok och måste nu ta tag i lite plugg som t.ex. skriva en recension av boken samt en uppsatas om terrorism. Roligt man kommer ha!
Bjuder på en låt som just nu spelas flititgt i min ipod efter att ja hittat va den hette..klurig titel, de sjunger i've been waiting for a long time hela tiden och den hette long time..upps.
Nu måste ta tag i mitt plugg, see yaah!

Hårdträning!

 

Heey!

Vårt lag har någon slags träningsläger typ haha, två stenhårda pass per dag och jag beundrar verkligen mina kära lagkamrater som sliter som djur på träningarna och det känns jobbigt att sitta på sidan och inte vara lika aktiv även fast jag just nu också är i en slags hårdträning och kör mycket rehab och kör nu även basketpass till en viss del. Men det gäller att skynda långsamt för min del men gör verkligen allt jag kan och det gör verkligen mitt lag just nu också då de tränar stenhårt.

Ska nu stoppa i mig lite thaimat och ska sedan dra till ett gäng sköna tjejer med Mickan, blir en bra kväll.

Puss!


New year new possibilities

2012 har börjat och förutom en grym nyårafton så har året redan varit lite upp och ner. Men jag har höga förväntningar på 2012 och tror att det kommer bli ett riktigt grymt år faktiskt. Bara att jag kommer få börja spela basket igen och slippa rehaba är ju en underbar sak. Blir förhoppningsvis också ett roligt slut på denna säsongen, konserter,sen fyller man 18 år, påbörjar sitt sista år i skolan och sedan väntar en ny spännande säsong. Tror faktiskt det kommer hända rätt mycket spännande och kul nya saker 2012 som jag ser framemot. Nyårslöfte ska man väl också ha, och förutom att jag ska försöka få bort ett ticks så ska det faktiskt vara att leva ännu mer i nuet och faktiskt njuta av allt och alla underbar man har i sin omgivning.
Här kommer lite bilder från de sista timmarna av 2011...

2012

GOTT NYTT ÅR MINA KÄRA LÄSARE!!
Nu inleds 2012 och 2011 avslutades riktigt fint igår på alla tänkbara sätt.
Hade en riktigt lyckad nyårsafton och la mig sent imorse efter en lyckad kväll.
Fler bilder från nyår kommer men just nu känner jag bara för att chilla...Och det gör jag tillsammans med Claess i soffan.

Puss

RSS 2.0