2 fyspass,3 basketpass o 1 teknikpass är v...

dsc01471 (MMS)

2 fyspass,3 basketpass o 1 teknikpass är vad vi har hunnit göra här på landslagslägret sen igår. Vi fick också se en ligamatch (herrar sm slutspel) med fullsatt läktare,3000 pers,riktigt fett och även imorgon ska vi få se en sådan match, ska bli riktigt kul. Nu behöver vi sova,imorgon väntar bl.a 3km,fys och en träning;) Trevlig valborg! Puss


Landslagsläger



God morgon!
Nu är väskorna snart stängda (jag tror jag lyckades med packningen!) och det är dags att åka iväg.
Jag ska på landslagsläger och kommer vara där under hela valborg. Det kommer vara några basketpass men framförallt fysträningar så det blir tufft men ska bli kul.
Ha en riktigt härlig valborg, kanske mms bloggar något under lägret annars hörs vi senare.
Fortsätt ställ frågor i frågestunden här (går även bra att göra under detta inlägg), så svarar jag på allt när jag kommer hem.

ha DE bäST!


PUUUUUUUUUUUUUUSS!


Vad brukar du glömma?



Försöker med hela min kropp och själ få ner endast det nödvändiga i väskorna, packa så litet som möjligt (ska få in allt i en minibuss) men samtidigt inte glömma något. Känns väl sådär än så länge men tror jag ska lyckas...
När det är landslagsläger får man/ska man i stort sett bara använda neutrala kläder samt Sverige kläder som vi fått innan och lite som de ska dela ut på lägret. Så ska packa ner lite OS kläder från i somras (bl.a. se ovan).
Var va jag nu, tandborste, sport bh och........strumpor, oo shit hade glömt strumpor!
Aaa..hjälp mig med saker jag inte får glömma, vad brukar ni glömma?


R Kelly



En gammal goding som hamnat på mest nynnade låt idag listan i mitt huvud.
Denna ska jag dessutom försöka knepa ihop på gitarr på musiken i skolan.


Heejsan! En liten dagens outfit bild i kas...

dsc01457 (MMS)

Heejsan! En liten dagens outfit bild i kass mobilkvalité. Solig härlig dag och vi slutar redan 13.00, då blir det att åka hem o packa inför landslagslägret imorgon. Puss Puss


Beställd!



H&M problemet löste sig genom att min polare (beställade med henne) beställde något extra då det inte går att beställa från H&Ms online shop för ett belopp under 190kr :S
Så nu är den här fin fina ringen på väg hem till mig, den anländer dock inte förr än i slutet av maj haha, men den som väntar på något gott........(väntar alltid för länge jag veeeet, men ändå).


Glassälskare som jag är unnade jag mig en ...

dsc01430 (MMS)

Glassälskare som jag är unnade jag mig en ben and jerry kulglass idag (35SPANN!). Körde cookie och chocolate;) Riktigt god men de goda tog slut lite väl snabbt bara.;)


Hey snyggon! Sitter på bussen mot stan,ska...

dsc01415 (MMS)

Hey snyggon! Sitter på bussen mot stan,ska ta mig en liten titt där (shit ja fyller ju år snart!) innan jag ska spela piano. Sedan blir det brännboll o grillning med laget. Puss Puss !


Random information


Då ligger man smått död i soffan efter en 07.30-19.00 dag. Men med det sköna värdet och en rolig träning är det inte hela världen.
Betar av en efter en sak i skolan nu, har bara so redovisning (imorgon), en bild uppgift och 3 nationella prov kvar nu vad jag vet på ett tag nu så det är bara att ligga i sista tiden nu.
På torsdag sticker jag på landslagsläger med alla landslag vilket ska bli väldigt kul.

GLÖM INTE MIN FRÅGESTUND! Fortsätt ställ frågor, går bra att ställa i detta inlägget också eller här.


Hallå hallå. Har precis haft matte muntlig...

dsc01391 (MMS)

Hallå hallå. Har precis haft matte muntliga nationella och det gick helt okej faktiskt. Har två lektioner kvar och sitter just nu med två störda ungar och väntar på att lektionen ska börja. Sedan blir de träning ;) Hörs sen! Puss


likelikelike


 

Barbent barbent, gud vad jag längtar tills man kan gå barbent utomhus i bara shorts.
DOCK med ben som fått sig en liten bränna för nu när man sticker ut benen i solskenet är de farligt bleka ;)
Shortsen ovan hade mer än gärna fått flytta in hos mig, ska experimentera  och pimpa mina egna shorts i sommar har jag tänkt.


Mmmmmmmmmm



Funderar starkt på att adoptera Ben och Jerry (man får ju inte sära på tvillingar) för vill alltid ha dem nära mig.
Men nu är fallet inte så och istället letar jag här i skafferiet om man kan blanda ihop en kladdkaka....Gottsugen är en sjukdom alltså!


Spetsklänning



Då har man massa god mat (tårta m.m!!) och firas farmors födelsedag med släkten...Väldigt trevligt.
Nu har jag inte tränat på 6 dagar (har varit tvungen att vila) vilket känns som en evighet, samtidigt som det ändå har gått snabbt haha.
Men saknar det och jag undrar hur mitt liv hade sett ut om jag inte tränat, jag hade nog fastnat alldels för mycket vid datorn. Men imorgon ska jag i alla fall äntligen träna igen och till och med spela match =)
För på torsdags är det landslagsläger...

Bjuder på dagens kalas outfit!
Spetsklänning Bikbok
Ringar H&M och Glitter
Svart armband köpt i Italien
Pärlarmband Ur & Penn

PUSS!


A la Cocoo


Den här kommer från och med igår sitta allt för ofta på mitt finger...Liknar Cocoos turkosa ringar (<---länk) väldigt mycket men min är köpt på H&M för 39kr ;) Fynd va?


FRÅGESTUND!


Foto: Johan Bävman


Er önskan är min lag. Nu blir det frågestunda här i bloggen så passa på att fråga allt ni undrar så svarar jag på alla frågor sen i ett inlägg!

Fråga på snyggon!


Balklänning!



Hittade balklänningen idag som känns helt underbar, här har ni en liten snik pik, men mer än så får ni inte se förr än det är baltime!
Nu ska accessoarer och framförallt skor (med liten klack för storlek 43 haha, good luck) jagas!


Jackan




Hittade Felicias baseball jacka som jag la ut igår. Den fanns på Nelly.se men var dock ett herrplagg och går på hela 1199kr, så det blir nog tyvärr inget köp. Då får nog plånboken hellre tillåta Gina Tricots! ;)


Basketsverige rasar mot Malmö!



JÄVLA Malmö stad rent ut sagt!
Jag ska ju som ni säkert känner till flytta till Södertälje nästa år och spela baske där i deras damliga lag och gå gymnasiet där men för att det ska fungera krävs Malmö stads tillåtelse eftersom det är de som betalar min skolgång.
Men Malmö stad vägrar betala min skolgång där, de hade betalat om jag hade gått på ett riksbasketgymnasium i Jönköping eller här i Malmö men inte i Södertälje (för det är inget riksbasketgymnasium även fast det är samma kostnad).
Detta har blivit en jättestor grej inom basketvärlden och nu idag hamnade det i tidningen (igen!) utan att jag visste om det.
Är så besviken på Malmö stad, hur många andra kommuner som helst skulle tillåta det men inte Malmö?
Nu har dessutom vi, landslagsledningen och Södertälje BBK överklagat det, men det tillåter ändå inte mig att flytta och gå i skolan och spela basket i Södertälje.
De har dessutom beslutat att inte ens ta upp det i nämden, utan en tjänsteman har bara bestämt.  
Nu måste vi vända oss till skolinspektionens överklagandenämnd istället.
Jag blir så arg och tycker det är sååååå lågt av Malmö stad!

Ni kan läsa artikeln här! Sidan 22


Ska det vara så svårt?



Efter att ha skrivit nationellt prov i matte fick vi 2 timmars ledighet.
Jag och Rebecka stack hem till henne och vi roades oss med att leta balklänning på nätet till mig, hon har reda hittat en jättefin som jag efter väldigt mycket tjat fick se (hon vill inte att någon skulle ha sett den).
Vi hittade även den här snygga ringen på H&Ms online shop som vi velat ha väldigt länge och skulle beställa den men det måste vara något problem i deras onlie shop för varför påstår de att vi har angivit någon rabatt  (som gör att man måste handla över 190kr) som vi inte har?
Helt sjukt, det går inte att komma vidare i online shoppen...någon som vet vad felet är?
Vi vill ju beställa våra ringar...;)


Baseball jacka



Tycker verkligen det är vrålsnyggt med baseball jackor men Bikboks variant är slut i varenda affär och Gina Tricots modell kommer var varannan tjej gå runt i.
 Skulle alltså vilja hitta en annan snygg modell och föll för den här som Felicia har på sig i den här college inspirerande fotograferingen. Det verkar dock inte som att man kan köpa jackan hos Nelly....eller?

Någon som vet var man kan hitta en snygg baseball jacka (ej Gina Tricots modell)?


Inte okej..!



HELT SJUKT! Min reaktion var ett rejält skrik när jag såg de vita flingorna falla ner från himlen (typ 20 pers vände sig om och glodde på mig).

Har det snöat hos er också?


Looking for a..



Solen börjar komma fram mer och mer och jag hoppas inte det dröjer allt för länge till innan man kan ligga ute och steka i solen och bada och sola. En ny bikini ska införskaffas iår och jag letar för fullt efter en snygg...Den ovan kommer från H&M och är ganska söt faktiskt, men tror inte butikerna har fått in alla sina bikinis än så avvaktar lite och ser om de får in någon pärla.


Ledig idag!



Så sjukt underbart med studiedag idag. Jag har sovit ut och ska snart äta frukost, sedan ska jag vrål plugga (mindre kul) och sitta i fotbad (mina fötter är KAOS eftersom de blir instängda i mina basketskor varje dag haha).
Större planer än så finns inte för dagen utan det blir bara till att chilla och ta det lugnt vilket verkar helt undebart enligt mig.

hA DE bäST!


Garden


149kr

Deglade lite på den här från Garden collection i H&Ms provhytt men hade väldigt bråttom så det blev inget köp men tror fortfarande den finns kvar i butik så tycker ni den ska få flytta in i min garderob?


Film gjord av mig och några tjejkompisar



Vikarien (filmen heter så) lär bli det bästa minnet från min skola.
Jag tillsammans med några tjejer spelade in en film i slutet av åttan som ett skolprojekt och den blev verkligen succé.
Jag vet den är lång (13 min) men om ni vill se något sjukt roligt som tex. en läskig våldtäktsman (våldtäktsmannen/vikarien spelas av mig) som åker runt på en rosa moppe eller 3 skrikande ungar i en bastu så kolla in den. Missa inte bloopersen i slutet!
Den är så klockren och så sjukt ball (hoppas ni förstår alla skånska, ibland tillgjorda dialekter).

Vad säger ni?


From Zara



Det här söta spetslinnet fick jag med mig hem från Zara i lördag.
Basic men samtidigt väldigt sött och lite kul under en jeansjacka tex. m.m, det är snyggare när det sitter på och 129 spänn liksom, så jag menar varför inte..?


Träningsfrivecka :O :O :O :O!



Hallå hallå!

Det är måndag och bara måndagskänslan säger väl rätt mycket, skulle gärna haft helg lite till men lyckost som jag är har jag studiedag imorgon :D Måste dock i stort sett tillbringa heeeeeeeeeeela dagen med min so redovisning som jag verkligen inte orkat ta tag i innan. Känner verkligen nu när det börjar närma sig slutet (!!!!!) att jag är skoltrött, ingen lust/ork alls att ta tag i grejer, menmen bara lite kvar så bara att ta sig i kragen.
Denna veckan blir lugn för övrigt för den här veckan ska jag faktiskt VILA helt från träning, SJUKT! Vet inte hur jag ska klara mig men jag måste verkligen vila säger både min tränare och min landslagstränare och jag börjar även inse det själv. Man är ganska trött i kroppen eftersom det varit så intensivt nu på sistonde och jag måste hämta andan och återhämta mig men herregud vad mycket tid jag kommer få över den här veckan (fast kommer garanterat inte få brist på sysselsättning) !
Nu ska jag kolla lite vänner och sedan får gjort lite av so:n idag så jag inte har allt över mig imorgon.
Känns ju som jag har hur mycket tid som helst nu när jag inte ska träna så det blir även en del inlägg till idag så håll utkik!

hA DE bäsT!


Nu är min sista match spelad med mitt älsk...

dsc01357 (MMS)

Nu är min sista match spelad med mitt älskade Malbas f94 lag,säsongen med dem är slut o nu väntar landslag och nästa säsong Södertälje. Känns sjukt sorgligt men vi har haft så roligt tillsammans. Avslutar på bästa sett med en guld medalj i Öresundsmästerskapet! :-D


Lindex!

Lindex Shop Online - Armband

Förutom ringarna i inlägget nedan finns även de här godingarna på Lindex.
 Kläder på Lindex är ofta inget speciellt (FINNS UNDANTAG) men deras accessoarer är faktiskt riktigt bra, speciellt deras smycken.
Är sugen på att köpa mitt 4-5 svarta armband från Lindex, de här döskallearmbandet var nämligen väldigt snyggt (79kr). Tycker även det är snyggt med tunnare strumpbyxor med mönster på (hjärtan tex, OM MAN LYCKAS ANVÄNDA DE UTAN ATT FÅ HÅL I DEM). Det fanns dock inte hos de 2 Lindex butikerna jag kikande in hos idag.


Hittade de här snygga ringarna på Lindex i...

dsc01353 (MMS)

Hittade de här snygga ringarna på Lindex idag. Ska nog köpa en av de i veckan när jag ska in till stan igen;) Gillar zebra mönstret på den rosa men den andra passar till mer..så vilken ska man köpa?


Hallå hallå. Äter favoritglassen i stan oc...

dsc01339 (MMS)

Hallå hallå. Äter favoritglassen i stan och går och kollar lite i affärer. Visar er lite snygga grejer som jag sett i stan senare. Pianokonserten gick förresten bra och nu ska jag bege mig hemåt.har en liten lasse från zara med mig hem och innehållet kommer ni självklart få se. Later. Puss Puss


Hola guapas!



Precis vaknat och ligger med laptopen i knäet. Jag och Rebecka ligger här lika trötta men lika medvetna om att vi måste gå upp nu. Ska va i stan om ett tag och spela piano på en konsert och sedan blir det nog lite tittande i affärer på stan. Är lite sugen på att införskaffa den omtalande baseball jackan från Gina Tricot men får se, inte kul om halva Malmö går runt i en sådan.Måste även ta tag i lite plugg.
Har lite bråttom. Vi hös sen!

PUSS


kvällen

Hallå änglar!

Nationellt prov i matte är över, jag har tränat någon timme och nu är det FREDAGS mys som gäller!
Jag och Becka ska chilla, käka massa skit och ha riktigt ball!

PUSS!!

Sommaren är glassens tid och jag ÄLSKAR gl...

dsc01288 (MMS)

Sommaren är glassens tid och jag ÄLSKAR glass så det kommer bli rejält ätande av det för min del. Kulglass är det jag gillar bäst men hade även varit spännande att testa någon ny smak av vanlig "köpglass". Pressbyrån gör reklam på alla bussar om de nya glasssorterna. Någon som testat någon ny smak? Vill verkligen testa Ben and jerrys nya...


Invigd!




Invigde min "vetintevadjagskakalladig" kavaj idag.
Det blev också debut för iår att fota outfit bild utomhus, UTAN jacka. Underbart väder.

Kavaj H&M
Jeans Zara
Väska Italien 
Armband Lindex, Ur & Penn, Marmalaid
Ringar H&M och Glitter
Converse


Sydsvenskan i lördags!




Vad med i Sydsvenskan i lördags (när jag var uppe i Södertälje och spelade SM). 
Har tyvärr inte hittat artikeln på nätet men här har jag fotat tidningen så ni får se någon bild från den roliga fotograferingen. Bad fotografen skicka bilderna till mig via mail, har inte fått de än men hoppas de kommer.
Artikeln handlar om bl.a. Malbas och Eos (basketklubbar) och om mitt och Rauchans (hon bredvid mig på bilden) mål med vår basket.

PUSS!


Beslutsångest!



Hm...hade ju egentligen lovat mig själv att INTE köpa en sådan här skinnjacka (den här modellen) eftersom det är såååå många som har sådana här skinnjackor. Men så hittade jag denna pärlan med nitar och snyggt knäppe längst ner på jackan för 399kr på VILA (erbjudande). Den är ju inte lika vanlig som alla de andra men är ändå såklart en sådana skinnjacka i den modellen alla har.
Jag har ju en "vanlig" skinnjacka (med mudd) som jag använder (även fast jag inte trivs så jättebra i den). Och sedan är det kanske roligare att köpa en annan snygg mer annorlunda vårjacka istället? Den är i bra kvalité (tror det är äkta skinn för har kostat 600-700kr) men den är inte så vårig och dessutom fodrad och ganska varm. Kanske lite sent att köpa en skinnjacka nu...
Stod där med beslutsångest i provhytten så jag köpte den och har 14 dagars öppet köp så....
HJÄLP MIG.

Ska jag lämna tillbaka eller behålla den?


Tröjan som kan starta krig!



Ingen fashion tröja kanske men ett roligt minne och en mysig hoodie med 9:ans avslutningstryck har nu anlänt till klassen.
Efter diskussion krig slutade det med trycket " Simply the best, fuck the rest " samt våra namn i en krans på baksidan.
Ett under att vi enades!


God morgon! Då har man precis morgontränat...

dsc01256 (MMS)

God morgon! Då har man precis morgontränat (fys) o väntar nu på bussen som jag ska ta till skolan. Det är underbart väder o jag går runt i uppknäppt skinnjacka och håliga jeans. Me like. Hörs sen. Puss:-D


Pris!



SM i helgen var trots en enormt sur semifinals förlust (har sagt det ett antal gånger nu va?) riktigt kul.
Blev dessutom uttagen till All star team, fick en mini pokal och ett presentkort på Intersport på 500 spänn!
Riktigt kul, tack! :D
Fler bilder kommer från helgen då jag lyckas luska ut var min mamma lagt kameran.


BACK!



God morgon!

La mig 03.30 inatt och trots att jag fått lite sovmorgon är jag helt död (ps. tack Rebecka och John för alla trevliga sms och samtal som gjorde att min hjärna slogs på och jag vaknade hahah;) ).
Det blev en låååång låååång bussfärd hem igår men vi satt ändå där på bussen med vårt BRONS!! Vi tog bronset vilket kändes väldigt väldigt skönt. Så vi är trots 3:a  i Sverige så vi ska (och är) vara glada även fast förlusten om finalplatsen skar i hjärtat på en.
Nu ska jag hoppa på mig hoj ner till skolan, det kommer nämligen några som varit med under andra världskriget och berättar om det för oss och det vill jag inte missa.

Hörs sen sweeties!


Det blev en "ryssare" !

Enligt basket.se ( se här)blev vår match en "ryssare", men i verkligheten blev den en rysare.
Vi leder matchen när det är 5 sekunder kvar. Någon i motståndarlaget skjuter en 3 poängare och sätter den!
Vi har 2,5 sekund på oss att anfalla. Jag blir ganska rejält foulad men domaren blåser ingen foul, en tjej i mitt lag tar returen och lägger i bollen. Domaren blåser inte min foul och blåser bort poängen.
FRUKTANSVÄRD FÖRLUST! Scania förlusten (som slutade ungefär likadant) var enormt sur men enormt sur är inte ens förnamnet till vad denna var. Hamnade i någon slags chock, fattade inte att det var sant. Nu har vi förlorat 4 sådana här viktiga matcher på senaste tiden och jag tyckte faktiskt vi var mer värdiga vinnare idag. Menmen ibland blir det bara såhär, även fast det är sjukt frustrerande.
Men imorgon är det brons match mot Eos (ett Skåne lag) som vi mött 1000 gånger. Så nu gäller det bara att ladda om, gå in och köra och fullständigt köra över dem och visa att vi skulle vara i final.


hA DE bäsT!


GO LIVE!



Nu drar vi till hallen för att kolla lite roliga matcher innan vår egna stora match.
Ska bli riktigt kul. Det finns bara ett mål idag, att vinna och komma till FINAL i SM!
Ni kan följa matcherna live här (klicka på länken och sedan på GO LIVE på vår match, den börjar 17.45).

Hörs efter matchen!

hA DE bäsT!



Under 7 timmars bussresa hinner man bli ri...

dsc01249 (MMS)

Under 7 timmars bussresa hinner man bli riktigt uttråkad så lite av tiden har ägnats åt att göra fjätor i mitt hår. Jonna var riktig king och gjorde värsta fjätorna på mig. Nu åter bara ca 30min skulle jag tro sedan är vi framme i södertälje;) Imorgon gäller de. Önska mig lycka till! :-D<3


FINAL 4!



De 4 bästa lagen i Sverige (U16) är nu kvar och ska spela om guldet och vi är ett av de 4 lagen.
Som bilden ovan ska det se ut på söndag, runt 14.00 tiden då vi vunnit hela U16 SM!!!!!
Är så sjukt taggad och vi ska verkligen göra allt för att ta hem SM guldet.
Nu bär det iväg mot Södertälje, uppdatering kommer via MMS.

Nu J*************vlar kör vi!!!!!


day



Hade en Elevensdag idag och dagen bestod av att döma "basket" (snarare killar som slår galet på varandra och kastar upp en boll) matcher på skolan samt räkna matte.
Dessutom slutade vi redan 13.00 idag;) 
Ligger i soffan och käkar cookies och mjölk, måste plugga matte (matteprov imorgon) och ska snart träna.
Ikväll måste jag dessutom packa för imorgon åker vi mot Södertälje igen. Denna gången för att spela FINAL 4 i SM!!!!!!!! Vi ska ta guld!


Baby-Justin Bieber



Solen skiner ute och jag är trött och gottesugen samtidigt som jag är träningssugen. Lyckad kombination!
"Dagens beroende" står i alla fall låten ovan för.


spetsspets



Hittade denna underbara spetsklänning på Bikbok i Södertälje. Kom samtidigt på att småstäder är guldgruvor när det gäller populära plagg, den här är fullständigt slut i Malmö.

Vad tycks?




Sitter och äter underbart god pasta på di ...

dsc01227 (MMS)

Sitter och äter underbart god pasta på di penco och snart ska jag iväg o spela match. Vi hörs sen. Puss Puss<3


Hittade denna från garden collectioö på hm...

dsc01222 (MMS)

Hittade denna från garden collection på hm för 149kr bara. Lite sådär fulsnygg...vad tycker ni,ska jag köpa?;)


Bildbomb!

Här har ni ett gäng bilder från Scania cup i helgen, charmiga som ocharmiga;)


Hahah...den här tillhör nog den ocharmiga kategorin eller?


Fick fixa och grejer med våra plast sängar.


Matilda fick plats i ett litet skåp (sådant som man har i skolan), förståligt att vi kallar henne Lillen ellerhur?


Sara i laget fyllde år och det firade vi med tååårta!


Fast många nöjde sig med chokladbullar;)


Fullständigt normalt.


Kommande bilder = posare på stan!


Bambi och jag tittandes (tyvärr inte spelandes) på finalen (F94) i Scania cup.


Mitt namn ropades upp i högtalarna och jag fick komma ner på plan och ta emot min All star team utmärkelse.


Älskar er <3


Home!



Hallåååå snyggon!

Jag är hemma! ! !
Har varit en väldigt händelserik helg som har innehållt blåde blod, skratt och tårar.
Trots vår 6:e placering (med en fruktansvärd sur förlust när det var 1 sekund kvar) är jag ändå ganska nöjd eftersom jag vann skytteligan och kom med i All star team.

Idag är sista dagen på lovet vilket är en enorm ångest och skolan är så sjukt tråkig när man gör så roliga grejer med sitt lag och med basketen. Men det blir till att åka upp till Södertälje redan på fredag igen då vi ska spela Final 4 i SM.
En bildbomb från helgen väntar och dyker snart upp på bloggen.

HA DE bäsT! 


Efter en förlust med ett skott när det var...

dsc01215 (MMS)

Efter en förlust med ett skott när det var en sekund kvar av matchen missade vi semifinalen och slutade på 6.e plats (av 10). Men något betydligt roligare är att jag blev utsedd till en spelare i All star team (5 bästa spelarna i turneringen) och jag blev verkligen skitglad. Nu sitter jag i bilen på väg hem mot Malmö. Vi hörs när jag kommer hem! Ha De BÄst!


Hallå. Sitter i hallen o kollar på en matc...

dsc01214 (MMS)

Hallå. Sitter i hallen o kollar på en match mellan Södertälje och Sanda, ingen jämn match direkt men kul att kolla då många av landslagspolarna från i somras spelar. Har spelat två matcher och vunnit 1 och förlorade precis 1 idag. Riktigt sur förlust då vi spelade Väldigt dåligt. Men bara att ladda om för vi SKA krossa Gladan senare idag. Puss Puss


SCANIA CUP I SÖDERTÄLJE!



Nu sticker vi (snyggingarna ovan) till Scania cup som är en tunering där det 12 bästa lagen i Norden bjuds in, vi är ett av dem och ska ge allt för att nå en toppplacering.
Tuneringen håller dessutom hus i Södertälje så det ska bli extra kul att komma upp dit och bekanta sig ännu mer med stället eftersom jag troligtvis kommer tillbringa mina kommande 3 år där.
Först en 6 timmars lång bilresa med ett par tvillingar, sen en grym turnering. Hur kul?
Internetet + datan hänger med men i och med många matcher tror jag dessvärre det inte kommer bli så mycket uppdatering (kanske lite uppdatering under bilresan).

hA DE bäsT!

GLAD PÅSK!


Köp tips i butik!

Körde inom Entré en snabbis igår och hann prova några riktiga godbitar.
Letade förbryllat efter en spetsklänning men slut hos alla de vanliga kedjorna men så i en liten udda affär hittade jag en nästan helt perfekt.
Spets, puderrosa (vit fanns också men var genomskinlig) och djupare ryggurringning.
Problemet var bara att den var för kort (oavsett storlek) för att ha som klänning och det är ju ändå klänning som jag helst vill ha den till....så jakten pågår men ett hett tips till er shortisar.
Finns på Naiya Fashion på Entré för 349kr.



Det här var det andra fyndet jag hittade (men inte köpte).
En riktigt snygg army jacka från Vila, trots att den var nersatt till 199kr tillät jag mig ändå inte att köpa den eftersom jag precis införskaffat mig en liknande (se här).



RSS 2.0