TÄVLING

image1220


Så var de äntligen dag för en tävling igen. Denna gången blir det en lättare tävling!


Tävlingsuppgift: Kommetera vad du tycker ska förbättras på min blogg!
T.e.x. mer bilder, mer outfits, mindre dagbok, ja vad som helst. Vad du vill se mer/mindre av något, eller kanske något helt nytt som du vill jag ska införa. Skriv precis vad du tycker!


Pris:  De TRE bästa förslagen på förbättringar till min blogg belönas med varsitt pärlarmband från Marmalaid värde från 99-119kr.


Sista tävlingsdatum: Tävlingen håller på tills Söndag den 3/2.


Lycka till!

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag tycker att du ska bjuda lite mer på "dina favoriter" t.ex ditt favorit schampoo, favorit kläder och lite liknander, mer kort och så helt enkelt :)

2008-01-30 @ 20:35:49
URL: http://emmasordal.blogg.se
Postat av: Junitjej

Kul med tävlingar!

2008-01-30 @ 20:36:21
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Cassandra

Jag tycker du ska visa mer dina shoppingköp. Det är alltid kul och se vad andra tycker är snyggt. Sen kanske du kan göra någon Recension av något schampo eller någon annan produkt du gillar. Annars är bloggen jättebra! :D

2008-01-30 @ 21:15:05
URL: http://cassandrasmode.blogg.se
Postat av: Paulina

Jag tycker att du ska visa mer outfits, och så kan du ha "veckans favorit" där du kan visa och tipsa om något du gillar varje vecka. Sen så kan du ha reccensioner, det är alltid bra om man ska köpa något om någon annan har testat det.

Lite tips :)

2008-01-30 @ 21:30:35
URL: http://pause2.blogg.se
Postat av: amanda

jag tycker nog det hade varit roligt med lite modetips kanske, och sen att du tipsar mer om dina favorit affärer, kläder, produkter o.s.v! sen hade det varit kul om du berättade mer om basketen! :)

2008-01-31 @ 16:03:06
URL: http://ourfantasy.blogg.se
Postat av: Mathilda

Jag tycker att du kan kanske ändra på din design(vet att det är svårt att bestämma sig för hur det ska se ut). Det hade också varit roligt att se mer bilder som du tar själv & lite fler tips om kläder/butiker och skönhetsprodukter.

2008-01-31 @ 19:48:10
URL: http://ourfantasy.blogg.se
Postat av: Maja

Tipsa oss mer, och sen visa just dina favoriter!
Det är så svårt, för din blogg är ju redan bra :)

2008-02-01 @ 23:12:31
URL: http://majabajja.blogg.se
Postat av: Frida

Jag tycker du ska lägga in lite mer foton om din vardag (alltså det behöver inte vara på dig utan på saker runt omkring). Jag älskar att både ta egna och kolla på andras foton så det vore riktigt roligt om du kunde visa oss/dina bloggläsare mer om hur du har det! :)
Det vore också trevligt med mer tips, allt från skönhet & hälsa, mode och affärer / reor, recept och roliga hemsidor till pynt och annat smått och gott.

Annars tycker jag din blogg har det mesta en blogg ska ha. Särskilt tävlingarna är roliga, och att du har så fina priser! Fortsätt dom du gör med din härliga pärl-blogg! :) (pst. det passar ju bra med pärlarmband i din pärlblogg *hihi*)

kram kram och hoppas jag vinner något av de söta armbanden! :D

2008-02-02 @ 22:59:46
URL: http://frilligt.blogg.se
Postat av: Cassandra

Det skulle också vara roligt om du visade lite mer foton, från din vardag :) Ska höra ihop med mitt inlägg lite längre upp.

2008-02-03 @ 11:03:06
URL: http://cassandrasmode.blogg.se
Postat av: Malin

Hej! Jag fick ditt brev, det var verkligen gulligt, men vet du? Någon på posten hade brytit sig in i din hello kitty påse, klippt upp ett litet hål och snott armbandet! Fattar inte att det finns människor som faktiskt gör sånt...

Men jag blev ändå jätteglad över brevet du hade skrivit och så, det var kul att få lite personlig post :) Och dessutom hade jag ju ändå tänkt att bli medlem på Gratisbio sidan :)

Tänkte vara med i din nya tävling så här är mitt tips på att förbättra din blogg: Tycker att det är coolt att du bara är 13 år, men ändå så skriver du ju bra och så. Tycker att du ska fortsätta skriva om allt mellan himmel och jord som du gör, dina funderingar, dina outfits osv. Mest av allt gillar jag dina inlägg om vardagslivet, f

2008-02-03 @ 16:56:15
URL: http://majblomma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0