Boattrain

Det blev runt en timme på vattnet idag igen. Fast inte i båt denna gång utan i ring. Bada gjorde vi ju såklart också miljontals gånger men det är för mycket för att räkna ihop tiden på. Åkring stod på schemat idag.
Förutom att luften gick ur ringen, vi har ett hål som omöjligt håller sig tätt även fast vi tejpar ihjäl de så var det attans kul. Mina kompisar flög av ringen säkert 1,5 meter upp i luften av några jättesvallvågor, haha vilken syn! De klarade sig såklart bra och bara skrattade annars hade det ju varit mindre kul. 

Det fläktade så skönt av farten och fötterna fick fotmassage eftersom de vibrerade så hårt av vattnet. De skulle gärna få komma tillbaka nu, jag befinner mig just nu i ett tåg som råkar ha sönder på ACn i just VÅR VAGN. Snacka om otur!! Dessutom hamnade vi i tyst avdelning, så här sitter vi så tysta som vi kan ( inga möss direkt ), varma och svettiga. 1,5 timmer kvar, stå ut. Men det är lungt det är nog bara 32 grader här inne. Det kunde ju varit värre, 35 :P Det du...

Funkar inte att ladda upp bilder, kommer sen.

HA De bäST!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0