Im here!

Heeej!
 
Jag är här, för ca ett år sedan började denna college process och det kändes då väldigt långt bort. Nu är jag här och har redan spenderat en vecka på UCLA i LA. Känns sjukt att det är här jag ska bo de kommande 4 åren men det känns helt rätt. Trivs jättebra redan. Har denna veckan fått göra en hel del. Det har varit introduktion och möten om skolan, läkarundersökningar, syntest, hjärnskakningstest, massa papper som har fyllts i, vaccinering, gått i skolan, startat träningen och träffat massa trevliga människor som jag numera kommer spendera varje dag med. Har även varit och fixat amerikanskt nummer (älskar kommunikationen med att alla, coacher, mentorer och vänner såklart här då alla smsar och man får svar inom bara någon minut, antar att de vuxnas hightecknivå är lite högre här hehe) och nu även äntligen en Iphone 5. Jag ska inte lägga upp någon stor recension här men gillade inte min HTC incredible S som ja haft nu ett bra tag (lämnat på lagning 3 ggr), strulat för mycket så nu är även jag en i mängden och har Iphone!
 
Allt är verkligen nytt här, massa intryck och nya grejer att ta in, allt från skolsystemet till att köpa lakan (de har inte påslakan här ,hallå??!!) men än så länge har allt gått bra. Tar nog såklart lite tid att riktigt komma in i allt men redan efter första veckan har man kommit in i vissa delar. Vi går ju till exempel och äter i dining halls eller på restauranger här varje dag, disk och handla är något jag inte kommer sakna utan Jamba juice (smoothie stället) och Taco bell är nya favoriterna. 
 
Imorgon händer något riktigt kul, vi ska imorgon iväg och ha en riktigt photoshoot med laget. Förra året var det en stylist som stylat bl.a. Britney Spears och andra kändisar som stylade spelarna och blir garanterat något liknande iår. Vi ska därefter spenderade hela dagen i studion och ta massa olika bilder. Vi ska givetvis ta basketbilder med teman och bilder för reklam. Men vi ska även ha med oss en professionell/classy/snygg outfit som vi ska fotas i samt props som de kallar de här, dvs. rekvesita som symboliserar intressen, saker vi gillar utöver att spela basket och ta bilder med det. Ska bli riiktigt riiiktigt kul faktiskt och ni kommer garanterat få se bilderna här när de är klara.
 
Det verkar va många som är nyfikna om hur jag har det och hur det ser ut så här är några basic bilder på min omgivning här...
Hallen som vi tränar/lirar i (dock vollybollnät uppsatta tillfälligt då jag tog bilden)
 
En av byggnaderna med klassrum
 
Fixade till vårt rum lite så för tillfälligt bor jag såhär med min roomie på andra sidan. Men ska om 5 veckor flytta till singelrum och ha rummen bredvid varandra istället. 
 
En del av fina campus!!
 
En del av vårt enorma omklädningsrum!!

Kommentarer
Postat av: Moster Maggan

Åh, vad kul att se lite bilder! Vill gärna se dej i miljön också! Så kul du har det!
Förstår du har fullt upp. Desto roligare när du tar dej tid och delar med dig till oss här hemma som suktar efter lite glamour.
Ska bli spännande att se dej stylad. Tror nog att nån "staragent" norpar dej så var inställd på att ha flera parallella karriärer!
Själva så åker vi på segelbåtsjakt, ska spana in tre skutor idag i sthlmstrakten!
Hej hopp, ha det gott!

2013-08-11 @ 10:50:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0