The weekend

Heey!
 
Då är det söndag kväll här borta i LA och dagarna rullar på ruskigt snabbt nu. Konstaterade precis att det redan är 2 veckor sedan vi hade vår photo shoot, känns som att det var igår. Igår var det dock ingen photo shoot utan igår var jag, min roomie Lu och Kari och hade communty service. Vi får ju uppleva så mycket och får så mycket både materiellt och stöd från människor så community service vilket är något vi gör ganska mycket under året som innebär att vi är frivilliga medhjälpare vid olika event för människor. Igår fick vi hjälpa till att dela ut mat/dricka/snacks till äldre människor med olika sjukdomar. Somliga av de var blinda och andra satt i rullstol och de alla samlades för att komma film på storbilds-tv och äta. Häftigt att se de annorda sådana här event och kändes skönt att hjälpa till och att speciellt när något sådant litet verkligen uppskattas. Efter det fick jag äntligen testat The Gun som den kallas här. Skjutmaskinen som passar dig hur länge du vill. Hört mycket om den och den var precis lika grym som folk sagt. Borde ha sådanna i Sverige asså, sköt runt 500 skott på 30-40 minuter!! Jag och Savanna hittade sedan det s.k. musikrummet här i vår byggnad där de stod ett piano och jag fick återuppta lite spelande. Lika sjukt varje gång hur min hjärna verkligen inte vet hur man spelar utan jag typ får stirra upp i taket och bara försöka låta mina fingrar känna. Tillslut gick det i alla fall riktigt bra tills jag slutade spela och hörde kinesen i rummet bredvid mig spela de ena galna klassiska stycket efter det andra.
 
Idag har dagens spenderats på 3rd Street Promenade Santa Monica. Shoppinggatan i Santa Monica som är svår att inte älska. Förutom att massa grymma affärer finns där är där pratglada människor (hann inte gå långt förr än folk stoppade oss och började prata) olika gatuupptränanden eller andra händelser vart man än går. Idag var det allt från Disneyfigurer, clowner, en man som ballanserade tallrikar och kaffekoppar på huvuudet, en dansande man i kjol till en reklaminspelning med skådespelaren/programledaren Mario Lopez. Trots sina delar med riktigt exklusiva delar finns där också många butiker där man kan fynda. Köpte bl.a. ett par shorts och tre toppar på Zara för totalt 170 spänn och fick sedan äntligen köpt ett par Victoria Secret mjukisar. Avslutade sedan med Yogurtland och kan inte vara annat än riktigt nöjd med dagen. Nu ska jag ta tag i läsning som jag måste göra till min klass imorgon. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Moster Maggan

Omväxling förnöjer! Det lär väl knappast ta slut på roliga saker i första taget för dej där! Så roligt att du delar med dig till oss här hemma så våra vyer blir lite vidgade trots vi sitter här o suktar efter stora vida världen där du befinner dig numera!

2013-08-26 @ 15:07:50
Postat av: Ina

Åh, det ena roliga efter det andra får du vara med om :) ja att vara hjälpsam är ett viktigt uppdrag som ni har parallellt med basketen. Tänk att bli serverad o hjälpt av en sån fin o snygg tjej som du <3

2013-08-26 @ 21:20:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0