College visits

Då tar vi det här lite bakåt i tiden...Sist jag skrev skulle jag ge mig iväg till USA för att besöka fyra olika skolor. Min college process har minst sagt varit riktigt lång och jag är så glad och faktiskt lättad över att det nu är klart vart jag ska. Men det var ett riktigt svårt beslut och om jag ska vara ärlig gillade jag faktiskt alla de fyra skolorna jag besökte. De va fyra väldigt olika skolor men hade alla sina charmiga och bra delar. Jag besökte University of Florida, Iowa State, University of Washington och sist men inte minst utan den skolan jag faktiskt valde, UCLA:
Fick träffa så oroligt många trevliga och godhjärtade människor under hela resan och det var en unik och helt fantastisk resa. Ingen av skolorna hade tidigare varit med om en Europeisk familj som gjort så många visits i rad och det var minst sagt en upplevelserik resa. Mitt val är nu gjort och jag är så himla glad över att jag om ca en månad kommer flytta till Los Angeles och spela för UCLA.
 
Träffade på levande gators i Florida!
 
Har nog aldrig ätit så mycket mat som jag gjorde under de här två veckorna. Denna cheesecake var bland de bästa! Cheesecake Factory kommer besökas ofta!
Fick även chansen till att testa Iowas nya rehablöpband i vatten!
 
Besökte världens första Starbucks i Seattle
 
Fick "catch the fish" på en marknad där jag helt plötsligt slängdes upp i fiskdisken och fick fånga en stor fisk framför publik som de kastade till mig från 10 meters håll.
 
Åt lunch uppe i Space Needle i Seattle
 
My new home, UCLA!
 
Framtida skola!
 
In LA, Rodeo Drive!
 
Framför basket legenden John Wooden med mina framtida lagkamrater!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0