It is over!


Sägongen är över...Tunga ord som gjorde ont i hjärtat när vi i lördags förlorade den avgörande matchen efter förlängning. Har gjort en väldigt bra säsong om man ser på den överlag då vi vann grundserien. När väl slutspelet började höll vi inte riktigt p.g.a. mycket skador som vi verkligen har fått lida av. Tjejerna gjorde dock sitt yttersta sista matchen och vi får nu vänja oss vid tanken att matcherna är färdigspelade för den här säsongen. För min del är det dock något jag ställt in mig på länge men nu blir det inte fler matcher på ett tag för laget heller. Känns riktigt tråkigt faktiskt men får glädjas åt de andra 2 SM gulden de andra åren som man fått uppleva.
 
Skulle behöva er hjälp, imorgon ska vi på en väns studentskiva i Stockholm och temat är superhjältar....Inte så att man har en superhjältekostym hängande i garderoben och kortvarsel gör att jag nu får försöka hitta på någon bra lösning. Har ni något tips på vad man kan ha på sig? 
 
Puuusss!
 

Kommentarer
Postat av: Maggan tillbaks i kylan

Så tråkigt! Förstår att laget är besviket! I synnerhet när flera av de duktiga spelarna varit skadade och då inte kunnat bjuda på bästa motstånd.
Men inte fy skam att ha två raka SM guld med i bagaget till nästa etapp i karriären!

2013-03-19 @ 08:29:54
URL: http://nogg.se/magganpuh

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0