10 days later

Tjaaa!!
 
Ups, då har man varit dålig här igen. 10 dagar sen ja skrev här nu och det är sjukt hur fort tiden går nu. Har nu avslutat week 8 här i skolan (inga lektioner på fredagar!!!) och nu återstår bara 2 veckor plus final week av min första quarter här på UCLA. 
Märks att det börja bli höst här nu också, folk tar fram jacka och uggsen men i själva fallet är det runt 18-20 grader. Förra veckan var det dock en värmeböj på 2-3 dagar och helt plötsligt hade vi 30 grader. Vi lyckades dessutom pricka in värmen på vår lediga dag så efter rehab och gym drog jag och Sav till poolen och var en utav de skööönaste dagarna på länge. Helt sjukt att ligga och sola i mitten av november. Det var dock bara tillfälligt men amerikanerna här som nu tycker det börjar bli kallt, de vet inte vad kyla är. 
 
Bjuder även på lite bilder från när jag hängde med svenskar och lite andra atleter här, en sjukt skum "återhämtningsmaskin" som man sätter benen i och som sedan fylls upp med luft och hårt tryck, en bild från när vi var på Dream Center och slog in julklappar till hemlösa (och beskådade en fantastisk vy av LA by night) samt en bild från min klass idag. Om ni kommer noga ser ni att det är Per Hammar ( från tsatsiki), det är givetvis inte hans namn men det är det jag förknippar honom med. Vi kolla idag på en svensk film i min scandinavian class, där de pratade svenska med engelsk text där utöver "Per Hammar" även Mikael Nyqvist och andra svenska kända skådespelare var med. Tillsammans hette filmen (together) och var rätt skönt att bara kunna luta sig tillbaka och lyssna även fast filmen nog var bland de mest random filmer jag sett.
 
Nu ska jag ta mig en nap här, råkade försova mig idag! Kaaaaos! Vaknade 6.45 och smsade min fysio, hon sa att jag inte behövde komma in förr än 7.45 för rehab så av någon anledning kände min kropp för att somna om och vaknade inte upp förr än 8.45. Paniken som uppstår när man vaknar asså, blev sen till träningen och skämdes!!!! Mina coacher var dock lugna och "förstod" mig, men straffet blir 6.30am träning imorgon med vår fystränare! De förtjänar jag...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0