Bringing Sweden to LA!

Heellå!
 
Då är det tisdag kväll här i LA och dagen började idag med träning och rehab. Därefter hade jag mina två lektioner var en var min skandinaviska kurs som jag hade för första gången idag. Det är en kurs som alla måste ta (någon typ av historia/litteratur) så jag och många andra atleter tar då Scandinavian Literature. Första lektionen är alltid i stort sett bara introduktion men kändes ju rätt bekvämt när läraren idag hade sitt lilla bildspel om de olika skandinaviska länderna och förutom Hans Christian Andersen, Islands vulkaner och Norge skidåkning som kändes väldigt bekant var det rätt sjukt att höra han berätta om Sverige. Han tog upp ord som allemansrätt, osthyvel, smörgårdsbord, visade bild på Öresundsbron (kan se bron från var jag bor i Malmö så aldrig känt mig så hemma som när den bilden kom haha), pratade om Abba, Ikea och visade även bild på kunga familjen. Kändes rätt sjukt men kan nog med säkerhet säga att jag måste varit en av de som varit mest bekant med denna informationen bland oss 300 elever som var där inne. Kursen kommer dock vara mer om littertur så får väl se vad som väntar men är mycket positiv till denna klass...                                                                                                                                                                      
Hade sedan min engelsk klass där vi fick skriva ytterligare en skriv uppgift idag in class, inte världens svåraste dock men krävs ju dock att man anstränger sig lite. SEN hade vi vår numera 3:e media shoot eller vad jag ska kalla det. Denna gång var det dock inte bilder, utan denna gång var det video!!!! Spelade in klipp där vi pratade/dansade/sjöng och berättade om oss själv framför kameran. Inte det lättaste då man måste komma tänka, prata och inte se ut som ett fån samtidigt haha. Fick även säga lite på svenska och vifta med en svensk flagga för att visa min nationalitet! Får hoppas de blev bra för det är klipp som kommer visas på stora tv skärmen mitt i hallen för publiken under alla våra matcher. Så mitt under en time out kan man helt plötsligt se sig själv på tv monitorn ooch stå och skrika eller tramsa inför kameran. Kommer kännas ovant men ska bli sjukt kul och se allas klipp! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Moster Maggan

Häftigt att sitta där borta i LA och höra om hemlandet!
Ja, det måtte bli coolt att se dej själv sen på storskärmen under pauserna.
Värdersätter verkligen du tar dig tid att skriva ner om vad som händer dej på dagarna, är då kul att läsa!
Nu ska jag försöka skriva på min blogg också, blir lite inspirerad av dej! Vet ju att det är så kul att blicka tillbaka sen!

2013-10-02 @ 11:41:17
URL: http://nogg.se/magganpuh
Postat av: Ina

Ja, det är verkligen kul att läsa om allt du skriver och det tror jag att många fler också tycker även om de ite kommenterar!
Tänk så duktig du är som driver din blogg också utöver all träning, rehab och studerande :)

2013-10-02 @ 18:31:03
Postat av: Heléne Harrfors

Paulina! Saknar dig här i Sverige . Hoppas vi kan komma och hälsa på dig! Kul att läsa om dina dagar i LA. Ha det bäst !!

2013-10-02 @ 22:58:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0