Ipads

Heej!!
Då har man fixat lite internationella papper idag som vi va tvugna att ta itu med, rehabat, gymmat, konditionstränat på cardio maskin, "isbadat" knäna och dagens höjdpunkt, fått Ipads!!!!
Fick i somras ett mail från Ucla där de frågade om ja ville ha en vanlig IPad eller en Mini iPad och jag trodde typ de skämtade men nej idag kom de. Alla fick de Ipads de beställt och vi kan numera glömma alla papper, anteckningar eller scheman. Allt kommer numera skötas online via våra Ipads med vårt namn på. Så sjukt nice och kände mig som ett litet barn på julafton när de delade ut dem! Vi kommer ha de som en playbook med bilder på alla våra spel, scouting report för alla lag vi möter, filmklipp, matcher och allt basket mässigt man kan tänka sig som de kommer sända ut till oss via mail. Vi kommer även ha en app där hela vårt schema kommer att finnas både som lag och individuellt med alla möten och allt man har. Vi har typ livsskyddande skydd på Ipadsen så de inte ska gå sönder så då de väger lite extra så är glad jag tog en mini ipad. Vi är dock inte tillåtna att ha andra appar eller massa privat på den utan den kommer vara som vår playbook, anteckningsbok och ett värdigt hightech sätt att hålla reda på  allt! So no more paper, usb eller cd skivor, vi har nu Ipads hihi:)

Kommentarer
Postat av: Moster Maggan

Klart ni ska ha senaste tekniken också ovan på alla andra finesser o lyx som de öser över er! Because you're worth it! Och Ucla har råd!

2013-10-05 @ 06:52:22
URL: http://nogg.se/magganpuh
Postat av: Ina

Ja, UCLA håller nog vad de sagt......så bra och praktiskt!
Undrar om ni får snygga Michael Kors väskor också tro ......, det sa ju jag ! ha ha

2013-10-05 @ 22:56:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0