My day

 
Heej!
Då är det redan torsdag och denna veckan har bara sprungit förbi!! Torsdag är som slutet på veckan för oss för vi har inga lektioner (flesta av oss) på fredagar så imorgon väntar istället möten och träning. Har tränat och har steppat upp kondition ytterligare på cardio maskinerna nu så kör ännu tuffare så är i stort sett död efter 30-45 minuter där. Kör annars rehab och gym som vanligt och vi var idag lediga men när man är skadad är man aldrig riktigt riktigt ledig känns de som. Dels för de inte är lika slitsamt för kroppen att rehaba och gymma som det är att springa massa men även för jag ser det som ett tillfälle att få in lite extra work.
 
Hade även två lektioner idag och lite mer intressanta än vanligt så var inte så faligt. Upptäckte bland annat att här i USA är det fullt tillåtet att använda sig av Wikipedia. Tror de flesta studenter inte ens de vet vad källkritik är och idag förslog min lärare att söka upp alla svar på Wikipedia. Antar väl att det bara är att tacka och ta emot...Så länge det är okej för läraren är det ju lungt. Skulle dock vara långt ifrån lugnt i Sverige om man sa att man använde Wikipedia till allt.
 
Avslutade dagen med cold tub så förhoppningvis slipper man träningsvärk imorgon. Så skönt att vara klar hyfsat tidigt idag (4-5 tiden) så nu ska jag bara chilla, försöka ta itu med lite plugg men annars får vi se vad som händer ikväll. Puuuss
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0