This weekend

Heeej!
Då har ytterligare en händelserik helg passerat. Till att börja med fick jag svenskt godis och tidningar från Sverige från sötaste Susanne, tusentusen tack. Helt underbart! 
Helgen har annars spenderats genom en hel del olika aktiviteter. Fredagen bestod av träning och eftersom vi inte har några lektioner på fredagar och träningen var tidigare än vanligt gick jag och Savanna och shoppade lite här i Westwood. Älskar Westwood, de är staden som ligger precis vid campus som vi kan gå till på 10-15 minuter. Jättemysig och har allt man behöver trots att den inte är speciellt stor. Drog sedan och hängde med svenskarna på kvällen och det är rätt sjukt hur många svenskar jag redan stött på. När vi va i Westwood var tjejen som jobbadde i kassan från Sverige och när vi gick runt i Westwood hör jag en amerikan imitera svenska, stannar upp och träffar då 3 andra svenska killar och en norsk. Such a small world!
 
Igår var vi även inne i Santa Monica. Så mysig stad! Är vanligtvis kallare där än det är här i Westwood så började dagen med ytterligare lite shopping där i Santa Monica och från ingestans sprack det upp och blev riktigt soligt och skönt även stranden lite senare. 
Idag har vi även haft community service och träning. Vi och herrlaget fick idag umgås med massa barn och föräldrar under en dag de kallar Dribble for the Cure. Ett event för att stödja cancer och där olika grupper skänker pengar för att stödja barncancer. Häftigt att se så många där och efteråt fick vi sitta uppradade vid borg och skriva autografter och ta bilder i ungefär en timme tills alla fans va nöjda. 
Hinner tyvärr inte skriva så mycket mer nu, måste plugga lite inför imon! Men varit rätt bra på att ta bilder så here you go...
 
Vill också ägna en extra hälsning till min farmor som jag vet läser detta, hon har precis opererats denna veckan och jag är glad att allt gått bra <3
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: na

Åh, så bra att ni också hjälper till och stöttar olika communities, säkert många barn som var glada o stolta för det i lördags :)

2013-10-21 @ 14:44:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0