Media

 Ännu en dag av händelser här på UCLA. Hade träning, gym och rehab imorse och eftermiddagen har sedan spenderats genom ytterligare en fotografering. Denna gång dock mer som en traditionell fotografering där vi själva stylade oss men då detta är bilder som kommer visas på tv, alla matcher, på stora tv-screenen i hallen när det är match och massa andra platser ägnade folk en stund framför spegeln. Vi spelade även in små videoklipp där vi säger olika saker och försöker se allmänt seriösa och tuffa ut. 
 
Därefter hade vi media träning i 2,5 timmar som visade sig vara riktigt intressant. I Sverige känner jag mig ändå ganska bekväm med media, blivit intervjuad en del och vet hur det funkar men här borta är det en helt annan grej och SÅ mycket större. Fyra olika människor kom och pratade med oss idag varav två av dem jobbade för ESPN och de andra två intervjuat folk på många kändisevet, NBA games och andra stora händelser så det var riktigt häftigt att lyssna på riktigt professionella.

Här är media så sjukt stort och de berättade hur vi ska agera och hur ska försöka prata till media för journalister här försöker få en rubrik och lite av sätta dit en: Vi alla fick sitta i heta stolen där alla våra presskonferenser kommer att vara med spotlights riktade mot oss och filmkamera framför oss samtidigt som vi övade på att svara på frågor de gav oss. Att på ett positivt sätt framhäva sin åsikt efter en förlust med 1 poäng i en avgörande match där den största scorern i laget inte presterande är svårare än man tror. Mina frågor hanterade jag relativt bra men under pressade situationer under säsong kommer det bli en utmaning att sitta där framför journalister (när man får chansen) och svara på dessa frågor. Väldigt lärorikt dock och spännnande!
 
 
Laget tillsammans med de fyra personerna som var och pratade med oss idag om media
Fick skynda oss att byta om efter fotograferingen så fick bli en spegelbild på vårt nu riktiga matchställ (förra fotograferingen hade vi tydligen något "fejk" matchställ) som jag bara älskar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0