We are ready!

Summer school är sedan ett bra tag tillbaka avslutat, lovet är slut, introduktionsveckan över och imorgon börjar ett nytt kapitel här. Imorgon har vi äntligen vår första officiella team practise. Jag ska inte ens försöka ge mig in på och försöka förklara alla de här reglerna här men NCAA har en massa regler vilket b.l.a. innebär att lagträningarna under en viss period är begränsade till visst antal timmar i veckan med en coach. Nu däremot är det 20 timmar i veckan som gäller (med 1 obligatorisk vilodag i veckan) vilket innebär drygt 3 timmars träning varje dag. Jag ser framemot säsongen och längtar tills vi börjar spelar matcher. Men innan dess är det en hel del träning som väntar. För min del lär jag köra gym, kondition, bollbehandling, skott och rehab så mycket det bara går! Vi en fråga här på bloggen om mer detaljerat hur jag tränar/rehabar och de kan ja berätta i ett annat inlägg inom kort.

Har varit en intressant helg här på campus, den har spenderats genom allt från catwalk/make up session i våra rum till födelsedagsfirande och idag även ett djupt team building möte med tårar och starka ord från oss alla. Har aldrig haft sådan här typ av team building förr och det är svårt. Speciellt som ny, och på engelska och även då man inte känner till alla bakgrunder här i laget. Vi är alla så olika men med samma mål och strävan och vi kommer finnas där för varandra på och utanför plan varje dag och det är häftigt att vara omkringad kring så passionerade människor. 
 
Bilderna är dock från firande av Kacys födelsedag igår.
 
Imorgon börjar skola, full träning och allt. Kommer bli betydligt mer busy (säger alla) men jag hoppas man kommer in i det fort.
 
 

Kommentarer
Postat av: Moster Maggan

Häftigt att bo så nära varandra i laget! Fan, vad kul ni kan ha det! Också en trygghet att finnas till där om det behövs för en kamrat.
Berätta gärna om träning och allt annat du är med om/på! Vi här hemma suger i oss av allt du berättar. Gulligt av dej att dela med dig.
Fast för din egen skull blir det ju också en intressant dokumentation att kunna blicka tillbaka på om du vill om nåt år. Du kommer att vara med om så mkt så du lär nog glömma bort hälften allt eftersom! Så skriv på du!
Kram nu och ta inte ut dig och knät, tänk långsiktigt Vet du är klok, men förstår det kliar i fingrar och allt annat om ger tillfredställelse att använda på plan!

2013-09-30 @ 08:33:13
URL: http://kamalahyra.n.nu
Postat av: Ina

Ja, teambuilding är mycket intressant, spännande och utvecklande! Du kommer att bli än mer kompetent som människa med allt det som du får möjlighet att göra. Men som naturligtvis kräver mycket av en som person, att våga , ha insikt och kunna sätta ord på känslorna ! Mycket utvecklande ! :)

2013-09-30 @ 09:53:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0