I'm back!

 
Heeej igen!
 
Ojdå..Nu har det varit en reejäääält lång pause här på bloggen igen. Klagomålen har öst in (gillar hur folk har hotat med att helt sluta läsa bloggen, dvs de har kikat in här även fast jag inte uppdaterat haha) men nu känner jag att det är dags att ta tag i det här igen. 
 
Senaste inlägget hette week 2, och jag har nu avslutat denna quartern och har spring break, dvs det har gått hela 9 veckor sen sist. Är nog lite svårt att catch up med 9 veckor så ja kommer mestadels blogga från nuvarande situation istället med undantag av lite bilder från dessa 9 veckor. 
 
För att göra en väldigt lång period av 9 veckor kort, så kan ja säga att de 9 veckorna mestadels bestod av basket basket basket. Vi var mitt under säsongen och vi hade 2 matcher varje vecka vilket gjorde att när det var borta match, reste vi torsdag förmiddag och kom hem söndag kväll.Min kära familj var också här på besök och vi hittade på massa kul saker vilket gjorde att tiden helt enkelt bara gick och bloggen har hamnat åt sidan. 
Vi spelade dock vår sista match för ca 2 veckor sedan nu, vi åkte dessvärre ut i Pac 12 tournament och vår säsong tog slut. Det har varit en väldigt tuff säsong för oss iår, få spelare, olika spelare varje match och mycket skador. Jag har ännu inte fått vara där ute på plan. Men stora nyheten, jag hann komma tillbaka och ha min första fulla träning sedan november 2012 ca 1-2 veckor innan säsongen tog slut. Jag valde alltså att redshirta det här året och något som jag ser väldigt gynnande på utifrån min knäsituation. Efter spring break drar skill workoutsen igång och jag har verkligen kört mycket gym och rehab det här året så mitt knä ska vara riktigt starkt. Kontrollerade vår fett procent/muskelmassa här i kroppen förra veckan och sen jag kom hit har jag lagt på mig 5kg enbart muskler och minskat min fettprocent med ca 2%. Utifrån en situation då jag har varit skadad hela säsongen och inte kunnat spela/springa/träna basket plus alla enorma frestelser det finns här i USA är det resultat jag känner mig riktigt nöjd över. 
 
Nog om basket nu, hade som sagt min familj här och vi var på Universal Studios, Lakers game, Venice beach och hade det riktigt trevligt. Nu har vi spring break och hade stora planer om att åka till San Fransico/San Diego m.m. men av olika anledningar har det ställts in och vi försöker nu hitta på så mycket som möjligt i LA. Men campus är helt dött och alla är i stort sett hemma, en bil skulle också underlätta en hel del men jag och min portugis vän är van vid att åka buss så det går rätt bra. Förra veckan var det 25-30 grader varje dag, men givetvis är det runt 17-20 denna vecka så ingen beach tyvärr. Idag ska vi dock dra till Hollywood och hälsa på några svenska vänner, inte helt fel de heller!
 
Inte tänkt att skriva en lång bok här nu...Men för att summera. Vår säsong är över, jag har haft min första fulla träning så är tillbaka från min skada (nu gäller det att komma i form bara!), familj har varit och hälsat på och jag har just nu spring break med uppehåll från basketträningar så är på första gången på väldigt länge riktigt leeeeedig! 
 
Hoppas ni inte gett upp här utan att ni nu kommer tillbaka och läser för nu ska jag verkligen försöka bättra mig här!
 
Puuss!

Kommentarer
Postat av: Moster / aunti Maggan

Wonderful reading! Så kul att höra om ditt spännande liv igen. Men Mexico då? Och vad är det för några vänner du hälsar på i Hollywood? Man blir ju nyfiken på vad de gör där! Så skönt att höra att ditt knä nu är ok. Förklara gärna vad redshirta innebär! Även springbreak kan vara kul att höra mer om. Och berätta hur våren ser ut för dej. När är skolan slut,, ska du resa nånstans, åka hem nåt? Ja det är mkt man är nyfiken på och vill veta mer om!
Så nu har du massor av uppslag att skriva om för oss som inte känner till så mycket om livet "over there" !
Stora varma kramen till dej, vår alldeles egna Hollywood Star!

2014-03-26 @ 01:09:47
URL: http://nogg.se/magganpuh

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0