In Maine

Tyckte inte det räckte att vi båda var långa och blonda, tog det till en ny nivå för att förvirra amerikanerna lite grann.
 
Har det mycket bra här hos bestie. Sett mycket av hennes campus och var till och med (för andra gången den här resan) frivilligt på lektion. Var och gymmade medan hon tog en nap och gjorde sedan min konditions program när dem spelade pick up. 30 minuter av intensiiiiv konditionsträning. Sprang 60 down and backs (yes 120 totalt) och det är också vad vårt konditionstest kommer att bestå av nästa måndag!!
Avnjöt sedan en mycket god taco middag, kollade paradise hotel och ska nu bara mysa. Imorgon har mickis bara en kort lektion och sedan ska vi bada o basta och sedan förhoppningsvis åka iväg och se lite av Maine.
 
Puss på er!
 
 

Kommentarer
Postat av: A

Tack för en intressant blogg. Kul att följa din resa. Men vill du konkurrera med de stora bloggerskorna måste du nog köra lite mer vågat o dra ut svängarna lite. Folk vill ju få lite omväxling. Typ byta namn på bloggen till ngt mer hippt och byta nick till Paow. Fyll på med lite tatueringar, sömnproblem, Prozac, fylleslag och galna upptåg med dumma killar och 100k per mnd till dig:)och du kommer bli en förebild för ungefär 100 000 unga flickor på köpet. Ett tips bara:)

2014-10-01 @ 23:03:07
Postat av: A

Nej men allvarligt. Du har en otrolig potential som bloggerska helt klart. Har eg alla ingredienser som krävs, intelligens, utseende, personlighet, en drivkraft/ambition. Men bloggen är väl inte så intressant för ngn utomstående person som inte känner dig eller är insatt inom basket. Hade du breddat målgruppen genom att fokusera mer på det som "den vanliga människan" intresserar sig för och fått dom att känna identifikation med det du skriver hade det kunnat bli bra. Talar då om mer övergripande ämnen som berör alla, som tex djupare känslor som meningen med livet, dina erfarenheter av killar, åsikter om politik, feminism, skriva väldigt mkt om fitness överlag. Nyttig mat, träningstips, resor. Isf tror jag du hade kunnat bli väldigt inflytelserik o en förebild för många unga tjejer. Många tjejer skulle nog se upp till en tjej som är 190, har långa smala ben o vet vad hon vill, o kan sätta ord på de känslor, drömmar o den frustration de själva känner. Feminismen handlar inte så mkt om orättvisa som om att brinna för någonting o känna gemenskap. Hade allt varit jämnlikt hade man hittat fel ändå bara för att få fortsätta bry sig o få fortsätta kunna identifiera sig med andra. Kärlek kan vara ett passande ämne kanske. + byta design o namn på bloggen kanske. Möjligen typ paulinastankar lr likn. Tror faktiskt du lätt kunnat bli lika populär som Kenza o Blondinbella om du bara hanterar korten rätt o lyckas trycka på rätt punkter. Har ingen aning om vad du vill dock, bara ett förslag o inget annat!

Svar: Hej!Tack så jättemycket för din kommentar! De värmer och uppskattas och jag tar verkligen emot tipsen. Jag har länge funderat på att ändra om bloggen lite och ja, till och med byta namn osv. Just nu har det blivit att den mest riktar sig mot folk som känner mig men min vision är att kunna driva en stor blogg. Har inte varit tillräckligt committed för att göra det men ska försöka ta mig tid för att göra en ändring. Jag håller med, jag tror jag kan ha en stor målgrupp att rikta mig till eftersom jag just nu lever ett speciellt liv som en collage student athlete i Los Angeles som är mode intresserad, gillar fitness och har mycket drömmar och visioner. Om du har tips på att kunna marknadsföra bloggen eller andra åsikter får du mer än gärna höra av dig! Tack för din kommentar!
Paulina

2014-10-02 @ 00:50:50
Postat av: A

Hej igen, har en del tankar kring hur du skulle kunna marknadsföra den helt klart. Det som är synd är att det som verkligen säljer är det jag nämnde i första inlägget, dvs sensationer, sex, skandaler. Om man inte är en Paradise Hotel-tjej så blir det svårt att konkurrera. Folk tycker säkert seriöst snack om karriär och basket är för boring för att lägga ner tid på. Men tror ändå det finns potential som sagt, men gäller bara o hitta den rätta målgruppen o locka dom till sig. Jag tror det är meningslöst o fokusera på basket iaf. Men det borde vara möjligt o fokusera mkt på känslor, träning, kärlek, drömmar, visioner men ändå "keep it classy". Annars kommer du dränkas av skit varje dag o det vore trist. Min rek. är att starta en twitter som är mer personlig o länkad till din blogg. Där får du mer space för egna åsikter o kan dra ut svängarna mer. Ev. skapa ett askfm konto. Skapa många kontakter i branschen, prata med andra populära bloggare med 10 000 följare på twitter o få dom att RTa dina inlägg. Då kan det lätt rassla in flera hundra följare på några timmar. När du sedan fått många följare, kontaka lokalpressen, nyheter24 o andra nyhetssidor som kan intervjua dig. Dra nytta av ditt namn o försök få offentliga nyhetskanaler o uppmärksamma dig! Skriv om dina framgångar, visa hur du ser ut o locka med en intervju bara dom länkar din blogg. Var tydlig med din inriktning också så blir du mer intressant om dom vet hur du är och vad du står för. Dra ut svängarna i åsikterna genom att var lite personlig tror jag är nyckeln. Vad tror du om det?

2014-10-15 @ 14:46:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0