På resande fot

 
 
Heeey!
 
Då har jag tagit mitt pick och pack och flyttat ut från summer school housing och är nu på resande fot. Summer school är nu slut och the fact att vi är i quarter system gör så vi nu har 2 veckor lov där vi inte är " tillåtna" att bo på campus. Vi måste alltså hitta eget boende och vad passar då inte bättre än att ge sig ut i landet och hälsa på sina fina vänner på öst kusten. 
Vår coach vill även att vi ska ha ett uppehåll från basketen MEN det betyder inte från fys. Vi har värsta konditions och gym programmet som de har skickat med oss som vi ska göra för när vi kommer tillbaka väntar spring test och klarar vi inte det så har vi 6am konditionsträning hela hösten tills vi klarar testet. Testet kommer bestå av 60 down and backs, dvs 120 sprints totalt fram och tillbaka på planen. Fuuuun stuff!
 
Så för en vecka sedan lämnade jag LA och drog till New Jersey och hälsade på Kurt och har sedan varit hos Jennifer som bor lite närmre New York ett par dagar. Riktigt kul att få träffa dem och att få se hur deras liv är på deras skolor och träffa deras team mates. Riktigt kul faktiskt och är så skönt att bara kunna umgås med sina svenska vänner, inte behöva tänka på skolan och uppleva nya saker. Var självklart också i New York vilket var riktigt coolt. Gillade staden och försökte se så mycket som det bara gick på den tiden jag var där. Fick även in lite shopping och kändes som jag fick sett det mesta som jag ville.
 
Nu har jag förflyttat mig till Maine och är och hälsar på Mickis!!! Hon är just nu och har clinic med laget så jag chillar fint i hennes säng. Kom hit igår kväll och stannar här tills fredag så ska nu få umgås med min bestie i ett par dagar och få se hur det är på University of Maine.
 
Ta hand om er!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0