Hemma

För 10 timmar sedan satt jag på en bänk i Rom och solade mitt face. Nu sitter jag hemma framför datan och fryser om fötterna. Enorm skillnad i temperaturen....innan idag i Rom visade en digital temp 31 typ i blandad sol och skugga här är de väl runt 15:P Det var helt underbart i Rom. Jättefina saker och upplevelser var där, plus över god mat och glass. Mmm glassen var fantastiskt god.....det blev choklad typ alla gånger men ibland fans där frukt att ha tillsammans med glassen....heeeeeelt underbart gott!!! Nu är jag i allafall hemma och det är skönt att komma hem de med......men jag blir inte hemma länge:P På onsdag förmiddag åker till till Stockholm, KUL!!!:D
Jag är sjukt trött nu och i morgon är de skola så för min egna hälsa så väljer jag att inte fixa och dona med massa bilder och sånt nu....vi kom hem ganska sent idag också så jag behöver sova!! Imorgon ska jag in till stan och byta en sak.....sedan kommer jag hem då är de läxa och blogg som gäller!!

Haa de bääästtt!!!

PS. Det är konstigt med läxa.......jag tog med allt och tänkte ohh va skönt de gör jag dem 2 timmarna på flyget för de kommer ändå bli så drygt. Men när man väl sitter där då tar de helt plötsligt 1 timme att skriva dagbok och 30 min bara attt dricka och sen vill man ju inte vara taskigt och säga nej när ens pappa ber och ber om att han vill spela kort med en......det är konstigt det med läxa att den inte blev gjord. hahahah (NOT)


Kommentarer
Postat av: Safiye

Heeej
Va kul att du är tillbaka, jag ville köpa något till dej för du fyller år imrn?
Men har nt hunnit...
Jo jag blev jätteglad när vi vann DM, riktigt chockad, men det var kämpigt

2007-05-15 @ 18:15:43
URL: http://safiiyes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0