påsk sommar

Tjohopp!
Nu har tår och fingrar fått röd färg på sig och jag har även fått årets första "solbränna". Vore kanske fel och kalla det bränna, skulle nog mer säga lite lite rödare om kinder och hals hehe. Solen har i alla fall varit framme idag och jag har redan gått och blivit kär i den.
Nu blir det påskmat....
Nä jag tycker faktiskt inte denna fredagen hållt vad den lovat...det har faktiskt gått ganska snabbt. Ingen låååång fredag det här inte, fast det är det ju det ändå oavsett.

Kommentarer
Postat av: Amanda

vad fin blogg ! :)



Jag kör en frågestund på min blogg! ställ sjuka/roliga/seriösa frågor! Whatever you like.



Jag länkar även till din blogg senare i ett inlägg! kika in :)



pussss

2009-04-10 @ 20:18:57
URL: http://amandaalexandersson.blogg.se/
Postat av: zaclover

blir du röd när du solar?? de skitt konstigt dom flesta blir röd jag kan inte vara vid solen i 15 minuter ens jag blir skitt brun:P har aldrig velat bli brun men detta året vill jag=D så kanske solar detta året:P bye

2009-04-11 @ 14:19:06
Postat av: Paulina

Svar zaclover: Oj, det var snabbt. Själv får jag kämpa så fort solen sticker fram för att få den där gyllen bruna färgen, men samtidigt är det ju inte bra att sola för mycket. Va glad att du lätt kan bli brun skulle jag vilja säger men det är såklart individuellt om man vill de eller inte. Men smörj in dig med JÄTTEHÖG solskyddsfaktor så ska du nog klara dig. Varför vill du bli brun just detta året?

Hihi....ha DE bäsT!

KRAM

2009-04-11 @ 14:30:49
URL: http://paulinasintressen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0