Träningträning

Bild från förra landslagslägret då vi fick skriva autografer ;) Hallå hallå! Då har vi tränat 4 av 9 pass och vi blir bättre och bättre och hoppas vi kan föra med oss det i Grekland under EM då vi kommer möta på riktigt bra motstånd...Har precis legat och kollat U18 killarnas EM match mot Frankrike med live statistik på Fibaeuropes hemsida(tyvärr så förlorade de) riktigt kul faktiskt, det kommer ni kunna göra med våra matcher i EM också..Ligger för tillfället här på min luftmadrass i ett rum där vi tillsammans sover och käkar riskakor. Ute öser regnet ner men det gör mig ingenting ,, tvärtom ,bara bra att det regnar för vår tid spenderas ändå i hallen, på luftmadrasaen eller vid matbordet;) Hoppas ni har det bra! Vi hörs! Kram

Kommentarer
Postat av: sarah

oj det har hänt mycket snata jag kollade =)

allt bra med dig gick redan bra & så ??

2010-07-24 @ 23:01:54
URL: http://klarahs.blogg.se/
Postat av: Maggan Puh har sitt eget Hawaii

Vad duktig du är som kämpar på...skönt med grått &regn då får man varken dåligt samvete eller lust för att man inte är ute i solen!

Här hugger vi buskar och fixar kompost.Rötmånaden gör så att maskar frodas i soptunnan av organiskt avfall.Det kryllade av dem i torsdags, så nu ska vi återbörda sånt som växt till jorden igen istället för till soptunnan! Ha det bra!

2010-07-25 @ 12:42:56
URL: http://nogg.se/magganpuh
Postat av: JUIICYS

haha vad små och söta!

2010-07-25 @ 13:51:16
URL: http://juiicys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0