Var ska man börja?

Heeeeej!!

 

Kan inte riktigt fatta att jag nu ligger här i min lägenhet i Södertälje för första gången på väldigt länge och ska försöka dra ihop ett inlägg här. Var ett tag sedan jag uppdatera och det är helt sjuuukt hur mycket som hänt sedan dess. Jag har nog haft bland den roligaste tiden i mitt liv och jag skulle bara vilja återuppleva den här tiden forever. Blir svårt att sammanfatta de här veckorna men med lite bilder ska ni få ta del av lite grann senare men till att börja med så kan jag ju säga att veckorna bestått av ett grym EM i Rumänien med landslaget och därefter en vecka på Cypern med tjejerna. Det kan väl egentligen inte sluta på annat sätt än lyckat men det har verkligen varit så gryyymt kul. Ligger just nu dock sjuk och genomförkyld men det är smällar man får ta och glad man klarat sig hela tiden innan. Bilder kommer nog beskriva dessa roliga resor bäst för er så ska försöka lägga upp det här inom kort. Puuuuusss

 


Kommentarer
Postat av: Moster Maggan

Förstår du haft kul på Cypern också! Det var dej mer än väl unt efter EM turneringen där du var så himla duktig. Vi är sååååå stolta över dig!

Enda besvikelsen var att du inte blev utsedd till All Star Team, för där hade du verkligan platsat med tanke på att du gjorde flest poäng av alla i hela turneringen.
Det borde inte ha nån betydelse att Sverige kom på 10:e plats.Du var ändå bäst av alla. De tjejerna som utsågt till All Star hade inte alls så bra statistik som du.Konstigt tänkande av juryn i FIBA...
Nåväl, välkommen hem och hoppas du hinner hämta andan o ta igen dej med att bara chilla innan skolan och träningen börjar igen!

2012-08-18 @ 00:12:36
URL: http://nogg.se/magganpuh

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0