Helg!

Tjaa!
 
Freeedag, efterlängtad fredag! Har skönaste dagen i skolan på fredagar, en lektion vid 12 tiden som idag dessutom bara bestod av att kolla film. Kollade Morgan Pålsson filmen, ni lite längre ner i landet borde känna till Hipp hipp, skönaste komikerna haha som bl.a. gör Tiffany Persson och Kajan. Men för er 08:or här uppe är dem dock inte lika kända har jag märkt. Alla borde ha sett Hipp hipp asså, de är två killar som lever sig in i massa karaktärer (tror bara dem är två) och vissa är så klockrena. Morgon Pålsson filmen var alltså bra och rolig även fast deras egna program Hipp hipp är annu bättre.
Drog sedan ner på Donken för att hälsa på Louise och käka lite. Duktiga tjejen har skaffat jobb och jobbar numera på Mc Donalds. Ny på jobbet och ny i kassan som det stod på hennes namnskylt är hon men tyckte hon skötte sig bra och serverade sina kunder mycket bra haha. Känslan när Louise gör maten åt en, brukar va hon som ligger på soffan och väntar på att det ska bli klart så skönt med lite ombytta roller. Skillnaden är dock att hon får betalt lol.
Har för en gångs skull lite tid efter skolan och innan träning så ska bara chilla nu innan träningen. Sen ikväll kommer hela min familj. Ska bli riktigt mysigt faktiskt. Länge sen de va här och min bror och hans tjej har inte ens varit hos mig sen jag bytte lägenhet så det ska bli kul.
 
Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0