Bruin Bash

Då är campus fyllt! Fick slingra mig fram till rehab centret idag när 1000 tals freshmen kom utgåendes från Pauley (basket arenan) efter att ha haft en öppningsceremoni. De fortsatte sedan ut på footballs fältet där orkestern spelade och där annat väntade. Jag trro dock bara detta var för de "vanliga" studenter här, athleterna ska på någon slags öppnings möten/ceremonier de andra dagarna nu om jag tolkat det rätt. Vet inte exakt vad som väntar men denna veckan kallas i alla fall week 0 och är till för att alla ska känna sig välkomna och komma till rätta. 
 
Igår var det Bruin Bash. Helt sjukt vilka event och särskilda tillställningar de anordnar här. Detta var då en gratiskonsert för hela skolan. Lite av först till kvarn då folk stått och köat för wristband i 3 timmar. Vi är dock lyckligt lottade och behövde inte köa utan hämtade ut de hos vår manager. Insläppet började 6.30 och 7.30 ställde vi oss i kön som sedan var som en slingrande lång gång längs hela skolan. Rullade dock på rätt bra och lyckades dessutom komma fram till våra team mates som var före oss i kön. Väl inne arenan var stämningen på topp och 12 000 UCLA students dansade och skrek till E-40 och sedan till TYGA! Riktigt fett asså och grymt kul. Tyga höll väl på ungefär en timme och drog igenom alla sina kända låtar innan han kallade upp alla sorority girls på scen och det blev kaos. Några football killar började slåss (såg inte riktigt) och därefter avslutandes konserten. Lite senare öppnade de upp ett dansgolv i hallen och musiken byttes helt plötsligt till typ svensk musik. Kändes rätt svenskt när de mestadels då spelade house musik men var dock ingen större hit då vi mestadels va omringade av massa små kineser haha. En grymt kul konsert dock och en bra start på detta skolåret!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Moster Maggan

Jösses, är det basketarenan ni ska spela på sen? Där går det in ett antal. Vilken skillnad mot Telgehallen!
Vad häftiga event du får uppleva. Förstår att du ibland bara gapar av förundran och börjar väl inse att allt är så mkt större över där!

2013-09-24 @ 11:47:46
URL: http://nogg.se/magganpuh

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0